|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קודם כל, מה נראה לך שישלחו מישהו לכסח את הדשא כדי שמגלן יעשו שם מארב? לא עובדי רס"ר יעשו את זה ולא אף אחד. במיוחד לא יחידה קרבית. במלחמה של צבא כנגד צבא, ולא צבא נגד טרוריסטים רדיקליים פסיכופתים, בלי המערך הזה, מדינות ערב / אויב יפרקו לנו את הצורה בכמה ימים. סייג לחכמה - שתיקה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני צריך לצטט את עצמי להדגיש לך שכתבתי הנפצה?
ודווקא הקרביים וגם חי"רניקים עושים את העבודות הכי שחורות בצבא. ממש לא עובדי רס"ר. חבר שלי (נחשון) ליווה מתנחלים שהחליטו לטייל בטול כרם. ומתי בדיוק היה בארץ מלחמה של צבא נגד צבא? לא בעשור האחרון וגם לא לפניו. הלחימה היא בשטח עירוני, בכפרים, בלבנון, וכנראה שזה לא ישתנה בזמן הקרוב. דבר עם מישהו מנ"מ שלא מורעל בצורה עיוורת ותשאל אותו מה הם עושים בשגרה. נראה לי אפילו קרק"ל תופסות קווים יותר חמים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() דווקא אני שמעתי שנ"מ זה דיי מעניין
פשוט צריך להתאמץ בטירונות ובמבחני ידע האלה שעושים לקראת סוף הטירונות ללמוד להם טוב טוב ולהוציא ציון גבוה, חבר שלי עשה את המבחנים האלה ועכשיו הוא בפטריוט, הוא מסביר לי מה הולך שם פחות או יותר.. ככה שאני יודע מה זה.. ניתן לזמן לעשות את שלו, עזבו את הג'ובניקים שבנ"מ או החיילים שנותנים להם לעשות עבודות שחורות.. זה לא רלוונטי..
![]() |
#85 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל השאר זה חרטא שם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() שלום ססהר מה שלומך,ראיתי תפוסטים שההוא העלה עלייך בסוף הדיון,אני יכול להגיד לך שאנ ימעריך אותך וראה בך הצצלחה גדולה,אתה יודע למה....כי אתה יודע לעריך דברים ,ראיתי איך רשמתה שם את המצב של הבית ואת המצב שלך איך שאתה מיתאמן ושאתה רוצה להיכנס למכון כושר,שמע...הכבוד יושב עלייך,הוא לא זז ממך...אתה תותח אני מעריך אותך ואוהב אנשים מהסוג שלך שיודעים להעריך ומיתקדים,אתה מיתקדם יפה ועולה מדרגות ואתה תגיע למטרה שלך,יא מוכ'ש........ככה רושמים את זה?
![]() הצלחה. אנשיים כמוך צריכים לקבל מדליה,אנשים שאין להם הרבה ובכול זאת שמחים ואוהבים ורוצים חיים טובים ונורמאלים. ושלא תחשוב שאני פה רואה אותך שונה ממישו,לכולם יש עליות וירידות לכולם!.
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. נערך לאחרונה על ידי or 17, 02-11-09 בשעה 01:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
|
![]() חבר שלי אמר לי שקורעים את התחת עד הסוף לסטינגרים לא נותנים להם מנוחה,
הוא אמר לי עוד שאני יוציא ציון גבוה במבחנים בשביל לא להיות סטינגר כי ידפקו אותי שמה.. אנאערף ואור תודה, לא רציתי שמישהו יראה את זה בפורום ההוא שהייתי לפני שנתיים (כמה שחיף חסר ידע הייתי חח) לא משנה.. תודה רבה אח שלי..
![]() |
#89 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ? ///
![]() |
#90 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
|
![]() אהה אחי לא שמתי לב לזה
הקדימו לי את הגיוס ל6.12 והתקבלתי לנ"מ בגלל שהשתתפתי בתוכנית דור המשך (שאבא שלך צריך להיות 15 שנה בקבע בחיל האויר ואז אתה הולך אוטומטית לחיל האויר) תודה אחי, לא רציתי להעלות את הדיון ההוא עוד פעם בגלל שהייתי קטן וחסר ידע.. אבל לא משנה ועכשיו.. לפי התמונות אתה יכול לתאר לעצמך =)
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה נראה לך שבסיירת עושים יותר? הם ממש שלא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() הם ממש שלא. מזה עושים יותר, בוא נגיד שיש עדיפות לתת פעילות מבצעית מעניינת יותר לסיירת, למה? ככה, כי זה הסיירת או הפלס"ר או גדס"ר או הפלח"ן או מיליון ואחד שמות אחרים, אם זה לא היה המצב, לא היו סיירות, הכל היה גדודים, סיירות זה הסד"כ האיכותי ביותר בפועל (לא בהכרח בנתונים מן הסתם) ויש לזה סיבה כלשהי למה מבדילים אותם מהשאר, אם זה בת"ש, אם זה בפעילות ועם זה בהכשרות ובשם הכללי. בקשר לסטינגר אחד החברים הכי טובים שלי שם, התגייס במרץ 9, ממש ממש לא קוראים אותם, בגלל זה רשמתי את הדברים האלו על נ"מ, הוא שפיץ ויוצא גם למכים ורמזו לו על קצונה ועדיין הוא אומר שזה חרא לא עושים כלום בתכלס בנ"מ אין מה לעשות, גם בפטריוט, בכל החטיבה לא השתמשו משנות ה70, הדבר היחידי שהם עושים זה תופסים קו ח"יר פה ושם וזהו. אין לי מה להתווכח על הנושא כי זה עובדות ואני יודע את זה גם מחברים וגם כתוצאה מהתפקיד שאני עושה בצבא (אין לי כוח לפרט מהו, בואו נגיד שאני יודע טוב מאוד מה כל יחידה עושה ואיפה ואיך, כנ"ל מיוחדות, ומתי ואיך, כולל שקופות) .
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
|
![]() ציטוט:
כל נסיון של הכפשת סיירות או מיוחדות או הילול גדודים זה נטו למטרות עליה במוטיבציה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
חבר פעיל
|
![]() נכון.
אתה רשמת ש99% מהזמן הגדודים לא עושים כלום.וזה בדיוק הפוך-הגדס"ר עושה איזה פעילות/מעצר פעם ב...ואם הוא לא במעצר אז הוא משחק בסוני.דווקא בגדודים 99% מזהמן הוא בפיעלות מבצעית ובאחוז שנשאר לו הו משחק בסוני/מנקה שירותים. ותכלס,המעצרים שהגדס"ר עושה הם בכלל לא בשמים..פשוט כי אין להם מה לעשות בגזרה מסויימת אז נותנים להם לעשות מעצרים סתם בשביל האגו.מעצרים שכל גדוד יכול לעשות.את הדברים הרציניים נותנים ליחידות יותר "רציניות". ולא,הפלס"ר לא נחשב לשום דבר רציני גם במדרג של צה"ל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
|
![]() ציטוט:
וגם בין גדודים של חי"ר אפשר למצוא הבדלי רמות. לא הייתי בפלס"ר אבל אף אחד מאיתנו לא קמב"ץ איו"ש או משהו בסגנון ואי אפשר באמת להכריע את הסוגיה גדוד חי"ר עסוק כל הזמן אבל רוב העבודה היא בררה ולא מעצרים אלא גם מעצרים. תלוי בתקופה ותלוי בגזרה וכו' וכו'. אני בטוח שיש פלס"רים יותר עמוסים ופחות עמוסים יותר מקצועיים ופחות מקצועיים, שום דבר הוא לא אבסולוטי וזה שהסמל המורעל שלך חירטט לך שפלס"ר זה כוסיות והם לא עושים כלום זה בשביל המוטיבציה שלך ושלו וכי כנראה גם הסמל שלו חירטט לו את זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|