|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#122 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בקטע של הבריאות, זה עניין מאוד גנטי. זה דופק מאוד את פרופיל השומנים בדם וכמעט אף אחד לא לוקח סטטינים (מונעי יצירת LDL) בPCT שלו. גם אם כן, אז זה מעמיס על הכבד, וזה עניין הפכפף מאוד. תעמיס על הכבד והוא ייצא מזה- אתה בריא. תעמיס על הכבד והוא לא יתמודד עם זה- נדפקת לכל החיים. אגב אני לא מבין למה אתם אומרים שסטרואידים זה רמאות ובלה בלה בלה, וגנטיקה זה לא. לפי דעתי, צריך להתיר להשתמש בחומרים בבודיבילדינג, הרי גם ככה כולם עושים את זה אז למה להתחסד?
![]() |
![]() |
#123 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() זברה, אתה טיפש, או שאף פעם לא ראית תחרות ?
האנשים סך הכל בכל קטגוריה כן באותו גובה פחות או יותר כי מן הסתם הם אמורים לשקול אותו הדבר ועם X מאסת שריר וx % שומן, אז ברור שבן אדם ששוקל 70 חטוב יבש אש תותים עם קצפת בגובה 180, לא יהווה תחרות לבן אדם ששוקל 70 חטוב יבש אש תותים עם קצפת בגובה 170-165 כי הוא יהיה הרבה הרבה יותר גדול ממנו מבחינה יחסית. אני עדיין לא מבין את הטענה שלך, ואני שוב דורש שתעלה תמונות שלך ותוכיח שעכשיו אתה יותר גדול מחלק מהמתחרים כי אם "בימי התיכון" שזה אומר בגיל שלי בערך, היית יותר גדול מהם, עכשיו אתה בטח ובטח סוסון פוני.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#125 |
הושעה
|
![]() שטויות במיץ... פרנקו קולומבו היה משהו כמו 1.64 מטר והוא אחד התותחים אי פעם בתולדות הבודיבילדינג ואחד האתלטים הכשרוניים ביותר באופן כללי שאי פעם יצא לי לראות.
![]() |
#126 |
Banned
|
![]() טוב בואו נסכם את זה ככה
להיות טבעי בעל גנטיקה של שמשון מהתנ"ך זה נחמד ויפה מאוד אפשר להגיע לתוצאות מאוד מרשימות נכון! אבל אם זה נכנס לבודיבילדינג אז כאילו חלאס לחפור..דיי אני בשנת 2007 כל מתחרה היום כמעט לוקח סייקלים והסייקלים האלה אם תזונה ואימונים ומנוחה טובה גנטיקה חרא או לא הם עושים נפלאות אין פה הרבה חוכמות! וזה שבן אדם משוויץ בזה שהוא טבעי ליד כולם על הבמה הוא רק עושה מעצמו צחוק מה הוא חושב שאנשים יגידו "ואייייי איזה סוס טבעי הוא איזה גנטיקה!" לא! וואלה יגידו ניראה יפה אבל ידעו שעוד שנה או שנתיים או אפילו 10 שנים הבן אדם יראה אותו דבר,פה זה לא כדורגל,כדורסל או סנוקר זה פיתוח גוף ובסופו של דבר מי שרוצה להגיע ממש רחוק ולעמוד אם הגדולים יודע מה האופציות ומה צריך להקריב. יום טוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#128 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#129 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() סלחו לי אבל אני ממש לא מבין מדוע כל החפירות האלה על חומרים, כאשר זה בכלל לא היה נושא הפוסט.
דיברתי עם אופיר היום, והוא היה מופתע מגל התגובות הסוברות שהוא כביכול טוען ומתגונן או משויץ בזה שהוא טבעי. אתם יכולים לבדוק: הוא אולי ענה על זה כאשר נשאל אבל לא תמצאו הודעות שהוא מתפאר או מתרץ או מדגיש את העניין הזה של "נקי". לגבי עצמי, כבר אמרתי: לא דיברתי על הנושא לחיוב או לשלילה - לא אמרתי אם אני כן או לא - פשוט לא התייחסתי. מה שקרה כאן זה שליואב הייתה פליטת קולמוס לא מבריקה והוא כתב ש"זה יתרון שהוא נקי". אני חושב שהמשפט הזה לא קשור לכלום, אפשר היה להגיד "למרות שהוא נקי", או משהו כזה - ואני חושב גם שלזה יואב התכוון. אז בגלל משפט אחד כזה לבנות תיאוריות ולחפור בפוסט תמונות ברמה כזאת, זה קצת משונה. בשורה התחתונה ונשים את החומרים בצד: יש לי חילוקי דעות עם ידידי האדמור לגבי העלייה באוף סיזן, הוא סבור שצריך לעלות "נקי", אני שולל את זה לחלוטין. אני מקווה שהוא ישמע בעצתי וייקח אוף סיזן בשנה הבאה כדי לעלות קטגוריה, כמו שאני עושה. בכל מקרה השנה הוא הפייבוריט ב 70, כל מי שבקי ומכיר את המשחק ואיך הוא עובד יודע את זה. אתם תראו שצדקתי. לא מוחקים פער של חמישה מקומות לפחות בתוך חצי שנה. קחו סיפור שמעיד לדעתי על יכולת החיזוי שלי: לפני כמה שנים הופיע אצל אופיר בחור שרצה מאוד להתחרות. אלא מה, הבנאדם היה טרי מאוד - דומני שטרם קרע זוג כפפות בחייו. למרות זה הוא בא עם נחישות אדירה, אופיר הכין אותו ליגת האלופות, והוא היה יבש כמו סלע. כמה שבועות לפני התחרות כולם במכון התלהבו והיו בטוחים שהוא עומד להפציץ רק אני אמרתי להם: תרגעו ואל תכניסו לבנאדם רעיונות מטומטמים לראש כי אחר כך המכה תכאב מאוד. ולמה? כי הניסיון שלי מלמד שבזמן קצר - יהיה מה שיהיה - יש גבול מה שאפשר לעשות. צריך סבלנות ואין קיצורי דרך. בסדר הבנאדם עבד קשה, וכל הכבוד לו על זה, אבל רעבאק הוא היה לגמרי טרי. בחדר הלבשה, מול ליבנה אבי פלדמן ויוסי מזרחי, היה פשוט מביך לראות אותו. בסוף צדקתי, הבנאדם סיין מקום 9 מתוך 11 (נאבא פרסמו דירוג מלא). מה משתמע מזה? שאין תחליף לזמן, דברים קורים לאט וצריך סבלנות. עומר עוד יהיה אלוף - יש לו את הנחישות והגנטיקה וכל הכבוד לו על זה - אבל לא השנה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שסה"כ אופיר נראה פצצה...הרגלים שלו נראות חלשות בהחלט והתאומים אפילו על הפנים
![]() הרמות בין אופיר לעומר קשה לשפוט עד שלא נראה את התמונות עדכניות של עומר..אבל לפי תמונות באוף סיזן הרגלים של עומר מפלציות וזה פלוס גדול שאין לאופיר.... יואב טל נראה כאילו הוא התחטב מהתמנות הקודמות אבל מצפים לראות אותך על 10 אחוז. תראה אחרת לגמרה! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
אמרתי, אולי אני לא יזכה, אבל בזה שאתה שולל אותי לחלוטין אתה עוד תתפקח על כך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() יואב אומר שהוא העיף 7 או 8 קילו מאז הצילומים הקודמים.
הוא יודע שיש לו דרך ארוכה מאוד לעשות, והוא יודע שאם ירצה באמת לקלף את כל השיט ולחשוף את היהלום - יצטרך לעשות שינוי גדול מאוד בשגרת יומו. הלוואי שזה יקרה, אבל לא פתרונות של קוסמטיקה דרושים פה - אלא החלפת פאזה, שינוי אמיתי. הסכמנו שהוא צריך להוריד בן 15 ל 20 קילו, אז 3 , 4 ולעבודה. וכן, יש לו חתיכת מאסה רצינית מתחת...(מה שמראה ששנים על שנים של אימונים גם שווים משהו אפילו אם הבנאדם אף פעם לא ממש שמר על תזונה)
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
|
![]() ציטוט:
כמילות המשורר ? ביצים שלי
![]() |
![]() |
#134 | |
|
![]() ציטוט:
למה אני שולל אותך לחלוטין? קיבלת ממני לא מעט פרגון, ובצדק קיבלת. גם ממה שגילי מספר לי - יש לי הערכה רבה אליך. אני פשוט חושב שאופיר יזכה השנה, ושלא ניתן למחוק פער כזה בחצי שנה, זה הכל. לא שולל ולא כלום. מקום שני שלישי ובנסיבות מסויימות גם רביעי זה דבר יפה מאוד. זו בסך הכל תחרות שניה שלך, קח דברים בפרופורציות. וכן, תעלה תמונות - כולנו סקרנים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
|
![]() ציטוט:
נחש מה ,את החצי שנה שהאדמור ביזבז בלהיות חטוב ,עומר העמיס מסה איכותית ,נכון לעכשיו עומר הוא לא רק אחת המתחרים היותר איכותיים בקטגוריית המשקל שלו ,אלא אחד היותר איכותיים בשכבת הגילו שלו בכלל (וזה כולל רבים וטובים כגון ראובן סולומן ,וגדי טורניק ) והוא עומד איתם בכבוד ואפילו לוקח באיזורים מסויימים אופיר מנוסה ,אבל ניסיון לא תחליף לגנטיקה ותיכנון חכם של השנה , או בקיצור ותימצות ? אופיר ביזבז זמן יקר
![]() |
![]() |
#136 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() אתם יודעים,דווקא הויכוחים האלו זה מה שיגרום למתחרים לתת את המקסימום ותת שואו טוב בתחרות
דווקא מבורך
![]() |
#137 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#138 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() הבעיה של אופיר שהוא לא מתקדם כל הזמן הוא נראה אותו חטוב מזה נותן אבל ? אנשים מתקדמים לא?
![]() |
#139 |
חבר פעיל
|
![]() עומר אני מחכה לראות תמונות שלך
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
בטח שאנשים מתקדמים! תראה את גרישה......... ![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|