|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() רוצה שרירים !
רוצה כמו רוני, קטלר, וארנולד. וגם כמו וויקטור,מרקוס רול. וגם לא אכפת לי מה בנות חושבות, כי מה שבא לי לעשות זה רק שרירים. במכון דוחק דאמבל אם מוט ,אני רוצה לפמפם פה רישאון.. אני מחייך וצועק תביא עוד" מוט",אני קורא לספוטר תביא לי עוד! פיתאום קולט בצד, את קאטלר והגב ,הוא הולך להפסיד את האולמפייה וזה מצוין.. תראה איך לאט לאט שהוא מפסיד,הוא בעניין אבל בקטע של לוזריות.. בלה בלה בלה.. תראה את קולמן איך הוא דוחק כאן,אני חושב אני צריך אמבולנס! ניראה לי שזה עכשיו סופי, הלילה קולמן כבר לא ידחוק אותי. נו איפה איפה רוני כמה זמן ? הוא כניראה מנחם את הבכיין.. אני לא נישאר במכון להמתין....... מזל ש-ה' ברא חלבונים. חושב על רוני,מרקוס,ודורין. .חחח איך עד לפה ? נ.ב עוד לא סיימתי את השיר,זה רק הרקע. מי שלא מפרגן הפעם, באמת לא גבר. |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לי אין לך חיים?..
גם כשאתה לא במכון/חושב על המכון/מאונן על המכון אתה כותב שירים כאלה..? מה נסגר בחייאת!, זה כולה תחביב, זה לא אמור להיות כל החיים שלך. ועכשיו מנקודת מבט אחרת: השיר לא לטעמי בכלל.. ניסית לדחוף חרוזים בכוח וזה הורס, המשפטים לא ממש קשורים זה לזה, ובכלל השפה נמוכה |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נחמד חח אהבתי תרעיון
|
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
לא סיימתי את השיר בכלל,יש עוד אין מספיק חרוזים כי השיר לא גמור. אבל בגללאנשים כמוך שלא יודעים לפרגן לא שווה בכלל להיתאמץ.. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שיר לא רע בכלל :]
![]() |
#6 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() חח.
|
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() אתה המשורר הגרוע ביותר שראיתי בחיים שלי...
#8 |
מושעה
|
![]() keen12 יא עבמ מת שב בצד
חח משה יא קרוע שפכת אותי |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אשכרה חיים נחמן ביאליק (בסוטול אחושרמוטה).
אבל אי אפשר להגיד שאתה לא גנוב לאלללה
#10 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אם מישהו אחר היה פותח את האשכול כולם היו נקרעים מצחוק :glare: גועל נפש של קהילה ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
משה השיר עדין לא בסט אבל קבל מוניטין על הרעיון! |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
תנסה לשיר את זה תראה שאין חריזה וזה לא מסתדר לך בצורה נורמאלית עם השיר המקורי... (כן אני דו פרצופי, תגובה קודמת אמרתי משהו שונה כדי לא לרשום רק את הדבר שרשמתי בלי להתייחס לנושא הפוסט)
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
הושעה
|
![]() חריזה איומה (אם בכלל אפשר להגיד בהקשר לזה את המלה "חריזה"), שורות לא קשורות, סימני פיסוק במקומות אקראיים, הרמזים הומוסקסואליים, שפת רחוב אינפנטילית (שלא לדבר על לא נכונה), ליריקה פשוט מחרידה, מאולתרת ומאולצת, הנושא לא זורם ולא מעניין וכו, וכו, וכו...
#17 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
כפי שאמרתי השיר לא גמור,אבל מה אפשר לצפות חברות של ילדים פרמיטיבים ? שלא יודעים לפרגן בשקל אה ? לך חפש את החברים שלך בדפי זהב. |
|
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() אבל על מה לפרגן? השיר גרוע חאלס מנסים להגיד לך את זה בעדינות ואתה חושב שאנחנו ילדים קטנים ועוד אתה זה שאומר מי שלא מפרגן לא גבר, זה כמו שתגיד אני רוצה להיות מקובל לילדים
|
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ולא שמעתי עדיין שאפשר לחפש חברים בדפי זהב...מעניין ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |