|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי
|
![]() חחחחחחח התגובה שכתבתי..כתבתי שם שהוא נראה כמו יוצא אושוויץ..חח קיבלתי הודעה פרטית ממנהלת שם..היא התחילה להטיף לי,נתנה לי אזהרה..על שימוש בשפה לא נאותה
![]() חחחח בטח היא איזה חננה עם חצקונים ומשקפים..יש לה בטח כורי עכביש בין הרגליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() נראה לי הוא טבע באימון שחייה אולימפית עם המאמן הכי טוב בארץ (לפי מה שהוא אומר)...
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ססססססס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה : הנה פינגויין הוא שאל ממי מהבצפר שלו אמר שהוא שמוק חח תגיד לו יוני ביטון מיא'1 אחי =) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
"חחחחחחח עם אבקות הייתי גודל כפולל........ הכל טבעי אצליי" ![]() בלאט....אמן יתקע לו קבב בגרון.... יורה: זה כי תראה איךך הוא מדבר...הגישה..וגם....הוא מדבר כל כך הרבה שטיות במיץ ומטעה אחרים...ואומר את זה בביטחון כאילו הוא המציא את זההה..(אה..שכחתי..זה באמת הוא המציא את זה..) אחרים מאמינים לא...ותומכים בו....על זה שהוא בשלב/עונה...שהוא לא יכול להשמין....בכלל..ושהוא 0% שומן..ואז בימקום לנסות ללמוד..הוא תוקף כמו זין במיצוקה.... עזוב....לצערי לא חסרים ילדים כאלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נ.ב שמתם לב שהוא הוריד את התמונה מהחתימה? הוא בטח גם היה מוחק את האשכול אם היה יכול
![]() |
![]() |
#9 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() חחחחחחחחחח אתם יודעים מה מעניין....
פעם כשהיתי כזה +- העלתי תמונות ולא היה לי ידע בכלל... וכולם היו אומרים לי "אחלה אחי תמשיך ככה" "אחלה גופה" "תמשיך ככה ותיגדל" ופה כולם יורדים עליו
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() תגובה אחרונה היא שלי
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני לא מצליח להרשם שיבין כמה שהוא בדיחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() שמישהו יתן למתרומם קישור
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה חברה השפלתם אותו מספיק די אתם בסוף תהרסו לו כל שביב של ביטחון עצמי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתם מה הוא הדבר היחיד שהוא מרשה לעצמו להשוויץ בו די תאימנו לי אין דבר גרוע יותר מהשפלה והשפלתם אותו אפילו יותר מדי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() איזה השפלתם אותו הוא חושב שהוא גבר כי 20יש ומשהו אלף צפיות בנושא שלו הוא קורא לעצמו גם מלך חחחחח איזה נפיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מה יוני הוא לומד בבצפר שלנו?
|
![]() |
![]() |
![]() |