|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אז הם אוכלים סרטים שאלוהים זה איזה אחד עם זקן שיושב כל היום על ענן ושולח אנשים לגן עדן או גיהנום לא פלא שעם הנצרות והאיסלאם קמו האתאיסטים שמאמנים ב""מדע"" ( שהם לא יודעים גרוש עליו ) באותה פודמנטליסטיות כמו שהמוסלמים מאמינים בשהדה
וכמה מה""נוצרים"" האלה עולים מברית המועצות עם ייחוס יהודי במקרה?
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני לא מאמין בישו ואני שם זין גדול על הסילבסטר כל חיי חגגתי שנה חדשה פתאום בארץ מתברר שזה חג נוצרי שכל העולם לא מודע אליו.... וחברה שלי בכלל 100% יהודיה, אין לה אף אחד לא יהודי במשפחה הרבה דורות אחורה אבל מה כל זה קשור לעובדה שזה לא חג דתי?! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד משהו זאת אמורה להיות מדינת הלאום היהודי ולא הדת היהודית! מתי תבינו שזה שני דברים שונים... אז מה שאתם אומרים בעצם זה שליהודים חילונים אין מקום כאן? גם אם הם יהודים מכל הצדדים? אמור להיות דבר כזה חופש מדת למרות שזה לא בדיוק מייושם כאן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ורק שתדע יש כאלה אנשים שבורחים למקומות יותר טובים מאשר איפה שהם היו.. ובמקרה אחד מקרובי משפחה שלהם היה יהודי\חצי יהודי והם עלו לארץ. למה בגלל חוק השבות! (וגם היהודים ברחו למקומות איפה שיותר טוב להם במשך 2000 שנים, במדינות נוצריות\מוסלמאיות) ולמה להם פתאום להפוף ליהודים חרדים ולא לחגוג תחגים שהם חוגגים כבר 100 שנה? וחוץ מזה רק שתדע שהרבה מאוד יהודים אשכנזים חוגגים תחג. ובאמת חבל שרצון של בן גורין שתקום כאן "מדינה היהודים" חילונית,מדינה שתבטיח רוב יהודי(חוק השבות) למדינה לא יהיה אופי יהודע אלה עם כן הרוב היהודי בה יחליט שרוצה תאופי.
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א המדינה לא "אמורה להיות מדינת הלאום היהודי", היא לא כזו באופן רשמי וקבוע. למעשה, לא הוסכם אם המדינה בעלת אופי דתי, תרבותי או לאומי. זה שכיום הרוב תומך בגישה מסוימת זה לא מצביע על כלום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() אה ולעומרי, לדעתי הדת הנוצרית זה אותו קשקוש כמו שאר הדתות, אולי אפילו יותר, ואם אתה יודע בדיוק איך היא נוצרה אתה יודע שהיא כולה מבוססת על שקרים ומניפולציות של הכנסייה
אבל זו רק דעתי ולכל אחד זכות לדיעה משלו כל עוד היא לא מפריעה לאחרים, מה ששוב, בארץ לא קורה כמובן |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() אבל זאת מדינה דמוקרטית, כפי שאמרתי אמור להיות כאן חופש מדת, אז לא אמור להיות על זה וויכוח, המדינה פשוט לא מיישמת את החוקים של עצמה...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היהדות לעומת זאת מאמינה באל אוניברסאלי, אינסופי (בכל המובנים), משהו מעבר לחוקי הפיזיקה וההבנה האנושית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אבל בלי קשר זה כן חג דתי הרי זה קשור לנצרות ולספירה אחרי מות ישו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#100 |
מנהל ראשי
|
![]() אני חייב עדיין להבין איך הם לא מתביישים לעבוד אל שבנוי מבשר ודם יהודי(ישו) ואחרי זה להיות אנטישמים. זה מאוד מחמיא שביליונים של אנשים מתפללים ומתייחסים לבן אדם שנולד יהודי מבשר ודם יהודיים,כאל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|