|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא כ"כ חח
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה קונה חולצה או גופיה חדשה ובא למראה בחנות ומתחיל לעשות פוזינג ורק חושב אם החולצה הזאת גורמת לך להראות יותר גדול או לא.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחח כ"כ נכון! |
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() משהו קצת דפוק
פריסת הגב נכון שמים את הידיים על המותניים? אז כול פעם שאני מחכה או משהו ויוצא לי לשים את הידיים על המותניים אני פורס בקטנה את הגב ![]()
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שלא היית שלוש ימים במכון ואתה מרגיש כאילו לא היית חודשים..
#11 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה יוצא עם חברים שלך והם הולכים לקנות פלאפל והמוכר שואל אם להזמין גם לי והם אומרים לו הוא באדיבילדר הוא לא אוכל את זה
|
![]() |
![]() |
#13 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() צריך להקפיץ את הפוסט :-)
שאתה יודע בע"פ את המשקל של כל הצלחות והקערות בבית שלך |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע שאתה בודיבילדר ששלושת המצרכים שנגמרים אצלך הכי מהר בבית ובכמויות הם:
חזה עוף קוטג' נייר טואלט |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
כשקוראים לך "מנופח" ואתה לא מנסה להסביר להם שאתה לא בלון כי אתה נהנה מהמחמאה.. כשאתה יורד לאילת וחברים שלך מביאים לך מכות כשאתה מעיר אותם ב-7 בבוקר עם הריח של הטונה... כשאתה שותה סוכר ענבים ומנסה להסביר לחברים שלך שזה בסה"כ פחמימות פשוטות שנספגות מהר כי זה חד סוכר והוא לא צריך להפרק בכלל ובסוף דופקים לך משפט כמו "מה אתה מחרטט אותי אחי אתה שותה אבקות ניפוח תודה בזה"... ![]() בזוקה אחי חזרתי אתמול... שיהיה לך סוף שבוע מפומפם... אל תשכח תגומיות... =) |
|
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() שאומרים שאתה שמן אם אתה שוקל 77 קילו,ושהשרירים שלך לא טבעים,כל יום מזכירים לך שאתה אוכל חלבונים ומשווים את זה לסטרואידים :closedeyes: ,כאפה לאנשים האלה!
|
![]() |
![]() |
#18 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה יוצא למסיבה מצוייד ב2 פרוסות עם פסטרמה.
אתה יוצא ב12 למסיבה, ב3 אוכל 2 פרוסות לחם עם 4 פרוסות פסטרמה. ב6 אוכל 2 פרוסות לחם עם 3 פרוסות פסטרמה. וכדי שלא יראו שאתה מביא סנדוויץ למסיבה אתה שם בתחתונים. ![]()
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מכירים את הסידורים שיש בהתחלה תמונה איפה להניח תפילין?? (צריך להניח תפילין על השריר)
אז תמיד היד שמראים שם היא בזמן שעושים שריר. אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה חושב על זה שלמי שמצולם שם אין כמעט טרייספס, רק בייספס |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|