|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מת למוסטנג 67 Gt500
או מוסטנג 70 או מוסטנג 05 גם הייתי מסופק
![]() |
#82 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אלפא רומיאו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
חבר פעיל
|
![]() |
#84 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
אני לא גר בארץ... וכן יש מצב אני מוכר את האוטו שלי וקונה לי קורבט..
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
ואלה?תשבע שמשופר לוקח???ומה עם אני מביא לך hayabusa עם טורבו וintake ואגזוז יותר גדול ועם ניטרוס ככה משו שיש לו 500 כוחות סוס ככה? שמע משופר זה אף פעם לא כמו החברה איפה נסעתה על דבר כזה?
![]() |
![]() |
#86 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
היו לי פעם סרטים מטורפים שהוא עושה רייסים עם וייפרים טווין טורבו ומלא אופונעים אחרים, נוהג כמו מטורף! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
מנהל ראשי
|
![]() חבר'ה!!!! טירוף!!!!!!!!!!!!!! כנסו לפה!!! בחיים לא ראיתם כזה דבר!!!!! חובה להפעיל עם סאונד
http://www.streetracersonline.com/videos/gr1.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
מנהל ראשי
|
![]() עוד סרטון הפעם HAYABUSA טורבו 500 כוח סוס!
דרך אגב הספידומטר שאתם רואים הוא מייל לשעה לא קילומטר לשעה! http://video.google.com/videoplay?do...35550758361683 http://video.google.com/videoplay?do...79528359173804 http://video.google.com/videoplay?do...26224995826148 |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
ראית אותם עמרי?!
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
ואני מכיר גם מישו עם היבוסה טורבו אבל לא 500 כוחות סוס כמו שלו עריכה:אני יראה אולי אני ילך יום רביעי הזה עוד פעם אני יצלם סירטונים או תמונות ויעלה יש לי כבר תמונות אבל רואים מגעיל רצח כי זה היה ב1 בלילה ולא היה אור חוץ מהמנורה של האופנוע דרך אגב אם אתה רוצה ליראות את המקום הישן שהיינו ניפגשים בו תילך ניראה לי או יו טוב או גוגל ותחפש so cal bike nights-sunset אווו so cal bike nights-hollywood
![]() |
![]() |
#91 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואין מצב שהספידומטר הוא על מיילים. הוא עבר את ה280. אם זה מייל אז תכפילו ב 1.6. יוצא לכם 448!!!!! ק"מ בשעה. לא הגיוני...יותר הגיוני 280 ק"מ...שגם זה בעצמו טירוף!
![]() |
![]() |
#93 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
בסירטון של ההיבוסה עם ה500 כוחות סוס זה מייל לשעה
![]() |
![]() |
#94 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אופנוע כביש רגיל לא משופר מנוע 1000 מגיע ל-300 קמש, וזה עם 140 כוח סוס. פה אתה מדבר על אופנוע עם מנוע של 1400 סמ"ק +שיפורי מנוע+ טורבו !!!!! 500 כוח סוס לא 140!!! אז מה קשה להאמין? תסתכל בסרטון שרואים את הסקאלה, אתה רואה בברור שהוא מגיע תוך שניות ל-200. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#96 |
חבר פעיל
|
![]() נו האופנוע 1000סמ"ק מגיע בערך ל280 קמ"ש, ל100קמ"ש הוא מגיד תוך 4.5שניות
תראו תאופנוע הפצצה הזה ![]() בארץ כזה אופנוע עולה 161995ש"ח
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מכונית דראג נוסעת במהירות כזאת חחח.
![]() |
![]() |
#98 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() פייי איזה אופנועע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
חבר פעיל
|
![]() תראו אני לא יזרוק עכשיו שם של איזו מכונית על כי אין מצב שתיהיה לי כזאת ... מה שתמיד רציתי זה איביזה טורבו ... אבל עכשיו לא יודע קצת ירד לי ממנה והתלהבתי ממאזדה 3 ספורט ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני מסביר לך שבסרטון הראשון הארוך, זה לא אופנוע טורבו, רק ב-3 סרטונים ששמתי אחרי זה. ולא אמרתי שהוא נוסע 500 קמ"ש! איפה אמרתי כזה דבר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|