|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הסבות של היום ... .. . ![]() כמובן אני צוחק אחי,אבל יש בזה משהו . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() Jחחחחחחחחחחחחחחחחח דניאלו אחי הרגת אותי שאתה לא מבין כמה
חח עלק "אייככ יותר לי דם, אני לא מצליחה להישתלט על זה..זה השפריץ לי לעין...שניה נאי אלך לאמא ,היא תלקק לי את זה, לא לא חכי רגע תדחפי את האצבע זה יעצור את זה...שימי שם פקק של בקבוק" חחחח איזה אנשים חולים |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Banned
|
![]() קראתי לו פדופיל חחחחחחחחחחח,הבןן :):):):) לא באמת בן 15
יות בו15 (10:46 PM) : אין לך מימה לפחד ובטח לא ממני אילנית הכוסית (10:46 PM) : אולי נפגש וזהו XD ? פדופיל 1 קריות בו15 (10:46 PM) : אווווווווווווווו פדופיל 1 קריות בו15 (10:47 PM) : תביא מספר דבר נכיר נזרום ואז אולי ניפגש אילנית הכוסית (10:47 PM) : זה כבר עדיף בשבילי במקום לטת מס' חיחיחי פדופיל 1 קריות בו15 (10:47 PM) : מצחיג פדופיל 1 קריות בו15 (10:47 PM) : מצחיק פדופיל 1 קריות בו15 (10:47 PM) : מה המספר אילנית הכוסית (10:47 PM) : שנינו מת"א פדופיל 1 קריות בו15 (10:47 PM) : אווווווווווו פדופיל 1 קריות בו15 (10:47 PM) : תביא מספר כבר פדופיל 1 קריות בו15 (10:47 PM) : חאלס אם המשקים פדופיל 1 קריות בו15 (10:47 PM) : נדבר נכיר נזרום פדופיל 1 קריות בו15 (10:47 PM) : אם תרצי ניפגש פדופיל 1 קריות בו15 (10:48 PM) : סבבה פדופיל 1 קריות בו15 (10:49 PM) : תביא מספר פדופיל 1 קריות בו15 (10:49 PM) : אמרתי לך נדבר נכיר נרום אילנית הכוסית (10:49 PM) : כמה ס"מ הביספ שלך ? פדופיל 1 קריות בו15 (10:49 PM) : 19 פדופיל 1 קריות בו15 (10:50 PM) : אולי תביא מספר ותשאלי הכל בטלפון פדופיל 1 קריות בו15 (10:50 PM) : בכיף נזרום נדבר פדופיל 1 קריות בו15 (10:50 PM) : מה המספר אילנית הכוסית (10:50 PM) : והרוחב ? אילנית הכוסית (10:50 PM) : אני רצינית ? פדופיל 1 קריות בן15 (10:50 PM) : וגם אני לבד ביית פדופיל 1 קריות בן15 (10:50 PM) : מביאה או לא? פדופיל 1 קריות בן15 (10:50 PM) : ? אילנית הכוסית (10:51 PM) : מה רוחב הביספס ? אילנית הכוסית (10:51 PM) : החמוד פדופיל 1 קריות בן15 (10:51 PM) : 3 אילנית הכוסית (10:51 PM) : ואי ואי פדופיל 1 קריות בן15 (10:51 PM) : כן פדופיל 1 קריות בן15 (10:51 PM) : רוצה או לא LOL יש לו הקף ביספס 19 ס"מ ורוחב ביספס 3 ס"מ פיזדץ חחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה שהוא יודע מה זה בייספס כבר קצת חשוד. וזה שהוא יודע מה זה ויש לו יד 19 הוא יותר חשוד= מסתבלטים עליך חזק אחי.
כול הציטים האלה זה אנשים שמחפשים על מי להסתלבט אין שם אף אחד רציני.
![]() |
#85 |
Banned
|
![]() התגובה שלי אליו חחח
ועכשיו שמע לי טוב,אתה יבן אלף שרמוטנה אני יפרק את ההורים שלך,אני יזיין את סבתא שלך,אני יגרום לאמא שלך למצוץ לי עד שהשיניים שלה יהפכו לאבקה והאבקה תראה כמו קריאטין מונו את אבא שלך אני ישלך לחברת אופטימום באמריקה ויעשו ממנו אבקת חלבון,את כול המשפחה שלך נהפוך למשקה אנגריה ימניאק,שפכו עליך כפה חם כשהיתה קטן ימניוק אוכל בננות רקובות ומחרבן קקי צהוב עוד 10 דקות דופקים לך בדלת יזין,ותאמין לי אתה מקיר אותי,ואני סתם יתחזתי לילדה בת 13,ואי יחולדה אתה לא יודע מה אני הולך לעשות לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#88 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתאכלס הוא חשב אתה מדבר על הזין שלו "כמה ס"מ, כמה רוחב", הוא לא יודע מה זה בייספ.
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() יופיי לפחות אחד קלט!!!
ואני כבר חשבתי לוותר...
![]() |
#91 |
חבר פעיל
|
![]() איכככ מה מדליקים אותם בזה?? שיכנסו לכלא לכול החיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() תנו איזה צאט אני יכנס בתור לוליטה 15 חחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח אני אייזה 10 דקות קורא פה בפוסט ונשפך מצחוק... דניאלו אחי קבל מונויי למוניטין דמיוני אחי הרגת אותי עלאק "מה זה אני חרמנית".. חחחחחחחח
ובאדיבילדר אחי הייתי בטוח אתה בת 14 אם לא היית אומר שזה אתה... חחח וואי אם היה לי זמן הייתי עושה את זה גם נראה לי צחוקים אש.. תביאו עוד... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#95 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכול הודעה צריך להיות לפחות 3 > ח ח ח על כול שאלה עונים: אממ > ורק אז התשובה ולא לשכח מדי פעם לרשום XD ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חח איזה גזורים אתם תאמינו לי ...
יאללה פדופילים מתחילים יצאתי לעבוד תהנו ושתפו אותנו בעוד סייבר סקס ![]()
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|