ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-07-07, 21:35   #1
VoRteX
חבר פעיל

דרך אגב ראיתם איזו שרת חינוך מטומטמת יש לנו?
הסכימה לערבים ללמד את הגירסה שלהם בנוגע להקמת מדינת ישראל (שזה כמובן בניגוד לעובדות הם יציגו את זה ככיבוש בכח = יותר ילדים ירצו להצטרף לאירגוני טרור).
אני לא מבין איך אולמרט לא זורק אותה לכל הרוחות.
ולדעתי אין מקום לנשים בממשלה, אין להם שיקול דעת בגרוש.

VoRteX מנותק  
ישן 30-07-07, 23:00   #2
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי VoRteX
דרך אגב ראיתם איזו שרת חינוך מטומטמת יש לנו?
הסכימה לערבים ללמד את הגירסה שלהם בנוגע להקמת מדינת ישראל (שזה כמובן בניגוד לעובדות הם יציגו את זה ככיבוש בכח = יותר ילדים ירצו להצטרף לאירגוני טרור).
אני לא מבין איך אולמרט לא זורק אותה לכל הרוחות.
ולדעתי אין מקום לנשים בממשלה, אין להם שיקול דעת בגרוש.
דווקא נשים מטבען הפסיכולוגי מצטיינות בפוליטיקה ודיפלומטיה.

Leo מנותק  
ישן 30-07-07, 23:10   #3
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
דווקא נשים מטבען הפסיכולוגי מצטיינות בפוליטיקה ודיפלומטיה.

שני מקצועות שהדבר החשוב ביותר בהן זה היכולת לזיין ת'שכל.

Aou! Aou! Aou! Spartan#1!
Elevation מנותק  
ישן 30-07-07, 21:37   #4
shahaflol
חבר פעיל

ארבל, ביג באג, גבריאל ושאר האנשים שהגיבו בצורה דומה, להגיד "אני מכיר ערבים יותר משכילים/חכמים/טובים/מנומסים/ כל דבר אחר מיהודים" זו לא הוכחה ולא סיבה למה לא להכליל.
יופי, אז 10/100/1000 ערבים שאתם מכירים מצהירים שהם לא שונאים יהודים. איך זה בא לידי ביטוי בפועל? זה לא. ערבים לא מתגייסים לצבא, לא עושים שירות לאומי, אנחנו כבר רואים בכנסת את דעות הנציגים שלהם, ומצד אותם ערבים שמצהירים על עצמם שהם לא שונאים יהודים אין שום מענה. כל דרך שבה רואים נציג ערבי מתבטא בתקשורת היא אנטי יהודית, בלשון המעטה. זו כן סיבה להכליל. אין למיעוט הקטן שבאמת לא שונא יהודים שום משמעות בתוך הרוב המוחלט של אלה שכן רוצים להשמיד אותנו.

כמה אתם חושבים מתוך הערבים האלה שמצהירים שאין להם שנאה כלפי היהודים לא היו רוצים לקום מחר בבוקר ולראות שהפלסטינאים שולטים כאן, ואנחנו מושמדים? אם היו 0.1% כאלה, הייתי אומר שבאמת אין סיבה להכליל, ולא כי אתם מכירים כמה ערבים נחמדים.
shahaflol מנותק  
ישן 30-07-07, 21:39   #5
Jones
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלJones

עוסק ב:: ברמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
ארבל, ביג באג, גבריאל ושאר האנשים שהגיבו בצורה דומה, להגיד "אני מכיר ערבים יותר משכילים/חכמים/טובים/מנומסים/ כל דבר אחר מיהודים" זו לא הוכחה ולא סיבה למה לא להכליל.
יופי, אז 10/100/1000 ערבים שאתם מכירים מצהירים שהם לא שונאים יהודים. איך זה בא לידי ביטוי בפועל? זה לא. ערבים לא מתגייסים לצבא, לא עושים שירות לאומי, אנחנו כבר רואים בכנסת את דעות הנציגים שלהם, ומצד אותם ערבים שמצהירים על עצמם שהם לא שונאים יהודים אין שום מענה. כל דרך שבה רואים נציג ערבי מתבטא בתקשורת היא אנטי יהודית, בלשון המעטה. זו כן סיבה להכליל. אין למיעוט הקטן שבאמת לא שונא יהודים שום משמעות בתוך הרוב המוחלט של אלה שכן רוצים להשמיד אותנו.

כמה אתם חושבים מתוך הערבים האלה שמצהירים שאין להם שנאה כלפי היהודים לא היו רוצים לקום מחר בבוקר ולראות שהפלסטינאים שולטים כאן, ואנחנו מושמדים? אם היו 0.1% כאלה, הייתי אומר שבאמת אין סיבה להכליל, ולא כי אתם מכירים כמה ערבים נחמדים.
אני מכיר הרבה מאוד ערבי ישראל שעושים שירות לאומי?אז הם כן תורמים איכשהו,ויש 0.1% שלא שונאים תערבים,וכל הדעות של הנציגים שלהם זרוק לזבל כל אחד פועל לפי האינטרסים שלו.
Jones מנותק  
ישן 30-07-07, 21:42   #6
shahaflol
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Jones
אני מכיר הרבה מאוד ערבי ישראל שעושים שירות לאומי?אז הם כן תורמים איכשהו,ויש 0.1% שלא שונאים תערבים,וכל הדעות של הנציגים שלהם זרוק לזבל כל אחד פועל לפי האינטרסים שלו.
0.1% שלא שונא את היהודים אם כבר, ואת זה אתה לא יכול לדעת.
יש הבדל בין מה שהם מצהירים בפניך לבין מה שהם חושבים באמת.
שים בצד את זה שכשרשמתי 0.1% זו סתם היתה דוגמא, איך הגעת למסקנה שבאמת יש כאלה?
shahaflol מנותק  
ישן 30-07-07, 21:46   #7
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Jones
חחחחחחחח שירות לאומי....

אבל שחףlol, גם החרדים לא עושים שירות לאומי ורובם לא מתגייסים לצבא. חוץ מזה, אתה באמת היית רוצה ערבים בצבא? אני לא.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק  
ישן 30-07-07, 21:51   #8
shahaflol
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
חחחחחחחח שירות לאומי....

אבל שחףlol, גם החרדים לא עושים שירות לאומי ורובם לא מתגייסים לצבא. חוץ מזה, אתה באמת היית רוצה ערבים בצבא? אני לא.
(תרשום שחף פשוט)
אמרתי שאין לי בעיה עם חרדים? יש לי בעיה עם אותם חרדים ושמאלנים שבוגדים במדינה יותר מעם הערבים. כל אזרח, לא משנה אם הוא יהודי, ערבי, דתי או חילוני צריך להיות נאמן למדינה.
אתה יודע למה לא היית רוצה ערבים במדינה? כי ההגיון אומר שהם לא באמת ישרתו בצורה נאמנה, אלא יפגעו בצבא ויבגדו בו. כנראה שזה באמת מה שיקרה, וזה אומר שהם לא יכולים להיות נאמנים למדינה, ולכן לא אמורה להיות להם אזרחות כאן.
אם הדרוזים יכולים לשרת בצבא, כל אזרח יהודי ולא יהודי יכול. הם בוחרים בדרך הזו.
shahaflol מנותק  
ישן 30-07-07, 21:54   #9
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
(תרשום שחף פשוט)
אמרתי שאין לי בעיה עם חרדים? יש לי בעיה עם אותם חרדים ושמאלנים שבוגדים במדינה יותר מעם הערבים. כל אזרח, לא משנה אם הוא יהודי, ערבי, דתי או חילוני צריך להיות נאמן למדינה.
אתה יודע למה לא היית רוצה ערבים במדינה? כי ההגיון אומר שהם לא באמת ישרתו בצורה נאמנה, אלא יפגעו בצבא ויבגדו בו. כנראה שזה באמת מה שיקרה, וזה אומר שהם לא יכולים להיות נאמנים למדינה, ולכן לא אמורה להיות להם אזרחות כאן.
יש הרבה שחף, אבל יש רק שחףlol אחד!
מעבר לסיבות שאמרת, אני גם לא הייתי רוצה ערבים בצבא, כי זה לא נראה לי מוסרי להכריח מישהו להרוג מישהו שלא רוצה לפגוע בכלל בעם שלו.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Jones
.
על איזה שרות לאומי אתה מדבר פה בדיוק?
שירות לאומי שעושים במקום צבא,מינימום צריך שנה ויש שעושים שנתיים, תמורת משכורת זעומה ביותר ובסיומו ניתנת להם אותם זכויות למי שסיים שירות הצבאי.
א) הם לא עושים שום שרות לאומי.
ב) אפשר לעבוד במקביל לשרות לאומי
ג) המשכורת בשרות לאומי ממש לא זעומה, היא יותר ממשכורת קרבית!!!!
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק  
ישן 30-07-07, 21:55   #10
Jones

הסמל האישי שלJones

עוסק ב:: ברמן

ציטוט:
(תרשום שחף פשוט)
נו בטח שלא ישרתו בצורה נאמנה...רוב המלחמות הם נגד הערבים ונגד הטרור אז איך בדיוק הם יכולים להרוג את אחיהם.
Jones מנותק  
ישן 30-07-07, 22:12   #11
סוליקו

הסמל האישי שלסוליקו

לא נכון אחי
כעקרון זה רק דתיים
אבל גם הלא דתיים יודעים הרבה דברים על הדת שלהם שגם הם אסור להם להגיד
וגם מי שדתי וחזר בשאלה אז הוא צריך לשמור על הסוד ..וככה כולם עושים
סוליקו מנותק  
ישן 30-07-07, 22:17   #12
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי סוליקו
לא נכון אחי
כעקרון זה רק דתיים
אבל גם הלא דתיים יודעים הרבה דברים על הדת שלהם שגם הם אסור להם להגיד
וגם מי שדתי וחזר בשאלה אז הוא צריך לשמור על הסוד ..וככה כולם עושים
אם אסור לספר,אז איך זה עובר מאחד לשני?
ובנאדם שחזר בתשובה,איך הוא אמור לדעת על התורה אם היא סודית?

ושאני חושב על זה,אז שמעתי משהו שהדת היא סודית.
you change the way you train, you change your limits. Even if
you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you
continue to make progress, then you have yet to hit your limit.
Open your mind to what is possible. Let your body tell you what
is possible and leave your mind out of it.

zidan מנותק  
ישן 30-07-07, 22:31   #13
סוליקו

הסמל האישי שלסוליקו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zidan
אם אסור לספר,אז איך זה עובר מאחד לשני?
ובנאדם שחזר בתשובה,איך הוא אמור לדעת על התורה אם היא סודית?

ושאני חושב על זה,אז שמעתי משהו שהדת היא סודית.
זה עובר רק בן דרוזים וגם האבא מספר לבן שלו וגם הסבא וגם הדודים ..אבל זה לא יוצא לאחרים
סוליקו מנותק  
ישן 30-07-07, 22:32   #14
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי סוליקו
זה עובר רק בן דרוזים וגם האבא מספר לבן שלו וגם הסבא וגם הדודים ..אבל זה לא יוצא לאחרים
אה הבנתי אחי..
ושאלה אחרונה,יש ספר מסויים,או שזה עובר בעל פה?
you change the way you train, you change your limits. Even if
you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you
continue to make progress, then you have yet to hit your limit.
Open your mind to what is possible. Let your body tell you what
is possible and leave your mind out of it.

zidan מנותק  
ישן 30-07-07, 22:40   #15
סוליקו

הסמל האישי שלסוליקו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zidan
אה הבנתי אחי..
ושאלה אחרונה,יש ספר מסויים,או שזה עובר בעל פה?
אני לא יכול לענות אחי
סוליקו מנותק  
ישן 30-07-07, 22:54   #16
Mazoz3
חבר פעיל

כללי:: תלמיד תיכון

הדת הדרוזית :

הדת הדרוזית היא סודית, וידועה רק לחכמים ("עוקאל" - משכילים, ידענים, נבונים), שהם מיעוט העדה; שאר ההדיוטות ("ג'והאל" - בורים) אינם מכירים את הדת. ספרי הדת הדרוזיים שמהם נלמדים רזי הדת נקראים אגרות החוכמה (רסאיל אלחכמה) והם נשמרים בסוד על ידי ה'עוקאל' והם מועתקים אך ורק בכתב יד. ששת ספרי הדת כוללים 111 אגרות. קיים אך ורק פירוש אחד לאגרות, כך שהדרוזים שומרים בקנאות גם על פירוש זה ואף הוא נחשב כסודי. בית התפילה הדרוזי נקרא "חי'לווה" ורק העוקאל (זקני הדת והמשכילים) רשאים להתפלל שם. מתחילת הפצתה של הדת ועד לשנת 1043, הופצו יסודות הדת ומאז הדרוזים אינם מקבלים מאמינים חדשים ורואים בחומרה נשואי תערובת.

הדרוזים מאמינים שהיו שבעה נביאים בתקופות שונות: אדם, נח, אברהם, משה, ישו, מוחמד ומוחמד בן איסמעיל, שהוא מייסד כת האיסמעיליה באיסלאם. דברי כל אחד מהנביאים משלימים את קודמו, וביחד הם מצטרפים לכדי אמונה אחת. בכל תקופה היה אדם שהיה השכל, לדוגמה: בתקופת משה, יתרו היה השכל.

למרות שמקורה של הדת הדרוזית באיסלאם, אין הם רואים עצמם מוסלמים ואינם מאמינים בעיקרי האיסלאם: הם לא מתפללים 5 תפילות ביום, אינם צמים ברמדאן, אינם עולים לרגל למכה ואינם מאמינים שמוחמד הוא הנביא האחרון. הדרוזים חוגגים את חג הקורבן במקביל למוסלמים, אולם מנהגי החג אצלם שונים. לפי האמונה הדרוזית מותר לקיים מצוות של דת אחרת ולהעמיד פנים כמאמינים בדת אחרת אם בני אותה הדת מאימים על חייהם. זה עקרון "התקייה". זה הטעם שהם אמצו בשעתו את חג הקרבן המוסלמי - להעמיד פנים שהם מוסלמים. חג זה לא נזנח גם אחרי שהאיום בוטל.

הדרוזים, לפי המחקר, פרשו מן האסמעילים – פלג שיעי באיסלאם. כמו במקרים אחרים לוותה הפרישה מן האיסלאם ביחס עוין ולעתים גם אכזרי מצד המוסלמים האדוקים. היות שהדרוזים היו בראשית דרכם עדה קטנה ומסוגרת סבלו מיחס עוין במיוחד. הדת הדרוזית יצרה פתרון שאומץ ב"אורח חייהם": ה"תקייה" - החובה של הסתרת הדת בעת צרה ומשבר בעזרת טשטוש מבחינה חיצונית של אמונתם כך שהם יכולים לדמות לסביבתם. עקרון זה שימש במשך השנים בסיס להתנהגות הפוליטית של הדרוזים. ה"תקייה" איננו המצאה דרוזית, אלא מנהג שרווח בקרב המוסלמים השיעים, בזמן שהותם בקרב מאמינים סונים. ייחודם של הדרוזים היה בכך שאימצו מנהג זה ורוממהו לרמת "עקרון מצווה".

יש יסוד מחקרי להניח שעקרון זה הוביל לאימוץ מנהגים דומים לאלו באיסלאם, כמו נישואין וקבורה.

שבע מצוות (תעאלים) הדרוזים הן:

1. שמירת הלשון - כנות, נאמנות להבטחה, הימנעות מרכילות ושמירת סוד.
2. הגנה על האחים - עזרה לדרוזי כשהוא נתון בצרה (פיזית, או רוחנית).
3. הימנעות מעבודת אלילים וצלמים
4. התנערות מן השטן והימנעות ממעשי רשע
5. ייחוד האל בכל עת
6. קבלת מעשי האל
7. השלמה מוחלטת עם הגזירות הנסתרות והנגלות של האל (דטרמיניזם).

מצוות אלה מתאימות בייחוד לאורח חיים צבאי ולאנשי מלחמה ובייחוד שתי המצוות הראשונות. זה אחד הטעמים לכך שהדרוזים בולטים כאנשי הצבא ומלחמה בכל הארצות שבהם הם חיים ובייחוד במדינת ישראל. מצוות "שמירת הלשון" מחייבת את הדרוזי לומר אמת ולכן נמנעים הדרוזים מלהסתיר ליקויים ובכך הם יכולים להפיק לקחים. מצוות הגנה על אחים יוצרת בהם אחוות ורעות החיוניים להוויית הצבא והמלחמה. הדרוזים גם מאמינים בגלגול נשמות ולכן אין הם מפחדים מן המוות.

הדרוזי הדתי צריך לגלח את ראשו ולכסותו במצנפת, אינו מגלח את שפמו וזקנו, ונמנע מאכילת חזיר וצמח המלוחית, משתיית משקאות חריפים ומעישון.

חכמי הדת מבקרים בבית התפילה הדרוזי (ח'לווה) בימי ראשון וחמישי בערב. בח'לווה,אין רהיטים או קישוטים, רק ספרי דת ושטיחים לישיבה. בישיבות אלו מטיפים חכמי הדת דברי מוסר. כמו-כן, קבועות בדת מספר "הלכות התנהגות":

1. איסור על שתיית משקאות משכרים ונטילת סמים
2. איסור על עישון ועל הימורים
3. איסור על ראוותנות, הסתפקות במועט, צניעות והתרחקות מהוויות עולם
4. שמירה על כבוד האישה וכבוד המשפחה
5. נדיבות, הכנסת אורחים ועזרה לנזקקים
6. הימנעות מדברי רכיל וניבולי פה

יש עוד כל מיני דברים, נשמעת דת מעניינת מאוד. בכיף הייתי חוקר עליה רציני.
Mazoz3 מנותק  
ישן 30-07-07, 22:55   #17
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

איך אני שונא שיש דיונים לוהטים שאני חוזר אחרי 3-5 שעות ויש 5 עמודים ואני לא מוצא מי הגיב אלי.

בקיצור , עוד שני סיבות לאוסף למה יש לי בעיות עם ערבים.
1. הם גונבים סלולאריים חופשי בבתים
2.הם הורסים את הקניון בכל סוף רמאדאן מחדש

בקיצור עוד נביא לכם במתנה עוד לפני העשור הבא בעזרת השם ואיווט אזרחות פלסטינית[במקום הישראלית כמובן] אל תדאגו.
אתם הרי פלשתינאים של 48' לא?.

נ.ב
יש לי תחושה שארבל מתחיל לעבור את גבול ניצול האדמין לרעה....

Leo מנותק  
ישן 30-07-07, 22:58   #18
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
איך אני שונא שיש דיונים לוהטים שאני חוזר אחרי 3-5 שעות ויש 5 עמודים ואני לא מוצא מי הגיב אלי.

בקיצור , עוד שני סיבות לאוסף למה יש לי בעיות עם ערבים.
1. הם גונבים סלולאריים חופשי בבתים
2.הם הורסים את הקניון בכל סוף רמאדאן מחדש

בקיצור עוד נביא לכם במתנה עוד לפני העשור הבא בעזרת השם ואיווט אזרחות פלסטינית[במקום הישראלית כמובן] אל תדאגו.
אתם הרי פלשתינאים של 48' לא?.

נ.ב
יש לי תחושה שארבל מתחיל לעבור את גבול ניצול האדמין לרעה....

מה הוא עשה בדיוק? השכין סדר באשכול שהרוב המוחלט השתלח בתחת (המוצק) של ביגביט? הוא אפילו לא ייצג את הצד השני, אלא שם דברים על הדורם. לפי דעתי זאת הייתה עבודת אדמיניסטרציה למופת.

Aou! Aou! Aou! Spartan#1!
Elevation מנותק  
ישן 30-07-07, 23:02   #19
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Elevation
מה הוא עשה בדיוק? השכין סדר באשכול שהרוב המוחלט השתלח בתחת (המוצק) של ביגביט? הוא אפילו לא ייצג את הצד השני, אלא שם דברים על הדורם. לפי דעתי זאת הייתה עבודת אדמיניסטרציה למופת.
"שיטליסט" וכאלה
התנפל על פאניק בגלל הדעות שלו על רוקחות , איומים בבאנים עו מאשכולו אחרים בלי סיבה מוצדקת בכלל וכו'

Leo מנותק  
ישן 30-07-07, 23:10   #20
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
"שיטליסט" וכאלה
התנפל על פאניק בגלל הדעות שלו על רוקחות , איומים בבאנים עו מאשכולו אחרים בלי סיבה מוצדקת בכלל וכו'

יש לי זכות לנהל "שיט ליסט" כביכול ,יש משתמשים שאני מסתדר איתם יותר ויש משתמשים שאני מסתדר איתם פחות ,ופאניק בשיט ליסט שלי ,הוא בעל היסטוריה של הומופוביה ,גזענות וחוסר תאקט כללי ,זכורה לי לרעה חתימה אחת מזוויעה שלו בנוגע להומואים ,רציתי להשעות אותו באותו רגע

וליאו יקירי,עד שאני לא באמת יעשה משהו ,אני לא חושב שיש מקום למתוח עליי ביקורת,כשאני באמת ישעה מישהו בלי סיבה ,אני מוכן לתת לך להיתקשר להיתלונן אצל גיל מהפלאפון האישי שלי .

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק  
נושא נעול

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא