ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-04-08, 15:36   #121
BodyKilo
חבר פעיל

הסמל האישי שלBodyKilo

כללי:: Just Another Person

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sason
תגיד לי איפה אתה חי???
אתה לא רואה אחרי כל פיגוע שלהם/ או אחרי כל פגיעה שלנו בהם איך שכולם שם צועקים מוות לישראל??
אתה לא רואה איך כל פעם שישראלי בטעות נכנס למקום של ערבים בירושלים/ או כל מקום אחר בארץ(שלנו) איך עושים עליהם לינץ?? כך דוגמאות.. שני הפקחים.. או קצת לפניהם היה איזה חיל שניכנס בטעות אם האוטו שלו לעזור של ערבים עשו בו לינץ ויש עוד מלא דוגמאות..בשורה התחתונה הם רוצים להשמיד אותנו
זה כבר מתחיל מהבית, מהחינוך. והחינוך אצלם שואף לרמה אפסית.
לכן אמרתי, אני לא מתפלא שהם שחטו את הצבת ים, אופייני להם... אבל זה לא נותן סיבה לבוא ולצעוק לכל הערבים מוות, חסר ערבים טובים? לא חסר, ואל תהיה צבוע אתה וכל אחד אחר פה ותגיד לי שאין ערבי אחד טוב.
אני מסכים שהאוכלוסיה העיקרית והרוב שם אם לא כולם רוצים להשמיד את ישראל, לכן צריך להתייחס לעזה ולא להתייחס לערבים שחיים איתנו יום יום...
מי שרוצה לפגוע בי, אני אפגע בו, אם זה הם או אנחנו, אז הם.. אין פה ויכוח בכלל.

ובמה אתה שונה מהנאצים כשאתה אומר שצריך לעשות שואה?(לא יודע אם זה אתה אמרת, אבל מישהו פה אמר)
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-08, 15:37   #122
Eskimo :-)
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Logout
מה יפה נפש?....
אני מצטט את עצמי..זאת הייתה התגובה שלי בפוסט הזה
"לא מבין למה להרוג...למה מה זה עזר להם....הרגו אותה..עכשיו מה?
איזה גועל נפש של אנשים"

הדעה שלי היא כזאת הנושא...לא רוצה ליפגוע סתם באזרחים חפים מפשע, אבל אם זה מה שצריך אז לעשות את זה באבועבוא....כי זה או אזרחים שלנו או אזרחים שלהם..שהם תוקפים אותנו (את האאזרחים שלנו) מבתים של אזרחים שלהם..אז צריך לפוצץ את כל האזור כדי להגן על האזרחים שלנו...
לא יפה נפש ולא בטיח
איך אני זוכר שכתבת דעה שמאלנית.....כנראה התבלבלתי עם פוסט אחר

הקיצר שמאלני=ערבי....................................... ...............
ישן 08-04-08, 15:38   #123
sason
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eskimo :-)
וואי מזה אני זוכר שכתבת משהו שמאלני כנראה התבלבלתי עם פוסט אחר בסגנון הזה..........

הקיצר שמאלני=ערבי....................................... ...............
לדעתי שמאלני יותר גרוע מערבי, לפחות הוא לא בוגד בעם שלו
sason מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-08, 15:38   #124
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

ציטוט:
פורסם במקור על ידי BodyKilo
לכן אמרתי, אני לא מתפלא שהם שחטו את הצבת ים, אופייני להם... אבל זה לא נותן סיבה לבוא ולצעוק לכל הערבים מוות, חסר ערבים טובים? לא חסר, ואל תהיה צבוע אתה וכל אחד אחר פה ותגיד לי שאין ערבי אחד טוב.
אני מסכים שהאוכלוסיה העיקרית והרוב שם אם לא כולם רוצים להשמיד את ישראל, לכן צריך להתייחס לעזה ולא להתייחס לערבים שחיים איתנו יום יום...

ובמה אתה שונה מהנאצים כשאתה אומר שצריך לעשות שואה?(לא יודע אם זה אתה אמרת, אבל מישהו פה אמר)
יש ערבים טובים ללא ספק, יש לי הרבה חברים ערבים שהם אנשים עם לב זהב !
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-08, 15:39   #125
BodyKilo
חבר פעיל

הסמל האישי שלBodyKilo

Same here...
ישן 08-04-08, 15:42   #126
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

ציטוט:

אכן זה לא מה שצריך לעשות..אבל אין מה להשוות עם הנאצים...הערבים כבר במשך שניםםם יורים עלינו, הורגים לנו אזרחים, פיגועים..אנשים חפים מפשע מתים אתה קולט את זה...אז כדי להפסיק את זה צריך באמת יכול להיות לעשות משו קיצוני...אם הם לא היו כאלה חולי נפש ומתקיפים אותנו כל הזמן, מיתייחסים לחיים כאילו זה הדבר הכי זול שיש, לא היינו מתקיפים אותם סתם ככה... וקיצר מה שאני מנסה להגיד פה כבר שעה ולא מצליח זה שהם מביאים את זה על עצמם..
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-08, 15:43   #127
חבר פעיל

ציטוט:

קודם כול אך אחד לא אמר שאין ערבי אחד טוב אבל מה לעשות 90 אחוז הם חיות...... מה אתה לא מבין תראה איך הם מתנהגים שורפים דברים מחפשים לריב כול היום עושים לינצים יורים קסאמים וג תראה תהפגנות שלהם ויש עוד הרבה דוגמאות........
ב. רק משהו בסדר גודל של שואה על הטרוריסטים וכול האלה הרעים לא אומר על כולם יעשה כאן סדר בארץ כבר נמאס לי לראות ערבים הורסים דברים זוקים אבנים מדברים כאילו הם שולטים כאן עושים פיגועים וכשאנחנו באים ומנסים להרוג את החוליות טרור הפסקת אש ואז שמאלנים כמוך צועקים הם רוצים הפסקת אש אנחנו הרעים אנחנו גורמים להם להרג אבל מה שהם שוכחים שמי פותח מתקפות זה תמיד המוסלמים אם זה לבנון אם זה עזה ועוד ואפחד לא עושה כלום ועוד העולם מצדיק אותם ( אי אפשר כמובן לעשות את השואה בגלל העולם)
ואם היינו כאן מיעוט תאמין לי שמראות של השואה היו קטנים לעומת מה שהם היו עושים לנו ....
הם היו שורפים לנו תבתים זוקים אותנו מחלונות עושים עלינו לינצים ועוד הרבה דברים מזעזעים
ישן 08-04-08, 15:45   #128
BodyKilo
חבר פעיל

הסמל האישי שלBodyKilo

אני באמת לא מאמין שאתה אומר שצריך לעשות להם שואה... באמת שלא.
ישן 08-04-08, 15:46   #129
sason
Banned

ציטוט:

לא הזכרתי את המילה ...
זה כבר ניהיה או הם או אנחנו אז מה עדיף?? וברור שיש ערבים טובים אני לא אומר שלא..
אבל אתה מסתכל על התמונה הקטנה.. הערבים האלה לא יכולים לשנות כלום והם יעדיפו בסופו של דבר לתמוך במשפחה שלהם/חברים שלהם משם..
ולא הבנתי איפה פה ההשוואה בין השואה??? לבין משקורה??
אנחנו אם הערבים במלחמה כבר 60 שנה עוד מעט..
אז מה הקשר למשקרה בשואה .. זה פשוט או הם או אנחנו וכל יום שמתקרב המלחמה נראית יותר קרובה..

וbodykilo סתם שאלה לא קשור.. בן כמה אתה
sason מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-08, 15:49   #130
BodyKilo
חבר פעיל

הסמל האישי שלBodyKilo

אחי, תאמין לי שטוב להם לחיות פה איתנו ולא בעזה.. תאמין לי. והם יודעים את זה.
אבל קח את הדרוזים לדוגמא, עשו צעד קדימה שלא כמו הערבים המוסלמים ועשו צו גיוס חובה לכל מי שמגיע לגיל 18, אמונה רוכשים לאט לאט...
הערבים הנוצרים מתחילים לאט לאט להתגייס יותר ויותר לצה"ל... יש גם ערבים מוסלמים(או בדואים) שעושים שירות...אבל זה מיעוט לצערנו.
ישן 08-04-08, 15:50   #131
חבר פעיל

ציטוט:
אחי, תאמין לי שטוב להם לחיות פה איתנו ולא בעזה.. תאמין לי. והם יודעים את זה.
אבל קח את הדרוזים לדוגמא, עשו צעד קדימה שלא כמו הערבים המוסלמים ועשו צו גיוס חובה לכל מי שמגיע לגיל 18, אמונה רוכשים לאט לאט...
הערבים הנוצרים מתחילים לאט לאט להתגייס יותר ויותר לצה"ל... יש גם ערבים מוסלמים(או בדואים) שעושים שירות...אבל זה מיעוט לצערנו.
דרוזים ................ובדואים לפחות חלק מהבדואים הם אנשים טובים ואני לא מכליל אותם בתוך המושג שלה אלה שנאי אומר שהם בהמות וחיות
ישן 08-04-08, 16:51   #132
שייקה
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום

כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
שלח הודעה דרך ICQ אל שייקה Send a message via Skype™ to שייקה

ראיתי תסירטון הם אשכרה חתכו לה תצוואר, פשוט מזעזע, וחנקו אותה עם החוטים האלה.. פשוט צריך להרוד תערבים האלה אחד אחד
שייקה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-08, 18:40   #133
AB6Killer
חבר פעיל

הסמל האישי שלAB6Killer

עוסק ב:: באזרחות

הבעיה היא איתם יותר גדולה מכל ספר התנ"ך..ואי אפשר להסביר את זה בפשטות ובשתי מילים ..
לפני כן אמרתי שצריך לפרק להם את הצורה ,רק למפגעים(למרות שיש הרבה פוטנציאלים לאחרים) אבל בכל זאת ....

תחשבו לרגע עם נתחיל להשמיד אותם נטו אנחנו בדיוק אבל בדיוק כמו הגרמנים(הנאצים ימך שמם ) צריך לקחת הכל בפרופורציה ,יש ויש לכל מטבע יש שתי צדדים .
ישן 08-04-08, 19:49   #134
///Efi///
חבר פעיל

הסמל האישי של///Efi///

שלח הודעה דרך ICQ אל ///Efi/// שלח הודעה דרך MSN אל ///Efi///

ציטוט:
פורסם במקור על ידי AB6Killer
הבעיה היא איתם יותר גדולה מכל ספר התנ"ך..ואי אפשר להסביר את זה בפשטות ובשתי מילים ..
לפני כן אמרתי שצריך לפרק להם את הצורה ,רק למפגעים(למרות שיש הרבה פוטנציאלים לאחרים) אבל בכל זאת ....

תחשבו לרגע עם נתחיל להשמיד אותם נטו אנחנו בדיוק אבל בדיוק כמו הגרמנים(הנאצים ימך שמם ) צריך לקחת הכל בפרופורציה ,יש ויש לכל מטבע יש שתי צדדים .
איך אתה יכול להשוות ביכלל? אני לא זוכר שיהודים ירו קאסמים על גרמנים, אני לא זוכר שיהודים היו לוקחים נשק ויורים בגרמנים... לכל מדינה יש זכות להגן על עצמה, וכל עוד הפלסטינים יורים קסאמים / מבצעים פיגועים, צריך ליסגור אותם בעזה כמו חיות בכלוב אחד גדול

///Efi/// מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-08, 21:41   #135
Jones
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלJones

עוסק ב:: ברמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ///Efi///
איך אתה יכול להשוות ביכלל? אני לא זוכר שיהודים ירו קאסמים על גרמנים, אני לא זוכר שיהודים היו לוקחים נשק ויורים בגרמנים... לכל מדינה יש זכות להגן על עצמה, וכל עוד הפלסטינים יורים קסאמים / מבצעים פיגועים, צריך ליסגור אותם בעזה כמו חיות בכלוב אחד גדול
אני אגיד לך למה יהודים לא ירו קסאמים ,כי לא היה להם את האמצעים לכך ,בנוסף אני אתייחס למשפט"לסגור אותם",מה אתה דפוק אתה באמת חושב שמדינות העולם ירשו לכך זה בכל זאת חיי אדם....וכאן נכנסת כל הדמוקרטיה.
Jones מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-08, 21:43   #136
///Efi///
חבר פעיל

הסמל האישי של///Efi///

שלח הודעה דרך ICQ אל ///Efi/// שלח הודעה דרך MSN אל ///Efi///

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Jones
אני אגיד לך למה יהודים לא ירו קסאמים ,כי לא היה להם את האמצעים לכך ,בנוסף אני אתייחס למשפט"לסגור אותם",מה אתה דפוק אתה באמת חושב שמדינות העולם ירשו לכך זה בכל זאת חיי אדם....וכאן נכנסת כל הדמוקרטיה.
אם אני צריך ליבחור בין תושבי שדרות שיחיו בפחד ויסתגרו בבתים לבין תושבי עזה שיחיו בפחד ויסתגרו בבתים, בחירה ביכלל לא קשה לי

///Efi/// מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-08, 21:45   #137
Jones
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלJones

עוסק ב:: ברמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ///Efi///
אם אני צריך ליבחור בין תושבי שדרות שיחיו בפחד ויסתגרו בבתים לבין תושבי עזה שיחיו בפחד ויסתגרו בבתים, בחירה ביכלל לא קשה לי
אתה עדיין לא קולט שזה לא קשור לבחירה,ושם הם גם ככה סגורים(זה לא בדיוק חיים שם כן )
Jones מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-08, 22:57   #138
mahdi1
חבר פעיל

טוב הישראלים הכי מתורבתים בעולם חחח מצחיק....קודם כל שחטו את זה כי מותר לאכול את זה באסלאם..ולא פעם ראשונה תופסים כזה דבר...ויש בצב הרבה דברים טובים לבריאות..וכאילו הישראלים היו מחזירים את זה לים חח
2- אל תדברו על תרבות כי הישראלים הכי ברברים בעולם עלק ..אמא אונסת את ילדיהה נשיא אונס ..ראש ממשלה מושחת..... אוהדי כדורגל הכי דפוקים שיש.גזענות בכל תחום....תאונות דרכים בלי סוף...דוקרים אחד את השני בגלל 20 שקל ..מרפיצים לזקנים ברחוב..אין סבלונות....גניבות בכל מקום...חינוך על הפנים..כלכלה מדרדרת...ו......אין תחום אחד במדינה הזאת עומד על רגליו.. אל תחשבו שתרבות זה לשים עגיל ולהרים ולצבוע ולהחליק שיער....ולצאת למועדון עד 6 בבוקר לשתות עד הסטלה....וללבוש מוירזאצ'י..........תקשיבו עדיף שאני ישתוק....
3- יותר מחצי המדינה באו ממדינות ערב אז מבחינת מראה חיצוני אין הבדל בנכם לערבים אז .....
4- אני לא באתי לריב איתכם כי אני יודע טוב טוב מה זה אסלאם וטוב מה זה יהודים...ועדיף שכל אחד יסתכל במראה שלו ואחר כך יגיד מהו חושב...ובשפה תרבותית חח
5- יש הבדל בין עם חופשי ועם תחת מצור וכיבוש 60 שנה
יד 42
מתאמן שנתיים
מטרה 90 קילו עד חודש 6
mahdi1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-08, 23:01   #139
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mahdi1
טוב הישראלים הכי מתורבתים בעולם חחח מצחיק....קודם כל שחטו את זה כי מותר לאכול את זה באסלאם..ולא פעם ראשונה תופסים כזה דבר...ויש בצב הרבה דברים טובים לבריאות..וכאילו הישראלים היו מחזירים את זה לים חח
2- אל תדברו על תרבות כי הישראלים הכי ברברים בעולם עלק ..אמא אונסת את ילדיהה נשיא אונס ..ראש ממשלה מושחת..... אוהדי כדורגל הכי דפוקים שיש.גזענות בכל תחום....תאונות דרכים בלי סוף...דוקרים אחד את השני בגלל 20 שקל ..מרפיצים לזקנים ברחוב..אין סבלונות....גניבות בכל מקום...חינוך על הפנים..כלכלה מדרדרת...ו......אין תחום אחד במדינה הזאת עומד על רגליו.. אל תחשבו שתרבות זה לשים עגיל ולהרים ולצבוע ולהחליק שיער........וללבוש מוירזאצ'י..........תקשיבו עדיף שאני ישתוק....
3- יותר מחצי המדינה באו ממדינות ערב אז מבחינת מראה חיצוני אין הבדל בנכם לערבים אז .....
4- אני לא באתי לריב איתכם כי אני יודע טוב טוב מה זה אסלאם וטוב מה זה יהודים...ועדיף שכל אחד יסתכל במראה שלו ואחר כך יגיד מהו חושב...ובשפה תרבותית חח
אנחנו לא אלה שמפציצים ערים על מנת לפגוע ישירות באזרחים חפים מפשע, או שולחים מחבלים מתאבדים
אל תפתח את הדיון הזה עכשיו פה, עשה ל יטובה

ככל שאתה יודע יותר אתה מבין כמה בעצם אתה לא יודע
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-08, 23:06   #140
mahdi1
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
אנחנו לא אלה שמפציצים ערים על מנת לפגוע ישירות באזרחים חפים מפשע, או שולחים מחבלים מתאבדים
אל תפתח את הדיון הזה עכשיו פה, עשה ל יטובה
לא ישראל לא מכניסה טילי מטוסי קרב שרכשה מאמריקה ומפציצה בלי רחמנות.....עזוב את זה מדברים על תרבות ..יש הבדל בין עם חופשי ועם תחת מצור כמה אשרות שנים ...
יד 42
מתאמן שנתיים
מטרה 90 קילו עד חודש 6
mahdi1 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא