|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני יודע את זה כי אני אשכנזי בבי"ס שבו יש בערך 20% אשכנזים ו-80% מרוקאים, וחוץ מכמה ילדים שהם ממש ילדים סבבה ממש גברים, כולם אבל כולם חושבים שבגלל שהם מרוקאים הם יותר טובים מאשכנזים.... הם אשכרה הגיעו למצב שהם קוראים לנו, ואני מתבייש לומר אבל אני אומר: אשכנאצים.
![]() |
![]() |
#102 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() זה חדש לי... אבל זה קורה אצל שתי העדות! האשכנזים קוראים להם "שוורצה חי" (יענו חיה שחורה) והם קוראים לנו אשכנזי מניאק/ אשכנאצי/ ילד שמנת ועוד...
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
חבר פעיל
|
![]() עד המרוקאים. :-)
![]() |
#104 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#105 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גע גיסונט ![]()
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | ||
|
![]() ציטוט:
וואלה... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#108 | ||
|
![]() ציטוט:
אני אומר שיש יוצאי דופן ויש לא יוצאי דופן שהם בעלי המנטליות המוסלמית האלימה! כל מי שלא יוצא דופן הוא ערבי!!! זה נקרא הכללה? אני גזען רק למי שלא בסדר...וואיי...
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הומי , לאום =\= מדינה שאתה חיי בה.
![]() |
#110 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואלה אני יראה לך מזה מנטליות מוסלמית אלימה שאני פעם הבאה בכרמיאל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו ככה וורטקס אני יגיד לך תאמת אחי מי שקילל אותך ככה הוא חסר כבוד אצלנו המרוקאים הכי חשוב זה הכבוד והאמון לבן אדם לא משנה מה
במיוחד בקטע של הנאצים דרך אגב אני למדתי בבצפר השנה שהרוב שמה היו אשכנזים ודווקא שחלק מאשכנזים רבו בינהם הם קראו לאלה בעלי המוצא גרמני שבינהם נאצים |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
חבר פעיל
|
![]() אני באמת לא מבין בשביל מה להסתבך עם ערסים, הדבר הכי קל בעולם זה לרכך ערסים שבאים עליך כי הם מטומטמים [מי שנראה ממש אשכנזי אז טיפה קשה לו] . מה שפחות קל זה לרכך רוסים שבאים עליך אבל זה כבר יותר נדיר.
אהה ומתי כבר ילדים יבינו לא כל ה"סוסים" הם חזקים במכות, מכות זה הכל אומץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בוא נגיד כך האומץ צשחק אותה הרבה במכות שזה אומר דקירות מקלות כל החרא הזה זה אומץ אבל על איזה אומץ אתה מדבר שאיזה שחיף בא לאחד סוס והסוס מדביק לו כאפה וההוא מתעלף ?? כל המכות זה כוח ! מי שיותר חזק מנצח ומי שישחק אותה שיש לו אומץ מקבל את המכות של החייפ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תכלס,אם יש משהו שאני לא מתגהה בו זה העניין שהייתי הולך כל יום מכות מלפני 3-4 שנים וילדים שגדולים ממני היו בורחים ממני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() חחח איזה צחוקים עכשיו אני מדבר אם חבר שלי בפלאפון זה שהבאתי לו מכות אתמול אומר שהוא פיצץ אותי חחחחח איזה מצחיק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
חבר פעיל
|
![]() ערוך...
כמו שסוזוקי אמר, מרוקאים זה אנשים אם כבוד, רק אנחנו שונאים שאשכנזים מתנשאים מעלינו בגלל זה מתעצבנים עליהם..
![]() |
#117 | ||
|
![]() ציטוט:
זה לא נקרא ילד אלים? אני ממש מחכה שתבוא לכרמיאל! כי אתה יודע איפה אני גר וזה...
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממשיך לקלל אין בעיה חכה אני יבוא עוד מעט יש לי רשיון ואז אני יהיה הרבה בכרמיאל ואני רוצה שתגיד לי שאני ערבי מוסלמי בפנים שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על הגישה המתנשאת הזאת כאילו שאתה יכול לשפוט אותו רק בגלל שהוא מרוקאי, בן רגע.
![]() |
![]() |
#120 | ||
|
![]() ציטוט:
אני שפטתי את האנשים הרעים מהלאום שלו...\= זה כמו שאני אגיד שיש גרמנים מגעילים (הנאצים) ויבוא איזה גרמני לפה שהוא לא נאצי ויקרא לי מעאפן ומי אני בכלל... דרך אגב, אני גם מזרחי, כורדי ועוד מצד האמא אז אני לא נחשב אשכנזי לפי היהדות...אז אין לי מה להתנשא.
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|