|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
גם חארות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואז אני מחכה לאוטובוס הבא, ופתאום אני רואה מגיע האוטובוס שאני מחכה לו, פתאום עוצר לפני התחנה, אני רץ אליו כדי להיכנס, ופתאום הוא סוגר את הדלת המניאק... והאוטובוס מפוצץ עד 0 מקום... אז מה? לא יכולת לקחת עוד אחד? שמאחר? יחתיכת זבל ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() כשאומרים לך לא טוב להרים משקולות
כשמשחקים כדורגל ואתה זה שמביא את הכדור ובאמצע המשחק תמיד יש מניאק אחד שיעיף את הכדור לתור היער ואז בדיוק יגיד שלך שהוא הולך כשאתה קם באיחור לעבודה ורץ לתחנת המוניות ואז אתה מגלה שאין לך כסף כשאני תמיד מגיע לבנק אחרי צהוריים ותמיד זה סגור כי העובדים בהפסקה ואז אני אמור לחכות שעה שלמה בחוץ כשאני מגיע לחיפה ונהנה והכל טוב וכשאני רוצה לחזור הביתה ..אז אין לי אף אחד חוץ מטרפים כשאתה עובד בחנות ואתה בדיוק באיזור העטים ואז מפגרת אחת באה ושואלת אותך איפה העטים כשאתה באמצע החזרות בבנצ' ..אז שואלים אותך " איך אתה יכול " ?? כשבשעון קיץ אתה אמור להחזיר שעה אחת אחורה ואתה לא עושה ואתה חייב לקום לעבודה מוקדם ואז אתה מאחר בשעה בלי לדעת ולהפך בחורף ..אתה מקדים בשעה להמשיך ?? יש לי עוד מלא |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח וואי אני שונא שמדברים איתי בזמן סטים, הזכרת לי סוליקו.
"כמה יש לך?" "היי, מה קורה?" "כמה יש פה?"
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() יש את אלה שהשיחה שלהם זה משהו כזה:
1: מה קורה? 2: בסדר, מה איתך? 1: אחלה, איך אתה? 2: סבבה, איך החיים? 1: מעולה, אז מה ככה? 2: 'תה יודע, חיים - אז מה העניינים ככה בכללי?
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"היי, משעמם לי בחיים, בוא נדבר 5 משפטים כדי להעביר 30 שניות מזמנינו..." ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
בער לי משו בפנים כשקראתי את זה חחח אין לך מושג כמה זה קורה ליי ...אפילו אני כבר לא מתווכח ! תמיד אני שואל כזה מי זה ? ואם ענו בצורה מפגרת כמו מי אתה קודם ? או איך הגעת אלי ..שטויות כאלה ישר מוחק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
"אז ת'שומע? אני צריך טובה..."- אז ת'שומע? תתנדנד לי מהעניים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() אנשים צועקים לי מתחת לחלון כשאני ישן
או כבדיוק הולכים לישון אז חמולה של אנשים באים והרעש מתחיל כשאתה עושה סקוואט ואז אתה חייב לחזור הביתה ברגל וגם אתה גר בסוף הירידה ![]() כשאתה פותח פוסט פה באתר ובינתיים אתה הולך השתין וחוזר ורואה שיש לך כבר 13 דפים כשיהיה לי עוד אני יפרסם |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|