|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 |
חבר פעיל
|
![]() לי קרה שיחקתי אם הסכין פרפר שלי ככה ואז גירד לי משהו ביד אני בא מגרד אחרי כמה דקות אני קולט אין לי כימאט שערות ביד חחחח וזה לא היה ממש ככה שהיו שערות פה ושם הלכתי שבוע אם חולצות ארוכות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() קלטו את הפאדיחה של הלייף!!
אתמול אני מתאמן ו noobit מהפורום בא אלי ושואל איך מבצעים איזה תרגיל אחד שהוא קיבל מגיל , קיצר ואני הייתי במין מכנס כזה שטיפה קטן עלי בגלל שגדלתי ברגליים אז אני בא להתיישב על המכשיר של הפולי עליון כדי להדגים ואיך שאני מזיז את הרגליים לצדדים כדי להתיישב פאאאאאאאאאאאאאאק! נקרע לי המכנס מקדימה בדיוק איפה שה ז והסתובבתי עד לסוף האימון עם קרע כזה שרואים את התחתון ...חחח...והאם זה ימנע ממני להמשיך את האימון? לא ולא רבותי.....
![]() |
#145 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
חבר פעיל
|
![]() מת על החתימה שלך אחי mazoz3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#148 |
|
![]() ניזכרתי בעוד אחת... אבל זאת פאיחה שאמא שלי עשתה לי..
היה ל"ג בעומר והיינו אמורים להיפגש לאסוף קרשים.. נקודת המפגש הייתה אצל אחת הידידות שלי ולא ידעתי איך להגיע לשם אז הלכתי קודם לחבר שלי ואז לשם.. אמרתי לאמא שלי שאני הולך לאסוף קרשים ואני יהיה בנתיים אצל אלירן (החבר)... אני יוצא מהבית ואמא שלי רואה אייזה נהג מונית כזה ערבי נוסע במסחרית אז היא ביקשה שיקח אותי טרמפ להתחלה של הרחוב.. נסעתי איתו לחבר ומשם לאסוף קרשים... מה שלא ידעתי זה שאמא שלי התקשרה לחבר שלי וכשהיא שמעה שאני לא אצלו היא התחילה להיכנס לאפניקה שהנהג הערבי חטף אותי ועכשיו מוכרים אותי בחלקים בשטחים... היא ישר התקשרה למשטרה.. אחד החבריםשל ההורים שלי בא עם הניידת והיא נסעה יחד איתו ברחובות של העיר לחפש אותי... כשהיא ראתה ת'נהג הזה עוד פעם היא התחילה לצעוק עליו "איפה שמת אותו יחתיכת חרא יבן זונה.. אני יודעת שחטפת אותו לאן לקחת את הבן שלי!" סיפרו לי שהוא כמעט התעלף.. (אמא שלי עיראקית אחרי הכל)... בקיצור אחרי איזה שעה אני רואה ניידת ובתוכה אמא שלי.כולה בהיסטריה (היא כנראה שמעה איפה אנחנו)... אתם לא מבינים איזה פאדיחות היא עשתה לי.. למשך כמה חודשים טובים קראו לי "החטוף"... זה לא מצחיק ![]() חחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח איזה מסכן באמא שלי כמה פדיחות יש לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קח מוניטין לעלות ת'מצב רוח אח שלי...
![]() |
![]() |
#150 | |
|
![]() ציטוט:
היה פעם שקראו לי "השחוט"... ![]() חחחח... הלכתי להיסתפר באיזה מספרה חדשה שנפתחה והספרית נראת מקצועית וזה מחליפה פה מחליפה שם.. אבל משו היה חשוד אני הייתי הלקוח היחיד והייתי שם אייזה שעה... פסדר.. היא מתחילה לספר (זה היה בתקופה שהיית אומר לספר "תעשה תספורת לקוצים").. אני רואה היא יורדת נמוך (עם המכונה =]) אבל מה זה נמוך.. אמרתי פסדר אולי זה נדמה לי.. פתאום היא אומרת לי "זהו..." אני מסתכל.. הראש שלי נראה כמו כלב פודל.. אני בשוק נתתי לה איזה 10 שקל וברחתי הביתה.. רצתי!! אבא שלי עוד איכשהו סידר את זה קצת.. אבל נראתי עדיין כמו איזה כלב פודל.. מזל שזה היה בחורף אז פשוט באתי לביצפר עם כובע גרב כזה.. עד שפעם אחת שיחקנו כדורסל ומישהו הוריד לי ת'כובע... כולם נקרעו עליי מצחוק.. כל השכבה באה אלי כל היום :"מה שמעתי שחטו אותך??" ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
חבר פעיל
|
![]() פעם אחת ישבנו אצל חבר שלי שהייתי בכתה י קיצר אמא שלו עזראה קיצר המניאק צחק על משהו על אבא שלי אז אמרתי לו ליד אמא שלו
יא בן זונה אתה מדבר ? אני ככה אופוס סליחה לאה זה רק צורת דיבור |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני יספר את כל הפדיחות שאמא שלי עשתה לי אין מספיק דפים בפוסוט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח סלים שיידי יא שחוט!!
ושונתנים מוניטין מחזירים אחי קצת נימוסים!!
![]() |
#155 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב משפחה של מרוקאים אתה לא יודע איזה פדיחות האמא מסוגלת לעשות
ואם אתה אומר לה משהו על זה ישר מתחילה לבכות ואומרת כפרעליק אנא רק רציתי לעזור ואז מיתקשרת לכל האחיות שלה שמיתקשרות אליך ומזינות לך תשכל כמה שעות טובות ואז במשך חודש אתה מקבל פרצופים חמוצים מכל המשפחה חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
חבר פעיל
|
![]() תאימנו לי השב"כ והמוסד לא מעביר מסרים במהירות כמו שאמא שלי ואחיות שלה מתקשרות אחת אם השניה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח.. =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | ||
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחח! מוניטין! |
||
![]() |