|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני יהודי. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() צריך להוציא את גאידמק להורג , הוא תמך ברצח עם , ועזר לאותם אנשים שאתה ועומרי מתארים בכך שהוא מכר להם 3 מילארד דולר של נשק (בעצם יותר כי זה מה שהוא הרוויח) למרות אמברגו נשק של האום , צריך להסגיר אותו לאו"ם ולעשות לו משפט בין לאומי
אה כן וכל התרומות שלו זה הלבנת כסף הוא יקח פי 5 מזה בחזקרה אחרי שהוא יקבל עמדת כוח כלשהיא
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר ציטוט.. אני לא מוצא בדיוק את הפסוק בתנ"ך אני אשאל מחר את המורה שלי..
בסוף בעצם כתוב שעם ישראל מבקש מאלוהים שישמיד את כל ילדי בבל. וזה רק בראשיתינו.. |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() טוב חבר'ה...
אתם כותבים יותר מדי תגובות בפוסט הזה. שהתדרדר כבר לענין של גזענות ונושאים לא קשורים. נעול. |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כל השוואה בין ציונות לפאשיזם היא מעשה טיפשי , יש הבדל ענקי במספר דברים בין הציונות לפאשיזם.
בכלל "" הקורבנות "" של הציונות הם בעצמם דווקא מתאימים לקטגוריה הזאת בעצם חוץ ממספר מדינות שניתן לספור על יד אחת כל המדינות בעולם לא רחוקות מישראל בימניות
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי עומרי, אתה באמת מאמין שהם תת גזע, פחות חכמים, יותר אלימים וכל זה מבחינה גנטית.
מה אתה ממליץ לעשות בעניין? ואם יש 5% כושים שהם חכמים, טובי לב וכו.. מה הם אשמים? ד"א, אני גם מאמין שהיפנים חכמים אבל מרובעים, המוסלמים (הערבים) רעים ואלימים, הכושים טיפשים, היהודים חכמים, ההודים חכמים וסוחרים טובים וכו... אבל אני יודע שאלו דברים שנכונים ל70-80 אחוז מהאוכלוסיות הנ"ל ולכן אי אפשר להשמיד גזע, לשנוא גזע, לשלול גזע.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן לא טענו שצריך להרוג אותם, פשוט לא צריך שהם ישחיתו את החברה המתורבתת שלנו |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה גם שזה לא הפיתרון. מה יעזור אם רק החזקים יקבלו עזרה? צריך לעזור גם לחלשים ולנסות להוציא כמה שיותר ממעגל העוני והפשיעה. ככה, החברה תיהיה אפילו יותר מתורבתת ואיכותית מעכשיו. |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
קלעת בול, היום הגשתי עבודה במדע המדינה שהרחבתי על הרעיון הזה. |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז שוב, עכשיו, הם כאן. השאלה היא מה צריך לעשות. לגנות אותם מהחברה ובכך ליצור אפילו יותר באלגן, או לנסות לעזור להם ולהוציא אותם מהחרא. |
|
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הפנתי את תשומתך ליבך קודם בדיון עומרי,
אך נראה כאילו העדפת להתעלם. ידידיך הויקינגים בזמנו היו לא פחות גרועים מחלק מהאפריקאים שהזכרת, הויקינגים רצחו\אנסו\בזזו אך משום מה לא ראיתי איזכור באשכולות שלך כנגד צאצאי הויקינגים, הלוא הם השוודים\הנוורוגים\הדנים ועוד צאצאים שהתישבו בארצות נורדיות אחרות. מדוע זה? |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הויקינגים היו המתיישבים הראשונים בצפון אמריקה, הויקינגים היו בעלי כלי השיט המתקדמים ביותר שהעולם ראה עד זמנם, הויקינגים יישבו את סקנדינביה ואת בריטניה, רוב הכוח של בריטניה וההישיגים שהיא הגיעה אליהם היתה לאחר התקופה שהויקינגים פלשו אליה והתיישבו שם. הויקינגים ישבו את איסלנד ,גרינלנד,צפון אמריקה,בריטניה ,צפון צרפת-NORMANDY, הגיעו לאפריקה, אסיה, היו הסוחרים הכי גדולים בעולם שהגיעיו עד לקצה העולם, היה להם מסחר עם הערבים אפילו(ראה סרט הלוחם ה-13 אם לא ראית). הויקינגים הם אלה שיסדו את רוסיה! בניגוד למה שאתה חושב אלה לא הסלבים שהקימו את רוסיה. השם RUS זה ויקינגי בכלל, אני מציע שלפני שאתה מדבר ומשווה אותם לכושים תתחיל ללמוד היסטוריה קצת. ועוד משהו, נפלת עכשיו עמוק בבור. הויקינגים הם בדיוק דוגמא לאבולוציה והתפתחות של אדם. מלוחמים כוחניים שהיו אימת כל אירופה הם התנצרו, יישבו והפעילו סחר בכל העולם ויצרו את רוב המדינות המתקדמות בעולם. כל המדינות של הסקנדינבים הם המתקדמות בעולם מבחינת מדע,טכנולוגיה וכמובן האיכות של הדמוקרטיה והשלטון שם! איסלנד למשל נחשבת למדינה עם הדמוקרטיה הכי מוצלחת "ונקייה" בעולם. לכן זה בדיוק דוגמא לעם שהתפתח ועבר אבולוציה , לעומת עם שנישאר בדיוק באותו מקום לפני 2000 שנה! ואין פה אפילו מה להוותכח, תסתכל על אפריקה ותגיד לי היכן האבולוציה נעצרה... |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
owned |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך בדיוק ההודעה שלך מתקשרת למה שאני רשמתי? לא שאלתי כמה אכזריים היו הרומאים, או כל עם אחר בזמן הזה. אך אין לך מה להתווכח עם עובדות. הויקינגים היו אחד השבטים האכזריים ביותר, אם לא הכי אכזרי. הם נודעו בעקבות אכזרויותם, הם כבשו כפרים בזזו, אנסו את האנשים, ואז שרפו את הכפר על יושביו, זה לא מפסיק אכזרי בשבילך? " ועוד משהו, נפלת עכשיו עמוק בבור. הויקינגים הם בדיוק דוגמא לאבולוציה והתפתחות של אדם. מלוחמים כוחניים שהיו אימת כל אירופה הם התנצרו, יישבו והפעילו סחר בכל העולם ויצרו את רוב המדינות המתקדמות בעולם. כל המדינות של הסקנדינבים הם המתקדמות בעולם מבחינת מדע,טכנולוגיה וכמובן האיכות של הדמוקרטיה והשלטון שם! איסלנד למשל נחשבת למדינה עם הדמוקרטיה הכי מוצלחת "ונקייה" בעולם. לכן זה בדיוק דוגמא לעם שהתפתח ועבר אבולוציה , לעומת עם שנישאר בדיוק באותו מקום לפני 2000 שנה! ואין פה אפילו מה להוותכח, תסתכל על אפריקה ותגיד לי היכן האבולוציה נעצרה.." אני נפלתי בבור? אתה קודם טענת שאפרו-אמריקיים שהם בעצם אבולוציה של האפריקאים הקדמונים לא יכולים להתפתח, כי הם אפריקאים, שהם גזע נחות ובלה בלה. אבל הנה, אפילו הויקינגים האכזריים הפכו להיות אנשים טובים, אם זה בגלל התפתחות אבוליוציונית או וואטאבר. אז למה אתה פוסל אפרו-אמרקאים על הסף? הרי זה אותו דבר. האם תפסול נוורגי אקראי ותגיד שהוא נחות, וחסר תרבות בעקבות שורשיו הויקינגים? לא כ"כ נראה לי. בקיצור, אתה חי עם תפיסת עולם מעוותת, ואתה גזען גמו גזען ארי, או גזען אמריקאי, או גזען אפריקאי. אה ואגב, נורווגיה הייתה מדינת עבדים זולה, וההתעשרות והשגשוג חלו אחרי שמצאו שם נפט. |
|
![]() |
![]() |
#19 | |||||
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אתה אומר הויקניגים היו אכזריים, אני מראה לך שכל התרבויות והצבאות שהיו באותה תקופה היו אכזריים באותה מידה ואפילו יותר, אתה קשה הבנה זה משהו אחר, בגלל זה לא הבנת את הקשר של הרומאים. ציטוט:
הראתי לך והסברתי לך שהאימפריה הרומית עשתה בדיוק אותו דבר ואפילו לאוכלוסיה יותר רחבה! כנ"ל הצלבנים בימי הביניים שהיו לאחר תקופת הויקינגים וכל שבט אחר שלחם, זה ממש לא יחודי לויקינגים. אתה צריך לשפוט שבט לפי השוואה לאותה תקופה לא לתקופה של היום, אם אתה רוצה לעשות השוואה נכונה לימינו אז תסתכל על הצאצאים שלהם היום, שמנהלים את הארצות המתקדמות ביותר בעולם אם זה מבחינה תרבותית או מדעית או פוליטית. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
|||||
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאיפה באה לך המחשבה שהאבולוציה שם נעצרה? |
|