|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אשאל אותה מה ששאלתי את kagemusha, מה אתה יודע על תהליכי העיכול בגוף? (מבלי להתייחס לעובדה אם זה נכון או לא ומה ההשפעות של זה). |
|
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נ.ב: אני לא משתמש באבקה ![]() |
|
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#85 |
הושעה
|
![]() אם לא יודעים מה עושים, גם נייר טואלט יכול להזיק.
#86 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד משהו:
הרבה אבקות חלבון עוברות כל מיני תהליכים (כמו הידרוליזה אבל אני לא בקיא בזה) שמשפרות את תהליך העיכול. |
![]() |
![]() |
#87 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
מצידי אתה יכול להמשיך לשכנע את עצמך שאבקת חלבון זה לא בריא, אבל אל תטעה פה את הגולשים עם המיתוסים שלך. פשוט תשמור אותם לעצמך. |
|
![]() |
![]() |
#89 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() קגהמושה אתה מפגר , נכון שלא צריך לאכול 1000 גרם ביום של חלבון
אבל הדבר הזה של ה30 גרם חלבון הוא שווה ערך למיתוס של הגדילה בוותק שלו ובפיגור של מי שהמציא אותו רק שהוא נוגע רק לאנשים טיפה יותר משקיעים. תפסיק לישון בשיעורי ביולוגיה בכיתה ט' אם הגעת לשמה ותבין.
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#91 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
טוב אולי לא , אבל היום אף אחד לא רוצה לקחת אחריות והבן אדם לא מבין מה זה בטח אז הוא לא רוצה שיתבעו אותו אם קיבלת דיאריה מזה
![]() |
#92 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מנסה לטעון שאם תאכל אבקת חלבון תמות למחרת. אני אומר שזה לא האוכל הכי בריא, כמו שגם הרמת משקולות לא עד כדי כך תורמת לבריאות. אם מישהו באמת רוצה להיות בריא הוא היה אוכל נכון 2-3 פירות ביום,3-5 ירקות 0.8 גרם חלבון לכל קילו בגוף ועושה ספורט בריא כמו שחיה התעמלות וכו'. |
|
![]() |
![]() |
#93 |
Banned
|
![]() זה שאמר לאמא שלי שזה עושה בעיות בכבד, הוא פרטי והוא מוסמך
|
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#95 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהחלט לא על המלצות ה-FDA לגבי כמויות החלבון המומלצות. |
|
![]() |
![]() |
#97 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה חושב שכפיפות בטן מרזות Xd
|
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה יציאה אחי! חלס נו עזבו אותו שיגיד מה שהוא רוצה בואו לא נהרוס את הפוסט הזה 3 וחצי עמודים על וויכוח טיפשי. תנו לו לחיות באשליה אם ה"תזונאי שלו" בטח זה אלעזר היצור ההוא מ-msn למי שזוכר ![]()
![]() |
#99 |
חבר ותיק
|
![]() אתה יודע שאתה לא בודיבילדר כש... בשביל להסתכל כמה מפותח אתה אתה עושה שריר בבטן.
אתה לא בודיבילדר כשאתה מצלם את היד כשהמרפק ס"מ מהמצלמה בשביל ליצור אשליית גודל (ללואיס הזה יש תמונה כזאת חח) אתה לא בודיבילדר אם אף אחד לא אמר לך שכל השרירים האלה מגעילים ושאתה שמן כשיש לך קוביות במצב רפוי בבטן. אתה לא בודיבילדר אם יש לך פחות מ500 מיליגרם של טסט בדם. אתה לא בודיבילדר אם אתה תופס משהו מהמדריך כושר במכון שלך. אתה לא בודיבלדר אם לא תיקנו לך אף פעם ביצוע סקווטים בגלל טווח תנועה. אתה לא בודיבילדר אם אתה חושב ישר על השפיץ שלך בבוקר ולא על הדומז. אתה לא בודיבילדר אם השפיץ שלך יותר ארוך מההיקף של האמה. אתה לא בודיבילדר ( מקצועי ) אם השפיץ שלך פועל. אתה לא בודיבילדר אם הייתה לך פציעה קלה באמצע האימון והלכת הבייתה אתה לא בודיבילדר אם נגעת בהליכון יותר משעה בשבוע האחרון אתה לא בודיבילדר אם אתה בחיטוב יותר מחצי שנה אתה לא בודיבילדר אם אתה מרגיש שיש לך יותר סיכוי למצוא בחורה במועדון לילה מאשר מכון כושר בסגנון שייפ בעע אין לי יותר
#100 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
כל שאר הדברים שאמרת, מצטער, אבל זה גיבוב של שטויות, ואין לי כח להסביר למה, זה נושא שלא צריך בכלל לעלות יותר בפורום מרוב שהוא נאנס מכל הכיוונים. |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|