|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כשאתה סוגד לגופות של דוגמנים מה"שווקס" ומביא אותם בפורום פיתוח גוף פה.
כשאתה עובד יותר חזה מגב. נ.ב לארי סקוט, סביר להניח שהיה על פחות "עזרים" מכם רק שסביר להניח שיש לו אותה כמות של אנדרוגנים בדם כמו 007 על סייקל.
#2 |
Banned
|
![]() אני לא מבין אתכם... אם מומחים שהשקיעו את כל חייהם בלמידת הדברים האלה אז הם כנראה יודעים הרבה יותר טוב מכם, לי לא אכפת כי אני יודע שאפשר לגדול טוב גם בלי זה אבל חבל עליכם..
|
![]() |
![]() |
#3 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
דבר אחד יש לי נגד כל זה - כל מה שאומרים בכתבות ובפרסומים על אבקות חלבון זה סתם עבודה בעיניים - כולה חלבון לכל הרוחות! אבקת חלבון זה דבר טוב בסיכומו של דבר. לא יותר.
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
איגור אני לא מדבר על אלה שסתם מרמים ולא יודעים כלום, אני מדבר על תזונאים פרטיים שלמדו הרבה באוניברסיטה והשקיעו במחקר כל החיים שלהם.. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא חסר אנשים שקיבלו את ה"תואר" שלהם במרמה אבל כל בנאדם שיוצא בהצהרות כוזבות חסרות בסיס כמו "אבקת חלבון זה מזיק" אין לו שום קרדיט. תשאל את התזונאי הזה מאיפה יש לו תואר ושיראה לך את התעודה שלו וגם תשאל אותו מה הנסיון שלו בתחום ועל מה הוא מבסס את זה שאבקות חלבון זה "מזיק". רוצה חוות דעת של מומחה? לך לתזונאי קליני שמתחמה בתזונת ספורט ולא לאיזה "תזונאי" של קופץ חולים. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בונאה חלאסססס לשחק אותה מומחים יאללה איתכם..וכן,יותר פשוט לפרק פחמימה מאשר חלבון,תפעילו ת'היגיון שאין לכם גאונים של סבתא
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אשאל אותה מה ששאלתי את kagemusha, מה אתה יודע על תהליכי העיכול בגוף? (מבלי להתייחס לעובדה אם זה נכון או לא ומה ההשפעות של זה). |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
הושעה
|
![]() אם לא יודעים מה עושים, גם נייר טואלט יכול להזיק.
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
טוב אולי לא , אבל היום אף אחד לא רוצה לקחת אחריות והבן אדם לא מבין מה זה בטח אז הוא לא רוצה שיתבעו אותו אם קיבלת דיאריה מזה
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() זה שאמר לאמא שלי שזה עושה בעיות בכבד, הוא פרטי והוא מוסמך
|
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד משהו:
הרבה אבקות חלבון עוברות כל מיני תהליכים (כמו הידרוליזה אבל אני לא בקיא בזה) שמשפרות את תהליך העיכול. |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק
|
![]() קגהמושה אתה מפגר , נכון שלא צריך לאכול 1000 גרם ביום של חלבון
אבל הדבר הזה של ה30 גרם חלבון הוא שווה ערך למיתוס של הגדילה בוותק שלו ובפיגור של מי שהמציא אותו רק שהוא נוגע רק לאנשים טיפה יותר משקיעים. תפסיק לישון בשיעורי ביולוגיה בכיתה ט' אם הגעת לשמה ותבין.
#18 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה חושב שכפיפות בטן מרזות Xd
|
![]() |
![]() |
#19 |
הושעה
|
![]() לכל מי ששאל מה הופך אותנו למומחים, הנה התשובה:
שום דבר, אבל ללא ספק בן אדם שמתעסק בפיתוח גוף שמהווה חלק מהחיים שלו יודע קצת יותר בנושא מאשר אנשים שמתמחים במשהו אחר ורגלם לא דרכה מעולם בחדר כושר.
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שטויות יש בפוסט הזה.
ברגע שאתם שומעים שמישהו מוסמך, אתם לוקחים את המילה שלו כתורה מסיני. כמה פה דיברו על הגיון, אז איפה ההגיון בזה??? אתם יודעים כמה מומחים בתחומי המדע השונים מתווכחים בינם לבין עצמם, כשכל קבוצת מומחים מאמינה בהיפך הגמור של הקבוצה השניה? אז במקרה כזה במי תתמכו? הרי כולם שם מומחים, ופה אני מדבר על מומחים אמיתיים שלמדו קצת יותר מכמה חודשים בוינגייט על אימונים ותזונה. כשתזונאי אומר לכם שאבקת חלבון מזיקה, או לא, תשאלו אותו על מה הוא מסתמך, ושלא יבוא עם כמה מילים מסובכות וינסה לעשות עליכם רושם איתן, אלא שיבסס את המילים שלו על מחקרים אמיתיים, שיראה לכם את המחקר, ואז תוכלו לשפוט בעצמכם. הדבר הזה נכון לגבי כל טענה, בין אם אבקת חלבון מזיקה ובין אם לא, או כל טענה אחרת שלא קשורה לנושא. גם אני יכול לכתוב לכם מאמר, לזרוק כמה מילים "מרשימות" ולכתוב בעברית רהוטה יותר מהרבה מאוד אנשי מקצוע בארץ. עצם העובדה שלא חקרתם על הנושא, ואתם סומכים על המילה של המומחים הללו מעיד עליכם הרבה מאוד. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|