|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#142 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טוב לא משנה חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קרה לך שחלמת את אותו חלום כמה פעמים ( לא באותו שינה ) ??
נגיד סתם דוגמה 5 ימים ברצף ?? לי קרה דבר כזה ומה שמוזר שאני מודע שאני חולם אותו חלום ..רק שאני מנסה לשנות אותו ולא מצליח ( הכל קורה באותו חלום ) זה כנראה נבע מאיזה דאגה כלפי משו וזה נתקע לי בראש ! ואמת זה היה ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
חבר פעיל
|
![]() כן קרה לי חחחח
בהפרשים של חודשים |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#146 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#147 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחח זה קורה לי מלאאאא
אבל לא מבניין שאני נתקע במשהו ונופל ואז מתעורר |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
|
![]() מקווה מאוד שלא ...כי זה היה חלום רע
roy ... אם אני יגיד לך אתה לא תאמין ..היה לי חלום שחלמתי אותו כשהיתי קטן יחסית ( לפני כמה שנים ) וחלמתי ככה ברצף כמוך בהבדל של ימים ושבועות ולא עזב אותי ואת החלומות האלה איפשר לשכוח כי אתה חולם אותם הרבה פעמים ..ואז זה חזק לי אחרי המון זמן ומה זה פחדתי חחחח לא היה לי כוח לחזור לזה שוב ובסוף חזר |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
חבר פעיל
|
![]() פעם חלמתי שאני הולך ליד הבית של השכן שלי ונפלתי בחלום על המדרכה ועפה לי שן אחת והתגלגלה מול הבית של השכן (חחחח אני יודע שזה נשמע קורא מצחוק אבל חכו לסוף זה אמיתי)
ואומרים ששיניים זה מבשר על מוות..בקיצור קמתי..והלכתי לבית ספר שחזרתי הבייתה 20 דקות אחרי שוב יצאתי עם הכלב לטיול פתאום אני רואה איזה 2 אמבולנסים וניידת משטרה..אני כזה כולי צמרמורת שואל ת'שוטר מה קרה פה ? הוא אומר לי "מישהו מת " מזה אכלתי צמרמורת לא האמנתי נ.ב כמובן שאני לא צריך לציין שהאמבולנסים והניידת היו בדיוק איפה שנפלה השן מול הבית של השכן ובבית הזה מישהו מת..(לא ליד או משהו ממש בבית הזה שחלמתי עליו בלילה)
![]() |
#150 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#151 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סוליקו מה כל דקה אתה מחליף חתימה? חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
|
![]() ציטוט:
זה חזר אלי אחרי שנים יענו כוס אמק הרגע נזכרתי בזה ...אם זה יחזור אלי תקראו מחר בעיתון שילד דרוזי התאבד עקב חלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#154 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
|
![]() אני הלכתי פעם משינה ויצאתי החוצה, אח שלי העיר אותי בעדינות, והתחלתי לצעוק עליו באמצע הרחוב, עשיתי לו כאלה בושות חחחח
השכנים שלי היו בחוץ וצעקתי עליו "מה מה אתה רוצה ממני מה אתה מטומטם? עזוב אותי כבר!" הייתי חצי ישן בכלל לא קלטתי שאני הולך משינה. הקטע הכי מוזר זה שעשיתי מתח לפני שנכנסתי הבייתה(מתוך שינהxdd) בכניסה ללבית שלי על השער.
![]() |
#156 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מנסה לדמיין את זה חחחחחחחחחחחח הדלת לא נעולה בבית שלך או שפתחת אותה מתוך שינה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לחלומות חוזרים פעם גם חלמתי אותו חלום בדיוק שני לילות רצוף על נחש ענקי עצום בחצר שלי ורוצה להכנס הבייתה דרך החלון של הסלון וכל המשפחה שלי בפנים ואני מפחד רצח..ובפעם השלישית התעצבנתי ולקחתי סכין מהמטבח ורצתי להרוג אותו ופתאום אני קולט שהוא נהייה קטן קטן חחחח על השולחן של המטבח...יכול להיות שזה קשור להתגברות על פחדים בתת מודע או משהו (או שאני שרוט חחחח)
![]() |
#158 | |
|
![]() ציטוט:
פעם איזה ילד הביא סנוקר לשכונה ...אז אח שלי היה אצלו הרבה ובאמצע שינה עם הבוקר ובלי חולצה פשוט יצא והיה מחוץ לבית שלו חח ועד שמכונית ערבה וסנוורה לו תצורה ..אז חזר הביתה בריצה חצי ערום חח והתעורר בבוקר והיה תקוע לו מסטיק ברגל אז ידע שהוא לא חלם את זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
|
![]() ציטוט:
מהקטע שהוא העיר אותי אני זוכר הכל יחסית בבירור, אבל העניין הוא שלא ידעתי שזה קרה.. בבוקר הוא אמר לי "איתן אתה זוכר מה היה בלילה?", וישר הבנתי למה הוא מתכוון... זה היה מורגש כמו חלום אבל קצת שונה, ישר הבנתי שהלכתי משינה.
![]() |
![]() |
#160 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רוצה לשמוע עוד קטע כזה? שכן שלי נפטר בדיוק ביום הולדת 16 שלי.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|