|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
חבר פעיל
|
![]() גוף נחמד בהחלט למישהו שרק התחיל להתאמן..
מה שכן, להוריד קצת מהשחצנות שלך לא יזיק. בקשר לזה שהוא הומו, זה שהוא מתאפר ולובש מכנסיים צמודים.. לא אומרים שהוא הומו. יש תורה שלמה על אומנות הפיתוי, תחום אחד ביניהם הוא פיקוקינג, Peacocking, זה בעיקרון כדי למשוך צומת לב, וזה עוזר.. אתם מוזמנים לקרוא על זה באינטרנט.. מה שכן, חלק מהתגובות פה הרגו אותי.. |
![]() |
![]() |
#122 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אווו תסתכלו מי מדברר !! ... כותב לי שתי הודועת וחושב שהוא מנהל פה וויכוח תקשיב הסתום סתום אמרתי כי אמרת שנסתום תפה !! ..אז אל תיפול עלי ותגיד שאני אומר את זה בגלל שאני לא יודע לנהל ויכוח למה אתה אמרת את זה !! ואל תשחק לי אותה חכם שאתה הולך נגד כולנו על משו שאנחנו צודקים בו !! ..( מדבר על הבטחון העצמי שלו ) עכשיו בלילה אין לי כוח להתווכח איתך ..רוצה לפתוח ויכוח דבר איתי על הבוקר |
|
![]() |
![]() |
#123 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#124 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באמת אכפת לך אחי? תחשוב על זה למה להוציא עליו עצבים הוא לא שווה את זה אחי שיהיה לך לילה טוב אחי |
|
![]() |
![]() |
#125 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() נראה לי זה אח Fff
#126 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה מסה חומד...
אתמול היה לנו הרצעה משהו קטלני יעני בא הומו ועשה למה זוג לא יכול להיתחתן למה אי אפשר לעשות מצעד בירושלים למה זוג הומואים לא יכול לאמץ ילדים בלה בלה בלה... אז רק שתדע לך שגם לכם יש זכויות!!!!!!! חח יוא איזה קטעים היה חחח ![]() והוא אשכרה Fff אבל זה לא הוא הוא פשוט מתחבר אליו בטח גלש בפוסטים וראה והכיר אותו בלה בלה |
![]() |
![]() |
#127 |
חבר פעיל
|
![]() די חבר'ה צחקנו מספיק, תשמרו קצת ליום אחר...
שבת שלום !
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|