|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() לי כמעט הייתה פאדיחה ויצאתי מיזה בנס חחחח..
בטיול השנתי המורה לקח לנו את המפתח לחדר בגלל שלא רצינו להתעורר אז באתי להגיד לחברים שלי "יאללה עם המורה החרא הזה", אז אמרתי "יאללה עם המורה הח..." ואז קלטתי שהוא מאחוריי אז עצרתי חחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מכירים את זה שהזין עומד ואין איך להסתיר אותו?
זה קטע מביך.. אבל לרוב במקרים האלה ניצלים בנס..
![]() |
#84 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
מוציאים אותו קצת מהמכנס ואז המכנס שומר אותו הדוק... חחחחחחחח
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח איזה נושא מעולה איזה פורום קרוע חחח אני יושב פה וכולי נשפך מצחוק
הפאדיחה שלי: יש לנו מורה בביצפר קוראים לה ז'רמן צרפתיה מורה לתנ"ך ואני מאזה שונא אותה קיצר אני כזה מתחיל לשיר ליד חברים שלי "ז'רמן זונה שאוהב פרומז'" במבטא צרפתי כזה פתאום אני קולט שהיא מסתכלת עליי חחח נהייתי אדום לא הרמתי תראש כל השיעור חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קבל במוניטיןןןןן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() חח סוליקו קרה לי כמעט אבל לאP: בשביל זה יש מנעול לחדר;] חחח ככה לא רואים לא שומעים (אוזניות
![]() מקצוען. פדיחות לא חסרות לי הנה כמה: פעם בבריכה באילת באתי לצלול וקפצתי חזק כזה ודפקתי בעיטה בפנים לאחת מבוגרת שהייתה מאחוריי:S פעם התחלתי לקלל את המורה ביסודי אני זוכר את זה מול כל החברים פתאום הם דופקים לי מבט כזה ![]() ![]() פעם חיקיתי איזה מורה בביצפר עם חבר שלי בביצפר אני מסתובב קולט אותה יושבת על ספסל לידי:| פעם אבדתי בסופר שהייתי באיזה כיתה א' ואז ראיתי מישהי דומה לאמא שלי ואמרתי לה אמא בלהבלה פתאום היא מסתובבת וזאת לא אמא שלי ואי איזה טראומה קיבלתי מאז אני לא אשכח את זה. מספיק לא:P?!
![]() |
#91 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בטוח אתה מתחת לגיל 16 ?? אחרי זה הנחס נופל עליך וכל יום יתפסו אותך במשו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
|
![]() ציטוט:
![]() הנה אחד שקרה לחבר שלי.. קצת סרוט ביסודי כן יסודי מצאנו קונדום חדש... אז חבר שלי שכמו שכבר אמרתי קצת שרוט החליט שהוא מבריז מהשיעור ומביא בו ביד מאחורי הבניין.. בסדר הוא הבריז מהשיעור באמצע היום ככה ופתאום המורה של הכתה ליד נכנסת עם החבר שלי (מחזיקה אותו באוזן) כולו אדום היא עושה למורה שלי את יודעת תפסתי את פואד מבריז מהשיעור ואת לא רוצה לדעת מה ראיתי אותו עושה... היא באה מספרת למורה שלי והמורה שלי נהיית כולה אדומה וחבר שלי כבר נשפך ךהם מול הפנים... חחח אייזה אידיוט הפסיק ללמוד בכתה ז'... ![]() מבוסס על סיפור אמיתי.. =) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה אשכול אש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() כיתה ט' מילא , אני פעם בזמן הרצאה בחדו"א 1 במכללה ישבתי בשיעור וחבר שלי מאחורה בא בכזו תנועה של אצבע בכל צד ללאטס , קיצר דפקתי קפיצה אחושרמוטה ואת הנאד של החייים מההפתעה כוסעמק כל הכיתה והמרצה לא הפסיקו להסתכל עלי אח"כ
![]() |
#95 |
חבר פעיל
|
![]() פעם שיחקתי עם אבא שלי מטקות והרחקתי קצת
פתאום הוא מוריד מזה פצצה נכנס לאיזה פולניה מתה כזאת לעין אני הולך לקחת תכדור התחילה לצעוק עליי חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Banned
|
![]() היו הרבה פאדיחות שלא כדאי לספר אפילו :cry_1:
אבל לפני יומיים היתה לי פאדיחה לא גדולה ! קיצר היתי מצונן בקטנה,קמתי ב 6 בבוקר כי ב 6.40 היה לי שיעור נהיגה,אז קמתי,שתיתי שייק,אכלתי תפוח ויצאתי,נהגתי 5-10 דקות,דיברתי עים המורה בכיף שלי יצאנו לכביש מהיר קיצר פתאום בא לי לירוק,אתם בתח מקירים תקטע שאיאפשר כבר לדבר הליחה בגרון ופשוט איאפשר להוציא מילה,אבל מה גם לירוק מהחלון איאפשר לא נעים,על הכיסא מהחורה יושבת תלמידה שנהגה לפנאי,קיצר זה כביש מהיר אם אני יורק זה בתוח יאוף עליה כול הרוק חח פתאום המורה שלי המשיך לחפור,אני לא מדבר חחחח עושה לו עים הראש כזה למטה למלה וכו' סימנים וכו' חחח הוא מספר סיפורים מזיין תמוח,ו פתאום הוא שואל אותי משהו..לא זוכר מה ![]() מההה מישה ?שואל עוד פעם המורה אני עוד פעם מו מוו מו אווו מוו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין הוא חשב שאני נפלתי על הראש בסוף עצרנו ברמזור פתחתי תחלון ירקתי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחח נחמד אהבתי את SlimShady גם חחחחחחחחחחחחח את האמת שגם לי יש חבר עשה את זה ועוד במקום קדוש ליהודים!
![]() |
![]() |
#98 |
חבר פעיל
|
![]() אני פעם שיחקתי בסנוקר וחבר שלי עשה משהו בסנוקר אז צעקתי לו בואנה אבחי יא מניאק מה אתה ערבי מוסלמי ? וכול הסנוקר היה מפוצץ בערבים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתאר לעצמי מזה.. ואיי ומישה קרעתי אותי!!!! חחחחחחחחחחחחחחחח וגם קצ'וק קרע אותייי חחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אני נופל פה!!!!!!!!!!!!!!!! וסלים שיידי גם קרע אותי@!!!!!!!!!!!Jחחחחחחחחחחחח
![]() |
![]() |
#100 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |