|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ב3 שנים האלה אתה תעבור כ"כ הרבה חוויות ותעשה דברים (במיוחד אם אתה קרבי) שבחיים לא תעשה באף מקום אחר בכל החיים שלך. צא מהבועה שלך, ותבין שבגלל שאתה יהודי יש לך חובה מוסרית ואתנית לשרת בצבא, בשביל שיהודים אחרים בעולם לא יסבלו ולא ימותו רק בגלל שהם יהודים. הייתי חופר עוד אבל אני מתארגן לאימון ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Mad_dog]יש לך את מגדה שזה איזה 300 איש ומסחאה שזה עוד 20 אלף[/quote
את האמת תגיד משעמם לך בחיים איך אתה יודע הכל חחח כל דבר גם במטמתיקה גם באלקטרוניקה חח איך פיקצ'ו נולד?
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=dror]
ציטוט:
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Mad_dog]
ציטוט:
![]() |
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):):):), זה רק יעשה לה רע עכשיו לקריירה, וטוב שכח.
בושה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
הושעה
|
![]() הרבה אנשים שאני מכיר שגרו מארצות הברית טוענים פה אחד שזה לא הגן עדן שחושבים שזה.
![]() |
#91 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#92 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() תכלס צודקת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו ראה תכתבה המלאה בעיתון?
"אם הייתי יכולה לעשות קסם, שלא תהיה מדינת ישראל ושכל האנשים יתפזרו בעולם והיה להם בית וכסף, ברור שכן" ומה עם לשמור על ייחוד ואחדות? דוגמנית נעל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
הושעה
|
![]() מגיע לה לשבת בכלוב בחצר האחורית שלי על זה. גלעד, אני משאיל לך אותה תמורת סכום סמלי.
![]() |
#95 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אפשר לחשוב..~_~
זה לא שהיא מסיתה מישהו...
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#97 |
חבר פעיל
|
![]() אף פעם לא החזקתי מימנה...
היא גם לא כזאת יפה.. יש הרבה בנות פי 10 יותר יפות מינה |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
שמעתי הוא אנטישמי בליגה של מל גיבסון. שתעשה קסם ושכל הסוג שלה יתפזר בעולם ולא יהיה פה.
![]() |
![]() |
#99 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה כול אחד פה ניהיה לי צדיק למה אתם חושבים שהיא הלכה עם לאונרדו? רק בשביל להתפרסם! אחרי המיליונים שהיא עושה עכשיו היא לא תצתרך לעבוד בחיים שלה וחוץ מזה אחרי שכול אחד במדינה ניהיה לי מינימום לוחם בגולני שחכתם ש1 מ4 לא עושים צבא! ואם תבדקו טוב טוב תראו שעוד הרבה יותר מתגייסים ויוצאים אחרי זה על 21 (ולא דיברנו על אלה שמוציאים 64 45 נפשי).
אבל מה דפוק בכול הסיפור? שבגלל שאיזה דוגמנית פתחה את הפה שלה פתאום זה צריך להיות בעמוד הראשון בידיעות! אפשר לחשוב מי היא בכלל? היא חושבת שהיא ראש ממשלה מה שהיא אומרת לא צריך לעניין אף אחד היא לא רוצה לעשות צבא? שלא תעשה הפסד שלה, בעיה שלה אבל אני לא מבין מה זה שונה מספורטאי מצטיין שבה פעם בשבוע לשבת שעה ולגרד תביצים במקרה הרע במקרה הטוב לבוא פעם בשבועיים! תאחלס זה בדיוק כמו לא לעשות צבא אז אם ספורטאי יכול לעשות כסף בגיל הזה למה שהיא לא תעשה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה? גם אני רוצה להתחיל בגיל 18 קריירה בהייטק, מה היא עשתה שמגיע לה פטור משירות צבאי יותר ממני? סעמק ערס... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|