|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#142 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() גרישה מתקדם בכיוון הפוך...
![]() |
#143 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
סיפורי צבע זה דבר טוב, בכל מקום ובכל תחום. קחו הכל בפרופורציות, מבחינתי כל מי שעולה להתחרות כבר ניצח באיזשהו אופן ואני באמת מכבד את כולם. אגב התמונה החדשה של עומר בפרופיל מעולה, ובאמת מעניין לראות תמונות עדכניות.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() בכל מקרה ניגרי,תיתפלא אילו שינויים אפשר לחולל בחצי שנה תשאל את גילי מה אני חוללתי ב3 שבועות :whistle שנית הפליטה של יואב בהחלט גרמה פה קצת למתח ועצבים וטאחלס אני לא אתווכח פה יותר אם כל מי שיש לו מה לומר על "גנטיקה" למה זה סתם ביזבוז זמן ואני בתור בן אדם שתופס את הספורט הזה ברצינות ורוצה יום אחד להקיע לרמה המקצועית ביותר לא חושב שכדי שאני אתחיל לדון בזה ![]() מה שכן אם כבר מדברים על גנטיקה אז נכון לאופיר בכר יש גנטיקה נחמדה מאוד ואני לא שולל אותו בכלל! אני זוכר את התקופה שהוא רב אם יואב טל כל הזמן בפורום חחח והעלה לפה תמונות שלו מהאוף סיזן החמאתי לו ומאוד התרשמתי! אבל יאלההההה הנושא הזה כבר ניראה כמו סלט חצילים כבר מרוב שטחנו אותו מה שאני יכול להגיד שאני יודע מי זה עומר כל האוף סיזן שלו אני עברתי איתו! ומי שבאמת חושק כלכך בלראות אותו מוזמן לבוא לחדר כושר של פליטי שנחאי בשם "נפשוניכס" ולראות מה הוא שווה ולעשות השוואות בינו לבין אופיר בכר הלו הוא האדמור! שיהיה בהצלחה לשניהם ואני אישית יודע כבר מה יהיה השנה בתחרות וכמו שאני מכיר את עומר השנה הוא יפציץ וחזק! ויאלה לילה טוב אנשים תתקינו WORLD OF WARCRAFT במקום לבלבל תביצים אחלה משחק בראש שלי! או שתנסו לראות אם באיי סי קיו אחת הידידות שלכם פתאום מקבל התקף חרמנות ואפשר לתכנן משהו לסוף שבוע ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קראתה לו גרישה יפה מאוד אחי מוניטין תקבל ממני ![]() גרישה :):):):) "אני מרים 350 קילוגרמים לג פרס" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() אחי אתה הרבה יותר מידי שמח בשביל אדם שהדבר הכי טעים שהוא אכל בחודש האחרון היה פרכיות אורז (עם מלח)...תחזיק מעמד...
![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
למעלה משנה בחיטוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
הושעה
|
![]() רק בארץ בן אדם שמתאמן במקלט בלי תזונאי יכול להתברג במקום טוב בתחרויות הגדולות... אני אומר לכם, יש במחתרת הישראלית אנשים שלוקחים את רוב המתחרים.
![]() |
#150 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה שכן יש המון אנשים שעוסקים בפיתוח גוף ולא מתחרים מסיבות מסוימות אבל הם תותחי על ובכייף יוכלו לקחת חלק מהתחרויות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#152 |
מושעה
|
![]() אחרי שראיתי את התמונות החדשות של עומר אני חושב ש,האדמור הולך לאכול לוף בתחרות הזאת.
יש עוד חודש וחצי.נחייה ונראה...לאן זה יתקדם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
הייתי צריך לשים על עומר יותר מ50 זוזים ! ![]()
![]() |
![]() |
#154 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#155 |
הושעה
|
![]() לפעמים אנשים מתרגלים לרמה כלשהי - וכל רמה מתחת לזה תיחשב בעיניהם לנחותה לגמרי. אגב, איפה כל זה ממוקם זה ממש לא משנה - מצדי שיהיה בצריף מקש. העיקר שיהיה ציוד ותכונות אופי. ההישגים לא יהיו נחותים לעומת בן אדם שמתאמן בחדר כושר לוקסוס.
![]() |
#156 |
הושעה
|
![]() איך האנשים החזקים התאמנו פעם? אפילו תסתכלו על אגדות ועל דברים בסגנון. למשל, הרתך שעשה חרבות בעיירה לא היה הכי חזק בגלל שהוא השתמש באבקת החלבון הנכונה או שתה מנה כפולה של קריאטין. לא בגלל שהוא התאמן עם כך המכשירים הכח חדשים.
אני מסכים על ברוקס קוביק, חדרי הכושר מלאים באנשים שכל מה שהם עושים זה לזיין את השכל (וכולם בוודאי יסכימו איתי כאן). 90% מהמכשירים זה בזבוז של מתכת, פשוטו כמשמעו. אני הייתי ממיס את כל המכשירים ועושה מהמתכת המותכת ציוד סטרונגמן, פלטות ומוטות. בקיצור - ברזלים כבדים. לכן לדעתי, חדר כושר זה לא משהו מיוחד, עדיף לדעתי להתאמן בבניין ריק מלא בברזל. הרבה אנשים התרגלו לחוקי חיים שקריים, כמו "יותר יקר - יותר טוב" או "יותר מפואר - יותר טוב". אימונים לא אורטודוקסיים כמו הרמת בולי עץ מעל הראש ומשיכת כלי רכב או אימונים פשוטים עם משהו כמו 5 תרגילים (במיוחד במקומות יחסית לא מפוארים) מצלצלים להם - משהו פחות טוב, משהו נחות. אימונים בשיטות שהגוף לא רגיל אליהן נחשבות לגרועות. אבל הדבר לא יכול להיות רחוק יותר מהמציאות. תסתכלו על מרימים אולימפיים רוסים כמו סולטן רחמנוב ויורי ולאסוב. האנשים האלה לא התאמנו לפני המון שנים, לא למטרת היפרטרופיה והם יותר סוסים מכל בודיבילדר בארץ. אתם יודעים מה עזר לאנשי האולד סקול להתקדם? הם לא הגבילו את עצמם. הם לא הציבו לעצמם אולטימטום. הם לא אמרו לעצמם שהתנאים מגבילים אותם ובכל נכנעו מראש. תראו את ארנולד - הלך ברגל מת'אל לגראץ כמה קילומטרים למכון בגראץ, התאמן בקור, בלי ציוד חדיש. התזונה בטח לא הייתה משהו מדהים בהתחשב בזמן ובמקום. אחר כך בגלל שגוסטאב שוורצנגר אסר עליו לבקר בחדר כושר הוא בנה במרטף שלהם מכון עם ציוד מאולתר. בצבא הוא היה נהג טנק והתאמן במכון הכח המאולתר של הצבא. הוא עשה מה שהוא יכול. אני לא מבין אנשים - למה בדיוק זה שאין תזונאי צמוד אומר שהתזונה חרא? כל בן אדם שמבין בתחוםברמה בינונית לפחות יהוא בעל אמצעים להרכבת תכנית תזונה טובה. ומה זה לעזאזל משנה אם מתאמנים במכון עם מוט חדש של אלייקו או במרטף עם מוט ישן של ויידר קנוי במגה ספורט? אם השרירים מקבלים את העומס והאוכל שהוא צריך - יש התקדמות. ומעבר לתנאים "נוחים" יותר לא ממש ישפר את המצב. פעם מפתחי גוף היו קודם כל אנשים. אנשים שבילו, נסעו ליער עם מוט, פלטות, בשר ובירה (ארנולד ופראנקו במינכן), הלכו לאגם ת'אלרזיי להתאמן אימוני משקל גוף (קורט מרנול), לא הציבו שמו מסביב לעצמם את המסגרת הזאת של "רק ככה אפשר". תראו איך חיו והתאמנו גימנסטים בבריה"מ, אתלטי כח ובודיבילדרים באירופה בשנות ה - 60 או למשל האתלטים של וינס ביץ' בשנות ה - 40. יודעים מה? תיקחו סטרונגמן מודרני כמו ג'סי מרונדה. תיקחו את זה ותשוו את זה לחיים של ג'יי קאטלר או רוני קולמן. תחשבו על גאורג האקנשמידט, ארתור סקסון, מקס סיק, זיגמונד קליין וכו... תיזכרו בהם. אני אפילו לא צריך להסביר למה.
![]() |
#157 | |
|
![]() ציטוט:
איפה התמונות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אחי ראיתה?התרשמתה ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
|
![]() גלעד אולי תסביר לי על מה אתם מדברים, איפה התמונות?
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |