|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא מעניין אותם אם יצאת על נפשי או רפואי, העיקר שבשורה התחתונה לא שירתת. בדיוק כמו שמקום עבודה לא ירצה אותך כי יצאת על 21 נפשי אז כיביכול אתה "חולה נפש", הוא גם לא ירצה אותך אם יצאת 21 רפואי כי אתה "נכה". איך אפשר להגדיר? באזרחות זה קצת שונה, יש אנשים שמקבלים אחוזי נכות על בעיות כאלה ואחרות, כמובן גם נפשיות לא רק רפואיות. בגלל זה גם מפחידים אותך לפעמים בצבא, אומרים לך על תצא על נפשי, זה יפגע בך, שולחים את זה לכל מיני גורמים כמו משרד התחבורה, ואז יזמינו אותך לבדיקות ואף ישללו לך את הרשיון. כמובן שהכל חרטא, יש לעשות הפרדה בין הסעיף של הצבא לאזרחות.
![]() |
![]() |
#142 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה הגבול הוא מאוד מטושטש שאתה מדבר על מקרים נפשיים- אתה יכול להגיד לבנאדם שהוא שמח כשהוא אומר לך שהוא בדיכאון? אז שוב זה בא לטענה של "לך תוכיח אם הוא לא באמת בדיכאון". זה כמו שנסעת על 120 קמ"ש בכביש שמותר 90, ואחרי יום עוצרים אותך שוטרים שמאשימים אותך בלי לראות ובלי הוכחה שנסעת מהר מ-90 קמ"ש. לא חסרים "חורים" שכאלה שכמעט בלתי ניתן למלא אותם, בכל חוק כמעט שלא יהיה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אני לא מבין מה לא ברור - כל הסיפור הזה של מתן פטור מתרחש באזרחות וחוק שירות בטחון הוא חוק של מדינת ישראל, לא של צה"ל. אפשר להחזיר אותך לצבא מהאזרחות בעקרון. האכיפה לא חייבת להיות בזמן הצבא.
כן, אתה יכול להגיד שבן אדם הוא לא בדכאון קליני גם אם הוא אומר שכן כי יש לזה אמות מידה קליניות. תפתח ספר פסיכיאטריה ותראה בעצמך. הדוגמא שהבאת רק ממחישה את זה שזה לא שאתה לא עובר על החוק - אלא שלא תופסים אותך. אבל עדיין, זה לא חוקי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לדעתי זה אחלה רעיון
תומך באנשים להתגייס ויגביר אתה הרצון להתגייס לחי"ר |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() לפי דעתי זה לא נכון לעשות..הדבר היחיד הוא שצריך לפגוע במשתמתים כמו שעשו..קבעו חוק שממש אהבתי..בקשר לקשיון מי שיוצא על 21 ובאמת חולה מילא לא היה עושה רשיון אז לא מביאים לו..מי שיצא סתם ומוצאים אותו שפוי חוזר לבקו"ם להתגייס..לדעתי זאת הדרך הנכונה ...מה לעשות שלא לכל אחד מתאיםלהיות קרבי והוא הולךך להיות גובניק..כמו שנאמר ובניקים טורמים פול ובילדיהם לא היה צבא ולא מדינה
בכל מקרה אם בן אדם יבוא עם תואר לעבודה ישימו על זה זין כמו שהרבה מקומות סמים זין על זה שמישהו לא שירת בצבא.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
מנהל ראשי
|
![]() אין לי ממש מה להגיד בנושא, אני שירתתי 5 שנים בתחום המחשבים והתקשורת נתונים, אני יודע שזה חשוב מאוד אבל מצד שני אני לא יכול לבוא בתלונות לקרביים, שבזמן שאני חזרתי הביתה והתאמנתי בפיתוח גוף כל יום ונהנתי והם טחנו בשטח. אין לי בעיה שיצ'פרו אותם אני מאוד מעריך אותם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#151 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המקומות שהתכוונתי בעיקר ממשלתיים.
![]() |
![]() |
#153 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
על מה אתה מדבר?חוסר התאמה זה לא נפשי למשתמתים...בכלל לרוב חוסר התאמה זה לרוב על משהו רפואי..לאנשים שבאים ואומרים אני יתאבד וכאלה נותנים 21 נפשי ונגמר הסיפור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() הסעיף הנפשי הוא חוסר התאמה. מה זה "נותנים נפשי"? צריכים לכתוב לך משהו בתיק הרפואי. כמו שלא כותבים בתיק הרפואי שלך "שוחרר רפואי" אלא כותבים את הסיבה לשחרור [סכרת/קוליטיס/צליאק/מה שתרצה] כך גם בפרופיל נפשי הסיבה היא קשיי הסתגלות/חוסר התאמה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() כרגע לא אבל עוד יהיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
חבר פעיל
|
![]() אם כמה שאני בעד הקרביים ובעד אלה שמשרתים בצבא ואני בעצמי הולך לקרבי
חוק מעפן בימקום שיסמו תהבדלים האלה בצד ויתחילו לחשוב על המילאומניקים יותר ואולי גם לשפר את התנאים לכול הצבא ואולי לתת פה ושם יותר על פי איכותה שירות אבל לא לקטלג זה כסף זה זהב וזה סתם אפס חשוב לישמור על השוויון אולי + לפה ו+ לשם אבל בתאכלס שיתחילו בהזרמות טובות למילואמינקים זה יותר חשוב כרגע |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() אני לא מדבר על אדם ספציפי, עבור רוב המשתמטים הפרופיל הוא חוסר התאמה/קשיי הסתגלות. יש אנשים שמקבלים פרופיל נפשי על סעיף אחר, אבל בד"כ הם מגיעים עם בעיות אחרות מהאזרחות - קשה מאוד לזייף כאלה דברים. אם אתה טוען שאין כזה סעיף, אז יש כזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|