|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Banned
|
![]() עומרי אני רוצה שתדע דבר 1,אם בא לך לקחת נשק וללכת למעבדה הזאת (כדי לדבר איתם כצת על הנושא
![]() ואני רציני לגמרי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתם זכרים את הפוסט שהיה בלג בעומר על האנשים שזרקו חתולים למדורות..?
יצא לי לחלום על זה אתמול... אני באמת לא מבין למה הם עושים את זה, זה גורם להם הנאה להשמיד יצור חיי בייסורים....? מישהו מכיר אנשים כאלה..? אני רק מכיר אנשים שזורקים אבנים על חתולות או בועטים בהם... פשוט גועל נפש הדבר הזה. אני מודה שגם אני פעם בעטתי בכלב אבל זה בגלל שהוא השטין לי על התיק. איך אפשר לזרוק חתול (לרוב גורים) אל תוך מדורה בוערת ולהתסקל עליו מילל ונשרף למוות למשך דקות ארוכות..... וזוכרים שהיה פעם פוסט על תיילנדים שחותכים לדביבונים את הפרווה ונותנים להם לגסוס למוות כמו במכנה השמדה....? או הדולפינים......... אם מישהו מוצא שיעלה אנשים צריכים לראות...........
![]() |
![]() |
#84 | |
|
![]() ציטוט:
את הנושא ההוא על החתולים שזרקו למדורות זה אני פתחתי, ואת הנושא על תעשיית הפרוות בסין פעם הראשונה גולן העלה לפה ממש מזמן, לא חושב שמישהו פה חוץ ממני עומרי ויוגי היו אז, אחר כך שוב פעם מישהו העלה לכאן ואז אתם ראיתם. *אזהרה, הסרט מכיל תמונות קשות לצפייה* http://www.petatv.com/tvpopup/video....farm&Player=qt ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() מפחד אפילו להסתכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ודרך אגב אני קראתי בפורום השחור מסוף 2004 ככה שלא רק שלושתכם הייתם פה ![]() פשוט קראתי בערך שנה אולי קצת פחות עד שנרשמתי חשבתי שכבר אמרתי לך את זה לא? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]() אה וואלה אחי, לא ידעתי האמת.
![]() :):):):) אני רואה שאתה זוכר את ה- "אידען" שמתן הסטלן הזה המציא לי ![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() מתן התגייס ליפניי איזה שנה , שנה וחצי ![]() אבל ראיתי הודעות שלו פה ושם עד ליפניי כמה חודשים עריכה: עידן אחי מה האי מייל שלך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
|
![]() ציטוט:
לדיון... אני פשוט מסכים עם קאצ'וק.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אם אתם הייתם במצב שלהם מה אתם הייתם עושים? יש לכם משפחה להאכיל ואתם צריכים כסף? לא תשסעו ת'חיות האלה בשביל כמה גרושים?
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
|
![]() ציטוט:
![]() באמת איזה מסכנים האנשים האלה, מכל העבודות בעולם הם בחרו להתעלל בבעלי חיים, לפשוט להם את הפרווה בזמן שהם חיים, הרי זה מאוד חיוני לעשות את זה דווקא כשהם חיים נכון? זה בטח מכפיל להם את הפרנסה. חוסכים כסף על שחיטה. כן, אנשים ממש מסכנים מה אני אגיד לך. אם הייתי יודע שאני במצב כלכלי לא מזהיר במיוחד מלכתחילה לא הייתי מקים משפחה זה דבר ראשון. דבר שני יש עוד אפשרויות עבודה בעולם, דבר שלישי אם כבר הם בוחרים להיות נבלות מסריחות ולהרוג בעלי חיים רק בגלל הפרוות שלהן, אז לפחות שיעשו את זה בצורה קצת יותר הומנית. SmaMMiT, שלחתי לך את המייל למוניטין.
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אני מדבר איתך על אנשים מעולם שלישי שמתים מרעב כל הזמן ובחורף פשוט מתים מקור. אתה פשוט שופט מישהו שאתה לא עומד ברגליים שלו... אם היית עני לא היית מקים משפחה? טוב אחי... בכל מקרה זה אחד הסירטונים שמעציב אותי ומכעיס אותי ואני לא מבין למה זה נעשה ככה...
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#95 |
Banned
|
![]() צריך לעשות ניסויים בגופות.. ובאנשים חיים שאני לא מכיר..
חוחוחוחוחו אם תיתנו לי כסף אני יהרוג גם אנשים חוחוחוחו (רוצח שכיר הכי כיף) וגם יש מספיק אנשים אוטיסטים בעולם שלאף אחד לא אכפת מהם ואפשר להרוג אותם, וכל האלה במדינות עולם שלישי שלאף אחד לא אכפת מהם שנראים כמו קופים |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה עידן לא יכולתי לראות תסרטון ששמת, זה פשוט מזעזע ומחריד, ובקשר לשאלה של בן - לא, ובמיוחד אבל במיוחד לא בצורה כזאת, הייתי שם את כולם (הסינים) ליד בור ויורה בהם חותך אותם בחיי, חיות מסכנות מה עשו להם רע, הבן זונה אשכרה תופס אותו כמו שקית או שטיח ודופק אותו על האדמה עד שהוא מאבד תהכרה אמא שלו תמות.
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|