|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי כל הטלוזיה מלאה בפיתויים כלפי הדתיים מה הם באים ואומרים שהטלוןזיה פוגעת בהם וגורמת להם להיתבולל לא ויש גם מלא סירטונים שמצגים את כל הדתיים כחולי אדם ואומרים לחזור לחזור בשאלה מזה? וכן אני מסכים איתך שהבעיה המאוד חמורה שלנו היא לא רק ראש הממשלה אלה כל " העשירון העליון "וכל האירגונים שונאי ישראל גם בתי המשפט בג"ץ משרד החינוך ביטוח לאומי לא רק ראש הממשלה הוא הבעיה כל זה הבעיה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
נ.ב לא חסרה פרופוגנדה של חזרה לשאלה שהיא עוד הרבה יותר הזוייה(ומשדרים אותה בערוץ 2 + בית הספר , נשמע כמו כפייה כמו כן מרץ הם הומואיםעל עצבים כי הם לא מזמן שראיתי בערוץ הכנסת העבירו חוק בקריאה טרומית שצריך לקבל הומואים לבתי ספר דתיים בכוח לא יודע עם זה עבר סופית). אז זה גם כפייה?
![]() |
![]() |
#103 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח סים לב להודעה שאני כתבתי לו אני מאמין שאני ואתה באותם דעות אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הייתי שמח להמשיך ולדון איתכם אבל אני הולך..
הולך עם חברה שלי לקניון, שרק עכשיו (מוצאי שבת) נפתח אחרי שהוא היה סגור כל השבת... שבוע טוב...
![]() |
![]() |
#106 |
חבר פעיל
|
![]() בסוף אתם תיראו מצרים סוריה לבנון אירן וכל המדינות הערביות שסובבות אותנו כולם יפתחו עלינו במלחמה ושם דבר לא יעזור מה שיגרום לארה"ב להתערב ומה שיגרור את רוסיה למלחמה ואז את כל מדינות אירופה מה שיגרום למלחמת עולם הגדולה ביותר בתולדות היקום מה שניקרה גוג ומגוג וזה קרב ובא תזיינו כמה שאפר לפני הסוף מומלץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פיייי איזה חפירה הלכה פה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני חולה על מזרחית מה קרה לך!?!?!??! יש שיר ישן שאני חורש עליו עכשיו לא יודע אם יש לך תוריד ניפרדנו כך של אבנר גדסי יא מסטול חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אני מדבר איתך מוסיקה מזרחית טובה למשל עופר לוי,יובל פרי,משה כהן,אלי קפקא זה זמרים לא אבנר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
|
![]() איך הגעתם ממלחמת עולם שלישית, לדת ואז למוזיקה מזרכית.... :cry_1: :cry_1:
![]() |
![]() |
#112 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע טוב אח שלי אני שומע את כל מה שאתה שומע ויותר תוריד תשיר סמוך עלי ואחר כך תגיד לי מה אתה אומר אה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
WORLD OF WARCRAFT או שאתה נקניק ? ![]() עומרי טורבו וגיימר נטשו והפקירו אותי לכלבים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() סוזוקי אתה לא באותה דעה כמו שלי.
לדוגמה אתה היית מסכים למדינת הלכה , אני לא. אם כי כמה דברים בהלכה מוצאים חן בעיניי , אפשר לאונן אסור להשפריץ , == הרבה יותר כיף אתה מגיע לאיזה 20 אורגזמות יבשות. ( אבל צריך טכניקה ואימונים מתקדמים )
![]() |
#116 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
WORLD OF WARCRAFT אז אם אתה תגרום לו להיתעלם מהשאלה שלי אני גומר לך תבריאות אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
|
![]() ציטוט:
אבל כולנו יודעים שמשנה לשנה המצב בעולם הולך ומדרדר ! וכל מי שבצבא יודע שישראל מתכוננת למלחמה ! נגד סוריה ( אגב היום בבסיס של אח שלי תפסו מחבל ) אני לא יודע אם יפרסמו את זה אבל הינה אני מפרסם בשבילכם ![]() וגם שלחיל שריון עושים להם תרגיל הקפצה מדרום עד לגבול של סוריה , ועליה לטנקים ויציאה לשטח ! זה גם מעורר חדש ! כי פעם ראשונה בישראל עושים תרגיל כזה ! זה צפוי עריכה : גם שתי הספינות שאמריקה הביאה לישראל הספינות עם מסלולי הנחיתה ! ועם טנקים וכל מה שצריכים ! וצבא של ישראל כולו יכול לכנס בה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי וואלה הלוואי והיה לי כח אולי שאני יקח לי איזה חופש מהעובדה לאיזה 3חודשים אני יכנס שוב ויראה לך מזה!! חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תיראה אני לא יודע אם הייתי מסכים לזה כי אני לא מכיר תהלכה וכו אבל על שאלה כזאתי אני לא יכול לתת לך תשובה אנחנו אולי לא באותה דעה בזה אבל ברוב דווקא ניראה לי שכן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה זזתי אחים שלי
שבוע טוב |
![]() |
![]() |
![]() |