|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ד"א כול מי שדואג בגלל החוק מאפשרים למכור חמץ אבל לא מחייבים.
אני בספק אם רשתות גדולות ימכרו חמץ בגלל הפחד מחרם כלכלי של החרדים. אבל המאפיות שכונתיות באזור חילוני יכול להיות שכן ימכרו אז כול האלה שאכפת להם לא ירגישו את זה בכלל כי המכירה תיהיה מאד נקודתית ובהיקף קטן.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אצל הערבים אין שום בעיה לקנות חמץ בפסח.
יש מספיק ערבים לקנות אצלם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי משהו אחד למה אתם שונאים אותם אלו אחים שלכם יהודים מטומטמים בגלל השנאה הזאת שחטו אותנו בשואה
ורק שתדעו הם פי 100000000 יותר טובים ממכם וגם ממני נראה אותם עושים אלפית ממה שהם עושים ולגבי כל הזיוני שכל על יום השואה אם רק הייתם יודעים משהו בחיים שלכם אז הייתם יודעים שבוחדש ניסן אסור להתאבל ויום השואה יוצא בחודש ניסן אז יש להם יום אחר משהו בטבת שזה היום שלהם והם מכבדים אותו פי אלף יותר טוב ממכם תהיו בטוחים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך הם תורמים למדינה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה עם יהודי זאת מורשת וזה מנהגים..כולה שבוע לאכול מצה יהרוג מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ninja צודק,
מה נהיה מהמדינה.. סתם דוגמא אני שומע מחברים שלי שכמה חברים טובים שלי הלכו ביום כיפור לבית של חבר שלי כדי לאכול ולראות סרט... מה קשה לכל החילוניים ? (דרך אגב אני חילוני אבל אני מנסה לשמור על המסורת) מה קשה לכם ? כבר אמרתי את זה פעם.. אבל נגיד שוב כמה תשובות יש לשאלה "האם יש אלהים?" 2 תשובות , נכון ? כן, ולא. אין אולי. ואף אחד לא יודע בוודאות את התשובה. בשביל 50% ! אתם לא יכולים יום כיפור לצום יום אחד ? קשה לכם ? אפילו אם אתם לא מאמינים! כולם צמים תצומו! עזבו תיתרונות הפיזים שאומרים שצום גורם. חנוכה כואב לכם הלב להדליק חנוכיה 8 ימים ? פורים, פסח, לג בעומר , שבועות, ראש השנה , כל החגים, קשה לכם 12 חגים בשנה ( בערך, לא ספרתי ) לשמור ? זאת מדינה יהודית , שמתוך כבוד למדינה אתם אמורים לכבד את המסורת. אם העם שלנו לא היה שומר על המנהגים במשך 2000 שנים לא היינו פה היום! אם היו הרבה אנשים שלא מסוגלים לכבד את המסורת של המדינה המלאת היסטוריה שלנו, (כמו היום , תראו כמה אנשים פה לא מאמינים) לא היינו פה היום! זה לא ראוי! ![]() עזבו את זה שזה סבבה למשל לצום ביום כיפור עם כל החברה שצמים איתך, לדבר בפסח עם אנשים שמתגעגעים ללחם לבורקסים ולפיצות, ובחנוכה סתם להדליק תחנוכיה עם המשפחה או וואטאבר. בחייאת אנשים, זאת מדינה יהודית, מי שלא מכבד את זה שיעוף מפה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל תבין לא נכון לפי התגובות הקודמות שלי, אני צם ביום כיפור, אני חוגג כל חג יהודי. אבל בגלל המסורת היהודית ולא מאמונה באל. האשכול קצת סטה מהנושא. האם מותר לקבוצת אנשים להכתיב את החיים של כלל האוכלוסיה רק בגלל שהם חושבים שהם יותר טובים מהשאר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה בקיצר, תתחילו לכבד אחד ת'שני ואל תגררו את זה לפסים שליליים.. למרות שכבר גררתם.
איש איש באמונתו יחיה, זה מה שיש להגיד. מצדי שהחרדים יחרבנו ויתפללו כל היום בבתים שלהם ובמסגרת שלהם, אין לי בעיה עם זה - יש לי בעיה כשהם נכנסים לי לצלחת, כשהם כופים עליי את הדת שלהם, ויבוא הצבוע שיקפוץ שזאת מדינה דתית, זה לא קשור בדין... רוצה לראות דוגמה של מדינה דתית לחלוטין? קח את איראן. בין היתר, אפשר לראות את חוק צנזור הפורנו ע"י בקשת מר אטיאס, הדתי כמובן לאסור את הפורנו. אין זה פגיעה בחופש הביטוי? אין לי שום בעיה עם מסורת בכלל, אבל יש גבול כשהדתיים והחרדים נכנסים לך לחיים. למה שהחרדים לא ילכו לעבוד? מה קרה? וגם לא אכפת לי ולא מעניינת אותי המסגרת שהם חיים בה, אבל יש גבול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() איפה הם אמרו שהם יותר טובים מהשאר??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ומה איפה הם אמרו? כל הקטע של היהדות זה שמדובר כביכול ב-"עם הנבחר". וכתוצאה מזה נובעת ההתנהגות המסריחה, הכפייתית וכפוית הטובה של חלק גדול מאוד מן הדתיים (הייתי משנה את המילה "דתיים" ב-"חרדים" ליתר דיוק). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנחנו כופרים, אנחנו פושעים בכך שאנחנו לא שומרים על המצוות.. אין לך שום מושג מה הולך בעולם החרדי אם אתה חושב שהם מכבדים את החילוניים ובכלל כל מי ששונה מהם. בכך שהם חושבים שהם צריכים להחליט על אורח החיים שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ממתי זאת מדינה יהודית???
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תשמרו על רמה נורמאלית של דיבור, זה אשכול חשוב!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ושוב אתם מכלילים, אני מסכים שעדיף להיות חילוני אוכל לא כשר ובן אדם ישר וטוב מאשר להיות חרדי שומר תורה ומצוות ואין לו פסיק ממה שצריך להתייחס לבני אדם, יש כאלה שכופים באיומים ובהפחדות אבל שוב זה לא כולם, אלה שמנסים לכפות סתם פלצנים, אבל המינימום זה לכבד את אלה שבאמת מאמינים ובאמת שומרים ושותקים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() JoeTwille אין לך איזה חוק בספר בולשיט הזה שאסור לקלל?
תתחיל לדבר יפה כי אף אחד לא חבר שלך פה....אני לא מבין איך ארבל לא הביא לך באן פעם קודמת... יש דיון,חלוקיי דעות, ויכוח...מה אתה בא ומקלל את כולם למה מי אתה בכלל יחתיכת דוסקלח קטן מי????? תתחיל לשמור על הפה שלך, אם בא לו ליטבול חזיר בחלב, מי אתה בכלל שתדבר אליו בכלל?! ולא רק אתה..אני מדבר על כל הרבנים..מי הם בכלל שהם יפנו אליו בקשר לזה....למשל אני שקניתי ת'צמפיון מאס הוא עשויי מסרטנים..ואני מכיר אחד דתי..ביקש ממני לזרוק אותה לפח...למה נראה לך!? קיצר.....כמו שאנחנו אף פעם לא אמרנו לכם תפסיקו לשמור..אל תיפנו אלינו בכלל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם בא לי לאכול שריפס ברוטב שמנת בשבת, זה לא עניין של אף אחד, אם זה מפריע למישהו זה בעיה שלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |