|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אליאב ,אתה הרגע אמרת שאתה מפחד לעבוד רגליים ? מה יותר מפחיד אותך,הכאבים מסקווטים או הכאבים בתחת אחרי שאני יאנוס אותך על מה שיוצא לך מהפה ?
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() גוף פיצוץ אהבתי תכתפיים ותידיים
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי יא מגודל אחד ^_^..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב אתה מתאמן עם מישהוא בשם ניבי אולי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לילד בגילך אתה נראה מעולה בצורה מטורפת.
אני מדמיין את המשקל והגובה והנתונים מרשימים חבל על הזמן... כל הכבוד לך ! לדעתי, אתה צריך להודות לאמא/אבא. ![]() בהצלחה וכל הכבוד !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() פשש מטורף אחי ..
באיזה דברים אתה משתמש? נראה לי ראיתי אותך Iffb יש מצב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי הייתה נתפסת הרגל באימוני רגליים
אבל זה הפסיק אחרי כמה אימונים ולדעתי יש לך גנטיקה טובה, בשנתיים הגעת כ"כ רחוק שזה מטורף + הבנתי שהיית שחיף לפני "ניצחת" את הגוף שלך :p לדעתי תגיע רחוק
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בונאה עכשיו שאני חושב על זה..פאק היקף 45? פשוט מטורף,עוד קמת מגיע לבטיסטה אה?;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() סטס מעלה תמונות של הבייספס שלו ממרחק של 2 ס"מ, סטס הוא לא קנה מידה.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי זה יפה מאוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אי אפשר למדוד ככה גדלים של אנשים לפי תמונה ולפי נתונים כאלו עד שלא רואים תבנאדם בפנים אי אפשר לדעת מה הוא שווה באמת... לא שאני אומר שסטס קטן , פשוט אי אפשר לעשות השוואות בצורה הזאת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יד של אקטומוטרף שיש לו עצם קטנה מול יד של מזומוטרף/אנדומוטרף עם עצם גדולה ורחבה תראה אותו דבר על אותו היקף אותו גובה ואותו אחוז שומן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא שאני אומר שאני גדול , אבל מי שראה אותי ,יודע מה אני שווה .. ויש לי עצמות דקות.. שבת שלום..
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() קרייסלר יא שור טיבטי מצוי!! סחתיין על השקעה וההתמדה, בהחלט רואים שאתה נותן את הנשמה לספורט הזה ועוד בגילך! כבוד כבוד כבוד אחי תמשיך כך ואל תפסיק לא משנה מה, אתה בהחלט אחד השמות הגדולים שיהיו בעתיד! :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() פששש קרנף... רק ההיקפים מדברים בשם עצמם, התמונה רק מוסיפה לזה. מקווה לראות את התמונות שתעלה 6 שבועות מעכשיו. קבל מוניטין והמון הצלחה בהמשך
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט ענק אחי !
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אימוני רגליים זה כמו מין אוראלי. אתה שונא כל רגע, אבל אתה תודה לאל על זה אחר כך. (גבריאל שלא תעז)
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מונה אומנם לא משהו אבל אני כבר יכול לדמיין אותך בגודל הנוכחי שלך לאחר התמונות המטורפות שפירסמת פעם אחרונה ועוד להאמין שגדלת הרבה מאז
מעורר השראה תמשיך להפציץ!!
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|