|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפי מה שהבנתי זה 500 שקל לשאלון אבל נראה לי חירטטו אותי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני לא צריך לסבול תפוסטמה ההיא, גם בלי לעשות שיעורים וכלום יש לי 100.. וגם אני יוכל להשלים את F ו G אחרי זה בלי יותר מדי בעיות ב120 שקל חח קבל במוניטין כי העלת לי תמצב רוח! עריכה: You must spread some Reputation around before giving it to P-a-n-1-c again. מחר אני יביא קצת לאנשים מוניטין ואז יביא לך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ומה אתה הולך לעשות עם הממוצע 117 הזה?
![]() |
![]() |
#104 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני כבר רשום לראית חשבון וכלכלה בעברית. סתם שתדע שהממוצע בגרויות הוא בין 50% ~ 30% מהתייחסות המוסדות להשכלה גבוהה אלייך, כשלרוב זה שלושים. החלק הארי הולך לטובת הפסיכו', כמובן, שהוא דבר מטומטם כשלעצמו (ואת זה אני אומר בלי סיבה לטינה, גם בו יש לי ציון סבבה).
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
|
![]() ציטוט:
אני היום עוד מעט עשרים ואחת, והוקפצתי שתי כיתות, ככה שסיימתי עם כל העסק בגיל שש עשרה בערך. זה, בהתייחסות לבגרות האחרונה שלי, כמעט חמש שנים אחורה. בזמני השאלונים לא היו מחולקים לאותיות, ולא היה אפשר "לשדרג" את עצמך בעוד יחידות, לכשתרצה. היית תקוע עם מה שעשית במקור, או שתעשה הכול מחדש. המחירים היו שונים. מה שאני כן זוכר, זה שכל מי שמתחת לשמונה עשרה (אאל"ט, עבר זמן) היה משלם גג של שמונה עשרה שקל לבחינה, לא משנה כמה יחידות. ומי שמעל שמונה עשרה, היה משלם שלושים, או משו כזה, ליחידה. מי שהיה נרשם באיחור (אחרי תאריך מסויים), היה משלם שישים. כל זה נאמר בהסתייגות קלה, כי זה מה שאני זוכר, וזה מידע עתיק מלכתחילה, ככה שתיקח את זה בערבון מוגבל. מקווה שעזרתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
|
![]() ציטוט:
האמת היא שבגרות אקסטרנית היא דבר נהדר, אם יש לך משמעת ללמוד לבד/אתה משתעמם בכיתה, כי כל מה שהמורה לא הספיק לומר, אתה כבר יודע *שיעול*/אין לך זין למסגרות *שיעול שני* וכ'ו וכ'ו. העלות הן אפסיות, כשאתה ניגש לבד. אין מגן שדופק אותך (למיותר לציין שכל המורים שנאו אותי, והבגרויות שכן הספקתי לעשות בי', היו מאיות, עם מגנים של ארבעים. קראתם נכון. ולפני שאתם מגיבים משהו, צאו מהסרט של "אם יש הפרש של יותר מארבעים נקודות אפשר להגיש עירעור", תורידו לעצמכם כאפת שטות, לא מכיר מישהו שזה עבר לו. ספרו לי על האחד. מה שאפשר לעשות, זה לבקש שבצורה גורפת וקוקלטיבית לא ישקללו לכם את המגנים (ואולי בצורה יחידנית, שוב, אני לא מעודכן), שזה נהדר, אבל אז למה לא ללכת לאקסטרני?), כן יש שתיים עשרה שנות לימוד, בניגוד לשמועות וכ'ו כו'ו. שאלו שאלות, אני אענה בכיף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
|
![]() ציטוט:
הוא מטומטם כי הוא לא מדד כלום. הדבר היחידי שפסיכו' הוא מדד מעולה בשבילו, הוא, למעשה, כמה אתה יכול להצליח ב.... הנה... חכו, הנה זה בא...... בפסיכו'! "הוא מודד חשיבה מהירה בלה בלה בלה", איך זה קשור לאוניברסיטאות? בחיאת דינק. יש לי המון ביקורת על מוסדות החינוך בארץ, לא משנה. איך להתגבר? קורסים מקדימים באמת עוזרים, ואין דבר שעוזר כמו לנסות לעשות את זה בעצמך, מבחן אחרי מבחן, במסגרת הזמנים המוגדרים בבחינה, זה הסוד. תראו, בחינה פסיכומטרית, אם תקחו אותה הביתה, ותשבו עליה יום שלם, כמעט כל אחד פה יוציא ציון נהדר. כל הבעיה בפסיכומטרי, זה מסגרת הזמנים הנוקשה. לי ברוך השם זה הסתדר נהדר, כי אני חושב נורא נורא מהר, ככה שבכל אחד משמונת החלקים העברתי סיורים מודרכים לפילים במסדרונות, ויצאתי לשתות ולהימתח (כשכל האודיטוריום אוכל עליי סרטים, אבל זה ליום אחר). ושוב, אולי בבחינה אחרת הייתי אוכל כאפה. בכל מקרה, חפרתי, שאלת שאלה וגלשתי לנושא אחרת. התשובה הפשוטה היא שתירגול הוא המפתח, במסגרת הזמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברוב המקצועות המגנים המסריחים האלה דפקו אותי וזה גם מה שיקרה השנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() Elevation, אתה רוצה להגיד לי שאתה יצאת לטייל בכל פרק בפסיכו'? אין מצב שבחיים.
כמה קבלת אגב?
![]() |
#111 | |
|
![]() ציטוט:
תראה, לכולם יש תירוצים. כשניגשתי על יבש בקורס (לא למדתי בו יותר מדי, ויום לפני הפסיכו' הייתי רק עם החברה עד הערב, יצאתי לשתות עם חברים אחרי זה ובאתי עם האנג אובר לבחינה, אבל מזה עוזר לכם לדעת כשהציון נשאר מה שהוא?) הוצאתי 776. התקשרו אליי מלחמן הארצי על חשד להעתקה. בבחינה אחרי זה היה לי 782 (אני חושב), שוב, בחינה פיקטיבית. בבחינה עצמה, היה לי סימון אחורה של שבע שאלות בכמותי, (הגשתי, ואז אני שם לב שסימנתי עד עשרים ושבע בכמותי, ויש עשרים ושמונה. פתאום אני קולט שהשארתי לי את 21 לסוף. אתה לא מבין איזה עצבים חטפתי על עצמי) ויצא לי 747. לא כ"כ מעניין אותי, האמת, ת'כלס אני מתקבל למה שאני רוצה, ככה שזה לא קריטי. אבל בכל זאת, הייתי מתוסכל כמה ימים אחרי זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
עדיין לא מצליח לקלוט את זה,איך לא למדת הרבה והצלחת,נכון שמתמטיקה לו קשה ,אבל לעזאזל מה עם הפטלים הלוגיקה?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בואנה elevation תפסתי ממך גבר עכשיו כבר לא.
חרטות כאלה זה לא להאמין.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אח שלי אומרים תפדאל יסטלן :):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
|
![]() ציטוט:
אחי, אם אני אמצא את הספח הזה של הפסיכו', אני אעלה העתק שלו, למרות שאני בספק שאני אמצא. את הטופס קבלה שלי לעברית, יש לי על השולחן פה, אם תרצה, אני אסרוק. את התוצאות של מנס"ה על מנת משכל, אני גם אצטרך לחפש. אתה יכול לשאול את ארבל, שמכיר אותי, מה הוא חושב עליי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ואני האמת חושב שאתה מתנשא.
אתה בא לפה מפגיז בהצהרות "וואלה לא למדתי בשיט, ערב לפני הייתי עם חברה שלי עד 4 בלילה בפאב והייתי שיכור מהתחת" ו "לא למדתי בכלל בשום קורס לא פתחתי כלום קיבחלתי 780 חשבו שאני מעתיק אז קיבלתי עוד פעם 798". "טיילתי כל הזמן בחוץ, יש לי חשיבה נורא נורא מהירה" "אנשים הסתכלו עליי חשבו שנפלתי מהירח כי אני מסיים הכל תוך שניה והם עושים דבר מוזר כזה שנקרא לחשוב". אני מאמין שקיבלת את הציון הזה, אני לא מאמין שלא למדת בשיט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא לא חרטטן |
|
![]() |
![]() |
![]() |