|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#161 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() אני למדתי על עצמי שהרגשה יכולה לשקר.
כל סט עצימות שלי מרגיש לי כבד. אבל המהירות שבה המוט נע לא משקרת, ואת זה רואים מצויין בסרטונים. בקיצור מה שאני אומר זה שיש לך יותר מ165 ל1, תגיד תודה ושתוק ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Banned
|
![]() נראה מה יהיה...
שבוע הבא אני בכל מקרה חוזר לתכנון המקורי. 155 ל3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Banned
|
![]() 24.10 - ווליום
הגעתי למכון ב11 וקצת אחרי שעבדתי כל היום וכל היום הייתי על הרגליים עם ארוחה אחת מסריחה, איכשהו הצלחתי לעבור תאימון, אבל הסקוואט היה פשוט סיוט. סקוואט 137.5 ל3 חמישיות בוקר טר1ל 55 ל5 חמישיות אחרי הסקוואט כבר היה אחרי 11 וחצי, אז החלטתי לדלג ישר לב1קר טר1ל, כי לא הייתי מסיים עם הבנץ' גם ככה. הסט הראשון היה הכי קשה. בכל מקרה אין מצב שאני הולך לאימון ככה יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Banned
|
![]() אני מפספס הרבה אימונים ויש לי בעיה עכשיו עם הסידור של האימונים והימים.
שינויים בקרוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Banned
|
![]() עדכון קצר:
בגלל כל מיני אילוצים אין כבר טקסס, עברתי לתכנית אחרת, אני יכתוב בהרחבה בסופ"ש. אני כרגע מתאמן לא הכי מסודר אבל זה בדרך להסתדר. מה שחשוב שאתמול עשיתי בוקס 165 לzewg (זוג), הקופסא באותו גובה של הבוקס מהסבב הקודם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד, מרשים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה סאבב, נומרומרו נאמבר וואן איצ'י וואן, לא בזרם של כולם אבל בזרם של הדם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Banned
|
![]() קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
דאטו שמעתי אתה הולך לקיוסק ומבקש מציצה, המוכר נותן לך ס1כריה |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
חבר פעיל
|
![]() סוכרייה זה בלקסיקון של תל אביבים מגעילונים כמוך!!11
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() וסאב 0 ההומוו וסאב 0 ההומוו
וסאב 0 הבן י1נה |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עברת לabcdefghijklmnopqrstuvwxyz??????????????????????? ?????????????????????????? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
חבר פעיל
|
![]() איך כדורגלן כמוך עם שערות ברגליים איךך תגיד לי איךך?!!?
בושהה לסמלללל |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Banned
|
![]() לפחות אני לא שמן לבקן כמו ק1בהההההההההההההההההההההה
ק1בה יא פתיתתתתתתתתתתתתתתתתתת ק1בה יא קציצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ ק1בה יא בטטטטטטטטטטטטטטטטטטט |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Banned
|
![]() רק שתידעו שהעיפו את סאב 0 מהקבוצה שלו, אז כנראה שתהיה תוכנית רצינית ולא לאטחיאדה (ברצינות)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Banned
|
![]() לא היה ולא נברא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Banned
|
![]() אז אתה קורא לשלד (המסריח צצצצצצצצ) שקרן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Banned
|
![]() טוב
הגיע הזמן לעדכן: בעיקרון מיציתי קצת את טקסס, תמיד הייתי מגיע לאימון נפח מפוצץ מהכדורגל בשישי ואת ההתאוששות ממנו הייתי הורס בכדורגל יום למחרת. את ההתאוששות מהאימון עצימות הייתי הורס עם הכדורגל בשישי ככה שנוצר מצב שהפעמים היחידות שהתקרבתי איכשהו לשיא בסקבט היו כשהיתה תקופה של בין שבוע ל10 ימים שהיה סוג של deload שנוצר ע"י גירבוץ או אי הגעה לאימון. לא מתכוון לוותר על המכון או הכדורגל אז: החלטתי לעבור לווסט סייד, שיותר נוחה לי מבחינת ההתאוששות, הנפח והימי אימון. אני מדי פעם מפספס אימונים בגלל עבודה וכל מיני דברים אחרים, אבל בזמן האחרון זה די מסתדר. אני ירחיב על התכנית תוך כדי עדכון הלוג. היום היה יום דינמי לפלג גוף התחתון סקבט - 80 ל10 ז1ג1ת. בעיקרון המטרה בסקבט הדינמי הוא לעשות תחזרות בצורה הכי מתפרצת ומתפוצצת שאפשר, כשהמנוחה בין הסטים היא דקה גג. ב1קר טר1ל - 70 ל3, 60 ל4 שלשות. כשאני מסתכל חודש אחורה השגתי הרבה טווח תנועה ועכשיו הבוקר טר1ל מתבצע בצורה כמעט מושלמת. Ghetto glute ham raise - תרגיל נאצי מאוד, אבל מאוד יעיל. בגדול מה שהשגתי בחודש וקצת שאני בתכנית הוא - pr בוקס סקבט 165 קילו לZEWG על קופסא של 4-5 סנטימטר מתחת למקביל (כמו בסרטים שהעלתי מזמן). הגוד מורנינג שיפר לי מאוד מאוד את המשיכות אבל בעיקר הלחיצות, ויחד עם העבודת טרייספ הכבדה גם ככה בתכנית אולי בקרוב אני ילחץ כמו בן אדם. סך הכל אני מסתדר עם המצב הזה, אין לי כבר כאבים כרוניים בשוקיים מכל העומס המצטבר של הכל ביחד ועוד איזה תחושה מציקה בגב התחתון שליוותה אותי הרבה זמן נעלמה. נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 29-11-10 בשעה 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() נשמע מעניין, מה התבנית הכללית של ws4sb? ולמי זה מתאים? (כן לשחיפים ממזרים אבל לפרט)
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
רשימותיו של השלד: האוצר האבוד | קפטן שלד | פורום לוגים | 1156 | 01-07-11 22:15 |
בולי איש השלג | Eli | פיתוח גוף-כללי | 133 | 08-08-07 23:00 |