|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
|
![]() אפרופרו זבובים..
עוד משהו שרשום בזהור לכל אלה שלא מאמינים.. תקחו זבוב מת, שהאיברים שלו לא פגועים, שפשוט מת.. תפילו עליו עפר של סגריות, ואז תראו איך הזבוב יקום לתחייה ![]() אני רציני, ניסתי את זה חח זה מפחיד!
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא יצר זבוב כי לא צריך לימור אותו הוא ייוצר לבד היקום עושה את שלו. כח משיכה אפשר לראות תזרוק עיפרון לאוויר תראה אותו נופל . מוכח מדעית מלא אנשים חולמים את אותם חלומות רק עם אנשים וסיטואציות שונות כך שמוות קלני זה מוות קליני לא איזה ביקור בלחיים שלאחריי. ואל תדאג לערבים הם יהרגו את כולם בסוף כולל תצמם. בקשר לצופן תנכי אני יספל לך משהו קח כל ספר לא משנה איזה תתחיל לחפש צירופים אתה תמצא , זה ידוע שאם אתה רוצה למצוא ולראות משהו אתה רואה אותו . בקשר לחטיפת החייל צריך היה לבדוק את הרב אולי הוא היה משת"פ. ובקשר למחלה הופה נפלאות הרפואה. אין חיים אחרי המוות אין כלום שמתים אז מתים תהנו ואל תמינו לאנשים פרימיטיבים שלא רוצים להתפתח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
חבר פעיל
|
![]() אויש כמה בולשיט בנושא אחד..
שכל אחד יאמין במה שמתחשק לו. אם יש אנשים שהמחשבה שיש מישהו שמגן עליהם עושה להם טוב, אז לבריאות..למה לא? אני אישית לא מאמין בכלום, לא צריך את זה, ולא מעניין אותי למה העולם נברא. אני פשוט לא מחפש תשובות לשאלות וחי את החיים בכיף אבל בכל זאת אני מכבד מאוד את אלו שמאמינים |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() חברים יש סיבה מסויימת שכל הסירטונים באתר הזה פליקס לא עולים לי?
![]() |
#86 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כמה קקה יא אללה
משה כבר התייאש ממכם תזכרו לפני הכל שדרך ארץ קדמה לתורה אחר כך תאמינו במה שאתם רוצים
![]() |
#87 |
חבר פעיל
|
![]() עוד פעם התחלתם דיון על קיומו של אלוהים? יש על זה אשכול מספיק גדול לכו לשם תקראו ואפילו תקפיצו, אל תתחילו לזיין פה ת'מוח.
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון - בין אם יש אלוהים או אין, אם לא הדת, עוד היינו חיים על העצים.
בקשר לסירטון - שאף אחד לא ישחק את הצדיק, לכולם פה זה העלה גיחוך קל אני מנייאק אם לא. ואני בטוח שכולם היו צוחקים אפילו יותר אם אחד מהם היה מוריד לו אגרוף לבטן בזמן שהוא שותה.
![]() |
#89 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כמה שאני נגד הדת, את כל החוקים של בין אדם לחברו אני ממלא עד תום. אני לא מסוג בני האדם שיצחקו על מישהו, ולרוב גם דואג להתנצל אם כן. לא סתם הייתי פותח פה עליהם.
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() בונא רק עכשיו ראיתי את הסרטון ואני ממש מתבייש במה שהם עשו! גועל נפששש
וזה לא היה קרוב לעלות לי חיוך על הפנים. ואפשר להבין את אלה ששונאים יהודים אחרי שהם רואים יהודים מהסוג הזה, זה כמו שאם אני יראה אינדיאנים[לדוגמא] מתעללים במישו אני אשנא אינדיאנים |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#92 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה זורק כוס היא נופלת ונשברת!! באמת, ניסיתי! עובד!
![]() |
![]() |
#93 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי אמר שנוח היה קיים בכלל ? מי אמר שהוא בנה ספיה ? תוכיח. אתה בור, אתה רובוט, אתה מאמין במה שחינכו אותך להאמין בו ולא במה שהמוח שלך חושב. ציטוט:
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכול זאת מה שאתה אומר אין מצב שזה נכון יענו איןמצב אם אני ינסה את זה ויגלה שזה נכון אני ישמור יותר(למרות שאני עדיין קצת שומר)
![]() |
![]() |
#95 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לתורה לא שאני שולל אותה מצד אחד היא נכונה
אבל משהו מצד אחר יכול להראות משהו אחר למשללל איך מצאו מאובנים של חיות כמו דינוזאורים שלא הוזכרו בתורה בכלל ובכלל הם בתקופה שלפני מליוני שנה ובכלל התורה הכי קחוקה יענו אדם וחווה זה מקסימום 15 אלף שנה הקיצר אני רוצה שמישהו יענה לי על זה?...?
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התוכנית שלו הייתה בשפל הוא היה צריך משהו שונה חח לעלות רוחות פחח חאיזה מצחיק זה יש תוכנית אמריקאית עם אחד שמדבר אל הקהל ... כאילו הוא מדבר עם נשמות של אנשים שמתו והייתה תוכנית על זה איך הוא עושה את זה זה רמאות אחת גדולה ואחי אתה ילד גדול אל תאמין באגדות
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה שאחרי זה מחפשים בדף 5 ודף 18 ודף 19 מרכיבים את המילה חורבן או כול שטות אחרת אותו דבר אני פותח הארי פוטר ומחבר מילים אותיות ואינה אני מנבא אני לך כול מה שאתה רוצה
![]() |
![]() |
#100 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועוד שאלה איך אלוקים נתן ל6 מיליון יהודים למות בשואה הרי היהודים הם העם הנבחר שלו אני מאמין באלוהים אבל אם כול זה שיש הוכחות שהוא קייים יש עדיין הוכחות לצד השני אז אי אפשר לדעעתבוודאות תאמינו לו
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|