ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 04-11-06, 14:15   #121
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
אוקיי, אבל איך זה פוגע בך בדיוק?
בי לא (למרות שלא נעים " אפילו"מגעיל להיסתכל על דבר כזה) אבל בילדים קטנים יותר שעוד לא יתבגרו אפילו זה "כן פוגע ! ואין פה על מה להיתוכח!
Bodybuilder מנותק  
ישן 04-11-06, 14:16   #122
Dr. Muscle
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

פסיכופת,
אולי עוד לא הגעת בלימודי ההיסטוריה שלך לדרוויניזם חברתי.
זה בדיוק מה שאתה אומר.
ואני אומר לך שגם להיות נכה, עיוור, חרש, הכל מדבר על פגיעה בעץ גנטי, אי המשך שושלת, גנים שנכנסים למאגר הגנים והם גנים חלשים . פשוט חיים עם זה שיש אנשים שנולדים ככה או אחרת, וכל אחד דואג לשושלת שלו.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק  
ישן 04-11-06, 14:17   #123
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Psychopath
אנטון אני בדרך כלל מסכים עם רוב מה שאתה אומר ואני חושב שאתה אחלה בנאדם.

אבל, להתאבד זה לא טבעי
זה ההפך המוחלט.

אתה חושב שהייתה לנו אבולוציה אם המצב פעם היה כמו היום ?
החזק כבר לא שורד, הטבע שלנו מבוסס על לשרוד! תראה כמה סיבים תוכל לגייס שתנסה להתנגד למישהו שמאיים עליך עם סכין.. תראה כמה מהר תוכל לברוח שמישהו עם סכין ירדוף אחרייך
למה זה ? כי אנחנו נולדנו לשרוד!
ברגע שנערות צעירות מתאבדות כי החבר שלהן עזב אותן, זה נראה לך טבעי ?

טבעי זה בא מהמילה "טבע". הטבע מבוסס על לשרוד, להתאבד זה ההפך מלשרוד. נקודה.
אנשים שמתאבדים בגלל סיבות מינוריות הם פשוט מטומטמים, שזה טבעי בהחלט חחח...
Antonator1 מנותק  
ישן 04-11-06, 14:18   #124
Bodybuilder
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
ועכשיו ברצינות, בלי תגובות מפגרות מצד שנינו. אם אני אלך עם בשר חזיר במאה שערים, אתה באמת חושב שיתנו לי לעבור שם? אתה באמת חושב שאני אצא משם חי אם הם יזהו שזה בשר חזיר?
תלוי עם אתה תתחיל לצעוק : יש לי חזיר בסנדביצ' ...
:):):):)
Bodybuilder מנותק  
ישן 04-11-06, 14:19   #125
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
[=Dr. Muscle]עומרי אתה מערבב כאן כבר הרבה דברים.
אני בטח שלא תומך מר"צ, בטח שלא בעד ליברליזם מוחלט ופתיחת השערים למהגרים , במדינה שנוסדה להיות בית לעם היהודי. וככזו צריכים לעשות בה שינויים אמיתיים.
אנחנו משדרים כאן על אותו הגל.
סבבה אלון, אבל פה הבעיה, אני רואה את כל התמונה, לא רק את הקרב הזה ספציפי, כמו שאמרתי המצעד וההומואים הם עוד כלי של מרץ ושל התקושרת לשטוף לך את המוח,זה לא ניגמר שם אף פעם,הבעיה היא לא ההומואים שהם הומואים,הבעיה היא הליברלזים המערבי שנותן לזה ביטוי כל כך קיצוני.
ציטוט:
אבל שוב השאלה אם אתה מתייחס להומוסקסואליות כסטיה או כדרך אלטרנטיבית. כי מבחינתי זו דרך אלטרנטיבית. אני מכיר המון הומואים ואין בהם שומדבר חולה או סוטה. הם גם לא סקס מניאקים. אני ואתה הרבה יותר סקס מניאקים מהם אחי!
זה סטיה במובן שילדים תמימים לא צריכים לראות את זה ברחוב! אני לא צריך לראות את זה ברחוב. אף אחד לא צריך לראות גברים מתורצצים בתחתונים באמצע הרחוב ומתמזמזים אחד עם השני, ובטח שלא בירושליים.
עכשיו מה זאת אומרת אלטרנטיבי? זה סטייה!! סטייה של הטבע, הטבע בנוי מזכר ונקבה, זה הבסיס לחיים,כל דבר שנוגד את החוק הזה הוא סטייה, ולא סטייה רק שלנו כחברה אלא גם של חוקי הטבע הכי בסיסיים שיש.
בגלל זה טבעי מאוד להזדעזע מיחסים עם בן אותו מין, כי לזה הטבע תיכנן אותנו שזה ידחה אותנו ברמה הכי חזקה שיש.
עכשיו שוב, אין לי דרך או רצון כלשהו למנוע מהאנשים האלה מה שהם לא יכולים לשלוט בו נכון?
אני רק אומר שיעשו את זה בבית! ובטח שלא בירושליים, בדיוק שבוותיקן אתה לא תראה מצעד גאווה.

ציטוט:
אבל כמו שוולטר אמר, וזו צריכה להיות המשנה שלי ושלך - אני לא מסכים עם דעתך, אבל אלחם בכל מאודי על זכותך להביע אותה! שנינו לא אוהבים את המצעד, לא הומואים בעצמנו, אבל השאלה היא מה הלאה. אם מונעים את המצעד הזה נותנים בהכרח לירושלים מעמד מיוחד, ומחרתיים שתרצה לבקר את חברה שלך בירושלים ביום שבת ירגמו לך את האוטו עם אבנים, כי פגעת ב"רגשות שלהם".
אחרי שאתה אומר שלירושלים מגיע מעמד מיוחד בגלל הקדושה שלה לדתות ומעמדה ההיסטורי, למה שלא יאמרו שחלק מהמעמד הזה הוא שאסור לנסוע בשבת (כשבמילא הרבה דרכים סגורות בירושלים ביום שבת).
גם אם מדובר על אוכלוסיה שאתה לא תומך בה אתה צריך להתייצב מאחוריה (מלפניה יהיה קצת מסוכן חח) - כי הם מייצגים את הזכות של כל אדם לחגוג.
אם המצב היה שהיו אוסרים על אנשים להתאמן במכונים בירושלים כי זה נגד ערכים מסויימים וכי הרב X או Y אמר, אנשים כאן היו משתגעים. כל אחד יודע להתפרץ שמדובר על משהו שנוגע לו, אבל מה עם לדעת להלחם בשביל אחרים? בשביל זה באמת צריך ביצים.
מזה הזכות של כל אדם לחגוג? אני לא מאמין בזה..
וחוץ מזה אני תומך בדתיים במאבק הזה לא במאבקים אחרים, אז במקום שאני ילך וישבור לאנשים ראשיים ויעשה פעולות שהן נגד החוק ונגד האופי שלי, אנשים אחרים עושים את זה בשבילי(הדתיים במקרה הזה), אני לא בן אדם אלים ולכן אני נותן ביטוי לעצמי בדיבור או כתיבה , אבל טוב שיש את הכלי שנותן פיזיות לביטוי שלי אחרת לא היו מעצורים לכל הדברים שאני מתנגד אליהם.
ישן 04-11-06, 14:20   #126
shahaflol
חבר פעיל

גם אם אני לא אצעק והם יזהו איכשהו שזה לא כשר, אני בטוח בזה שאני אחטוף שם והרבה.
shahaflol מנותק  
ישן 04-11-06, 14:20   #127
Psychopath
חבר פעיל

הסמל האישי שלPsychopath

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dr. Muscle
פסיכופת,
זה בדיוק מה שאתה אומר.
ואני אומר לך שגם להיות נכה, עיוור, חרש, הכל מדבר על פגיעה בעץ גנטי, אי המשך שושלת, גנים שנכנסים למאגר הגנים והם גנים חלשים . פשוט חיים עם זה שיש אנשים שנולדים ככה או אחרת, וכל אחד דואג לשושלת שלו.
לא הגעתי לדרוויניזם חברתי אבל אני ישמח ללמוד על זה

שמע, אני יישמע לך נאצי אם אני יגיד שנכים פוגעים בגזע ועייורים וכו'.
פה באמת אין מה להגיד.אי אפשר לזרוק אותם לים ואני בטוח שכל אחד שראה איזה ילדה נכה על כיסא גלגלים שמתנהגת מוזר חושבים מה היא תעשה בחיים? כל הזמן יצטרכו לטפל בה, אני לא יודע איך היא תסתדר לבד איך היא תעשה ילדים איך היא תוכל לאכול בעצמה והכול..

מה שכן אני יכול להגיד, שהעיוורים/נכים/חירשים/עקרים הם החלשים, ובמצב טבעי הם לא היו שורדים.

ציטוט:
זה סטיה במובן שילדים תמימים לא צריכים לראות את זה ברחוב! אני לא צריך לראות את זה ברחוב. אף אחד לא צריך לראות גברים מתורצצים בתחתונים באמצע הרחוב ומתמזמזים אחד עם השני, ובטח שלא בירושליים.
עכשיו מה זאת אומרת אלטרנטיבי? זה סטייה!! סטייה של הטבע, הטבע בנוי מזכר ונקבה, זה הבסיס לחיים,כל דבר שנוגד את החוק הזה הוא סטייה, ולא סטייה רק שלנו כחברה אלא גם של חוקי הטבע הכי בסיסיים שיש.
בגלל זה טבעי מאוד להזדעזע מיחסים עם בן אותו מין, כי לזה הטבע תיכנן אותנו שזה ידחה אותנו ברמה הכי חזקה שיש.
אני באותה דעה עם עומרי, אבל אצלי לא חשוב הקטע המוסרי/הדתי/החברתי.
אני חושב שזה יותר עניין של חוקים של הטבע. והמצעד הזה רק ירחיב את התופעה.

עריכה:
לפי דעתי לרצוח את אח שלך ולאכול אותו שאין לך מה לאכול זה יותר טבעי מהומוסקסואליזם.

סקס, סמים וסקוואטים.
Just Remember, Trance Forever
הגודל כן קובע!

---------------------------
Psychopath מנותק  
ישן 04-11-06, 14:21   #128
Bodybuilder
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dr. Muscle
פסיכופת,
זה בדיוק מה שאתה אומר.

אבל למה לעשות בירושליים מצעד גאבה להומואים ??????????? למה כוס אמק ? אתה לא מבין מה אני מנסה להגיד ? למה לעשות מסיבה להומואים באמצע העיר ירושליים ??????????????????????????? למה ???????????
Bodybuilder מנותק  
ישן 04-11-06, 14:22   #129
Real
חבר פעיל

הסמל האישי שלReal

עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
שלח הודעה דרך MSN אל Real

ישן 04-11-06, 14:22   #130
Antonator1
הושעה

נו, אותו דבר - מה כבר הבעיה בבשר חזיר? לא שאני נוהג לאכול אותו בצורה יומיומית, אבל באמת שאני לא רואה פה שום בעיה. אותו הדבר גם עם ההומואים. אנשים סתם ממציאים על סמך דעתם מה טוב ומה לא.
Antonator1 מנותק  
ישן 04-11-06, 14:23   #131
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder
אבל למה לעשות בירושליים מצעד גאבה להומואים ??????????? למה כוס אמק ? אתה לא מבין מה אני מנסה להגיד ? למה לעשות מסיבה להומואים באמצע העיר ירושליים ??????????????????????????? למה ???????????
למה לא? זו עיר - בטון, אבנים וחומרי בנייה, כמו כל עיר אחרת.
Antonator1 מנותק  
ישן 04-11-06, 14:24   #132
shahaflol
חבר פעיל

בודיבילדר, מה הכוונה לעשות?? זה לא אנחנו עושים! לא אני ולא אתה מארגנים את זה, הם עושים את זה מרצונים החופשי ואנחנו בין אם אנחנו מסכימים איתם ובין אם לא אסור לנו לאיים עליהם כמו שהחרדים עושים ואסור לנו להגביר את השנאה כלפיהם.
shahaflol מנותק  
ישן 04-11-06, 14:24   #133
Bodybuilder
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Real
דרך הגב ארנולד לא הסכים לעשות חוק שיאפשר להומואים לעשות חתונה של שני אנשים עם אותו מין ! כבוד לארנולד !
Bodybuilder מנותק  
ישן 04-11-06, 14:25   #134
Antonator1
הושעה

ציטוט:
דרך הגב ארנולד לא הסכים לעשות חוק שיאפשר להומואים לעשות חתונה של שני אנשים עם אותו מין ! כבוד לארנולד !
ארנולד לא מושלם, והוא יכול לעשות מה שבא לו.
Antonator1 מנותק  
ישן 04-11-06, 14:26   #135
shahaflol
חבר פעיל

יכול להיות, אבל ארנולד הסתובב בתחרויות רבות עם ביקני וחשף את כל הגוף שלו, וכמו שאמרו פה, אם החרדים היו מתנגדים לזה, מה אז הייתם עושים ( אני אומר הייתם כי אני לא אוהב תחרויות פיתוח גוף)??
shahaflol מנותק  
ישן 04-11-06, 14:29   #136
Antonator1
הושעה

פסיכופת, מוות זה טבעי בדיוק כמו החיים. כל מה שקורה באמת זה טבעי. אלהים, דם בנהר, גן עדן, גיהנום וכל זה, זה כבר לא טבעי. אז אני שואל את עצמי - למה כל כך הרבה אנשים מאמינים בזה. הם לא מאמינים במה שקורה לנגד עיניהם, אבל בזה כן. לך תבין...
Antonator1 מנותק  
ישן 04-11-06, 14:29   #137
Bodybuilder
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
יכול להיות, אבל ארנולד הסתובב בתחרויות רבות עם ביקני וחשף את כל הגוף שלו, וכמו שאמרו פה, אם החרדים היו מתנגדים לזה, מה אז הייתם עושים ( אני אומר הייתם כי אני לא אוהב תחרויות פיתוח גוף)??
איזה אנשים חסרי מוח מיסטובבים בפורום הזה ... מה אתה משווה בודיבילדר ל - הומו ???????????
Bodybuilder מנותק  
ישן 04-11-06, 14:31   #138
Antonator1
הושעה

ציטוט:
איזה אנשים חסרי מוח מיסטובבים בפורום הזה ... מה אתה משווה בודיבילדר ל - הומו ???????????
הוא משווה בן אדם לבן אדם, זה מה שהוא עושה. להשוות בודיבילדר להומו זה בדיוק כמו להשוות פאוורליפטר לעורך דין או משהו...
Antonator1 מנותק  
ישן 04-11-06, 14:31   #139
shahaflol
חבר פעיל

אין קשר להשוואה!!! לא אמרתי שבודיבילדרים הם הומואים, אבל אני בטוח בהחלט שגם תחרות מר אולימפיה וגם מיס פיטנס סותרת את ערך הצניעות של החרדים, ואני בטוח שהם מתנגדים לכך.

אנטון הבין
shahaflol מנותק  
ישן 04-11-06, 14:32   #140
Bodybuilder
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
פסיכופת, מוות זה טבעי בדיוק כמו החיים. כל מה שקורה באמת זה טבעי. אלהים, דם בנהר, גן עדן, גיהנום וכל זה, זה כבר לא טבעי. אז אני שואל את עצמי - למה כל כך הרבה אנשים מאמינים בזה. הם לא מאמינים במה שקורה לנגד עיניהם, אבל בזה כן. לך תבין...
אז אתה חושב שאלוהים זה לא טיבעי בסדר .... אבל לי אישית זה לא מפריע נכון ???
אני לא יתחיל להוכיח כלום ! אבל הומואים באמצע העיר ירושליים ? WTF ?
לאן הגנו ? מה הדבר הבא ? מה נעשה עוד 20 שנה ? מה יהיה עוד 100 שנה ? כולנו נזיין חיות ?
ומה אחריזה ? כול שנה מתדרדרים יותר !
Bodybuilder מנותק  
נושא נעול

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא