|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לכן אמרתי, אני לא מתפלא שהם שחטו את הצבת ים, אופייני להם... אבל זה לא נותן סיבה לבוא ולצעוק לכל הערבים מוות, חסר ערבים טובים? לא חסר, ואל תהיה צבוע אתה וכל אחד אחר פה ותגיד לי שאין ערבי אחד טוב. אני מסכים שהאוכלוסיה העיקרית והרוב שם אם לא כולם רוצים להשמיד את ישראל, לכן צריך להתייחס לעזה ולא להתייחס לערבים שחיים איתנו יום יום... מי שרוצה לפגוע בי, אני אפגע בו, אם זה הם או אנחנו, אז הם.. אין פה ויכוח בכלל. ובמה אתה שונה מהנאצים כשאתה אומר שצריך לעשות שואה?(לא יודע אם זה אתה אמרת, אבל מישהו פה אמר) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הקיצר שמאלני=ערבי....................................... ...............
![]() |
![]() |
#123 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
חבר פעיל
|
![]() Same here...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב. רק משהו בסדר גודל של שואה על הטרוריסטים וכול האלה הרעים לא אומר על כולם יעשה כאן סדר בארץ כבר נמאס לי לראות ערבים הורסים דברים זוקים אבנים מדברים כאילו הם שולטים כאן עושים פיגועים וכשאנחנו באים ומנסים להרוג את החוליות טרור הפסקת אש ואז שמאלנים כמוך צועקים הם רוצים הפסקת אש אנחנו הרעים אנחנו גורמים להם להרג אבל מה שהם שוכחים שמי פותח מתקפות זה תמיד המוסלמים אם זה לבנון אם זה עזה ועוד ואפחד לא עושה כלום ועוד העולם מצדיק אותם ( אי אפשר כמובן לעשות את השואה בגלל העולם) ואם היינו כאן מיעוט תאמין לי שמראות של השואה היו קטנים לעומת מה שהם היו עושים לנו .... הם היו שורפים לנו תבתים זוקים אותנו מחלונות עושים עלינו לינצים ועוד הרבה דברים מזעזעים
![]() |
![]() |
#128 |
חבר פעיל
|
![]() אני באמת לא מאמין שאתה אומר שצריך לעשות להם שואה... באמת שלא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה כבר ניהיה או הם או אנחנו אז מה עדיף?? וברור שיש ערבים טובים אני לא אומר שלא.. אבל אתה מסתכל על התמונה הקטנה.. הערבים האלה לא יכולים לשנות כלום והם יעדיפו בסופו של דבר לתמוך במשפחה שלהם/חברים שלהם משם.. ולא הבנתי איפה פה ההשוואה בין השואה??? לבין משקורה?? אנחנו אם הערבים במלחמה כבר 60 שנה עוד מעט.. אז מה הקשר למשקרה בשואה .. זה פשוט או הם או אנחנו וכל יום שמתקרב המלחמה נראית יותר קרובה.. וbodykilo סתם שאלה לא קשור.. בן כמה אתה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, תאמין לי שטוב להם לחיות פה איתנו ולא בעזה.. תאמין לי. והם יודעים את זה.
אבל קח את הדרוזים לדוגמא, עשו צעד קדימה שלא כמו הערבים המוסלמים ועשו צו גיוס חובה לכל מי שמגיע לגיל 18, אמונה רוכשים לאט לאט... הערבים הנוצרים מתחילים לאט לאט להתגייס יותר ויותר לצה"ל... יש גם ערבים מוסלמים(או בדואים) שעושים שירות...אבל זה מיעוט לצערנו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#132 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ראיתי תסירטון הם אשכרה חתכו לה תצוואר, פשוט מזעזע, וחנקו אותה עם החוטים האלה.. פשוט צריך להרוד תערבים האלה אחד אחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה היא איתם יותר גדולה מכל ספר התנ"ך..ואי אפשר להסביר את זה בפשטות ובשתי מילים ..
לפני כן אמרתי שצריך לפרק להם את הצורה ,רק למפגעים(למרות שיש הרבה פוטנציאלים לאחרים) אבל בכל זאת .... תחשבו לרגע עם נתחיל להשמיד אותם נטו אנחנו בדיוק אבל בדיוק כמו הגרמנים(הנאצים ימך שמם ) צריך לקחת הכל בפרופורציה ,יש ויש לכל מטבע יש שתי צדדים .
![]() |
#134 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#135 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#137 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
חבר פעיל
|
![]() טוב הישראלים הכי מתורבתים בעולם חחח מצחיק....קודם כל שחטו את זה כי מותר לאכול את זה באסלאם..ולא פעם ראשונה תופסים כזה דבר...ויש בצב הרבה דברים טובים לבריאות..וכאילו הישראלים היו מחזירים את זה לים חח
2- אל תדברו על תרבות כי הישראלים הכי ברברים בעולם עלק ..אמא אונסת את ילדיהה נשיא אונס ..ראש ממשלה מושחת..... אוהדי כדורגל הכי דפוקים שיש.גזענות בכל תחום....תאונות דרכים בלי סוף...דוקרים אחד את השני בגלל 20 שקל ..מרפיצים לזקנים ברחוב..אין סבלונות....גניבות בכל מקום...חינוך על הפנים..כלכלה מדרדרת...ו......אין תחום אחד במדינה הזאת עומד על רגליו.. אל תחשבו שתרבות זה לשים עגיל ולהרים ולצבוע ולהחליק שיער....ולצאת למועדון עד 6 בבוקר לשתות עד הסטלה....וללבוש מוירזאצ'י..........תקשיבו עדיף שאני ישתוק.... 3- יותר מחצי המדינה באו ממדינות ערב אז מבחינת מראה חיצוני אין הבדל בנכם לערבים אז ..... 4- אני לא באתי לריב איתכם כי אני יודע טוב טוב מה זה אסלאם וטוב מה זה יהודים...ועדיף שכל אחד יסתכל במראה שלו ואחר כך יגיד מהו חושב...ובשפה תרבותית חח 5- יש הבדל בין עם חופשי ועם תחת מצור וכיבוש 60 שנה
![]() |
#139 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אל תפתח את הדיון הזה עכשיו פה, עשה ל יטובה
![]() |
![]() |
#140 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט: