|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בספק אם רוב היחידות המיוחדות בעולם הן גרועות, לדעתי זה פשוט חוסר ניסיון וחוסר שימוש, מאחר וברוב העולם כלל לא צריכים אותם. הנייבי סילס למשל, עד כמה שהם מקבילים לשייטת, הם יחידה בסדר גודל ענק במונחים שלנו, כמות הלוחמים שם אדירה, וכמובן על הקצאות ציוד ואמל"חים אין מה לדבר...אבל מבחינת איכויות, ואת זה אמר לי חובל שהשתתף בתרגיל משותף עם הכוחות האמריקאים, אין מה להשוות, השייטת בכמה רמות מעל. (גם המפקד בגיבוש שייטת אמר לי את זה, אבל הוא לא כל כך אובייקטיבי) אני מאמין שאחד היתרונות של היחידות שלנו ושל הצבא בכלל זה ניסיון, אנחנו צריכים תמיד להיות עם אצבע על הדופק, דבר שאני בספק אם מדינות אחרות יכולות לומר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
לא סתרתי את דברייך, הוספתי להם בסך הכל, אני אסביר בפשטות יותר, בעולם, או שיח' הקומנדו הימיות טובות מאוד או שהן גרועות לאללה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כמה אמריקאים יש, 300 מיליון? וכמה יהודים בישראל? 5 מיליון?
![]() |
![]() |
#126 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או שאצלם גודל היחידות משתנה ממחזור למחזור...? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#129 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ברור שלא, אבל למה אתה חושב שסטטיסטית היהודים חיילים טובים יותר?
![]() |
#132 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל יום שישי אני רואה חמולות של ערבים רבים ליד הבית שלי מכות כי "זה קרץ לזאתי" וכו'... והמשטרה מפרידה כל הזמן כדי שלא ירצחו אחד את השני. ובמלחמה הם לא היו מאורגנים ביחד, לא רבו מי יתקוף ראשון, אלא לא תכננו הכל ביחד כגוף אחד, וזה איך שניצחנו 5 מדינות ביחד. :-\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אומנם יחסית ליחידות אחרות שייטת היא יחסית גדולה, אבל גודל של גדוד אני בספק. הייתי בטקס סוף מסלול האחרון (אחי הגדול סיים), ובסה"כ היו המון לוחמים יחסית, אבל לגדוד הם לא הגיעו. זה לא כמו אגוז לדוגמא שהיא באמת בגודל של גדוד, וזה משום שלשייטת אין צורך בניגוד לאגוז בכמות כזאת גדולה של לוחמים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהנחה שבממוצע מסיימים בכל מחזור 30 איש +- מסלול, צריכים לפחות 10 מחזורים בשביל להגיע לגודל של גדוד. אין כמות כזו של אנשים בשירות סדיר במקביל, נקודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
חבר פעיל
|
![]() איך 30 איש? כמה צוותים פותחים בשייטת כל מחזור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם יש לך 3 פלגות אז אתה רוצה להגיד לי שכל מסלול לכל פלגה מצטרפים עשרה איש? בואנה אתה מדמיין חמורות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באופן כללי, כמו שאמרתי מקודם, סיימו מסלול לפני חודש בערך מחזור אוגוסט 05 פחות מ-30 איש, ובוא נגיד שזה היה יותר מצוות אחד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|