|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אתה לא עבריין מקלדת! מה פתאום?! אתה? עבריין מקלדת? אין סיכוי אהה? כן, אני פוחד שתרביץ לי, אני רועד מזה, אני לא אצליח לישון בלילה כי אני אפחד שאתה תבוא להרביץ לי, אני פוחד ממך, מה לא רואים? |
|
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() הדעות של באדיבילדר צריכות להימחק לא בגלל הדעה, אלא בגלל הקיצוניות. עומרי למשל, הוא בעל אותה דעה, אבל הוא מתבטא כמו בן אדם ולא כמו איזה דגנרט...
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
2)כול אחד מדבר איך שהו יודע |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני רואה שזה התפתח לדיון רחב
דעתי: הומוסקסואלים זה לא טבעי. מטבענו אנחנו לא אמורים להימשך לבני אותו מין. הומוסקסואליזם נובע מסיבות נפשיות בדיוק כמו שפיתוח גוף מתחיל מסיבות נפשיות (אני לא משווה!) אם הומואים זה היה טבעי אז לא הם לא היו צריכים לעשות מצעד.. זה איזה צורך נפשי שלהם בתור קבוצה.. לעניין: אני חושב שהומואיזם לא צריך להיות. לא בגלל שזה מגעיל, לא בגלל שיש מחלות אנאערף, בגלל שזה לא לפי החוקים. הומואים ולסביות עוצרים את ההתרבות הנורמלית ואת הדרך של הטבע וזה הדבר הכי גרוע בכל העניין. מי שראה "המסור" יכול להבין, מה הרוצח ניסה להבהיר שכבר התורה של דרווין לא קיימת, החזק לא שורד. אנשים שמתאבדים זה גרוע באותה מידה של הומוסקסואליזם. זאת לא הדרך של הטבע הרצון הנורמלי זה לשרוד.. והאינסטינקטים הטבעיים שלנו הם להתרבות ולשרוד. זה הכל. עזבו דתיים, עזבו עיר הקודש, המצעד הזה יעודד את התופעה של ההומוסקסואליזם וזה מה שלא צריך להיות. הומואים לא צריכים להיות. זה פשוט לא עובד ככה.
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() Tnavon,
זה ייצור הרבה מלחמה וכאוס וזו מלחמה עקרונית וזו בדיוק הנקודה. בדמוקרטיה, יש דברים שיכעיסו אנשים מסויימים וינגדו את הערכים שלהם, אבל הם קורים כי לכולםםםםםם יש זכות להביע דיעה ואיפה שבא להם. אני יכול ללכת עם סנדוויץ' עם בשר חזיר (דל שומן כמובן) לתוך מאה שערים, ולאף אחד לא תהיה זכות להרים עליי יד. אולי זו פרובקטיביות לשמה, אבל זה מה שנקרא זכויות, שמגיעות לכל תושב המדינה (או לפחות ניתנו לפי חוק לכל תושבי המדינה). ההבדל הוא שאני לא גר בימי הביניים, ואצלי אפשר להסתובב עם מה שבא לך מתחת לבית שלי, בלי חשש. גם עם כיפה, גם עם עור שחור, גם עם חצאית וליפסטיק.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() :):):):) |
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() וואי איזה ארץ ניהיתה באימשלי זה מדינה זה?
אם לא היתנתקות אז מלחמה בלבנון אם לא מלחמה בלבנון אז הפגנות נגד הכישלון של הממשלה אם לא הפגנות אז האשמות מיניות אם לא האשמות מיניות אז הפגנות נגד מצעדי גאווה אם לא הפגנות נגד מצעדי גאווה אז פיגועים אם לא פיגועים אז שחיתות אף פעם לא משעמם פה כאילו לא גרוע פה מספיק.
![]() |
#13 |
הושעה
|
![]() הומוסקסואליזם זה לא טבעי? גם להסתובב עם חליפה, כובע וחוטים מתנדנדים שתלויים השד יודע מאיפה זה לא טבעי. בעבר חשבו שגם להיות בעל עור כהה זה לא טבעי. אבל טעות, כל מה שאנושי הוא טבעי לחלוטין.
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#15 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל, להתאבד זה לא טבעי זה ההפך המוחלט. אתה חושב שהייתה לנו אבולוציה אם המצב פעם היה כמו היום ? החזק כבר לא שורד, הטבע שלנו מבוסס על לשרוד! תראה כמה סיבים תוכל לגייס שתנסה להתנגד למישהו שמאיים עליך עם סכין.. תראה כמה מהר תוכל לברוח שמישהו עם סכין ירדוף אחרייך למה זה ? כי אנחנו נולדנו לשרוד! ברגע שנערות צעירות מתאבדות כי החבר שלהן עזב אותן, זה נראה לך טבעי ? טבעי זה בא מהמילה "טבע". הטבע מבוסס על לשרוד, להתאבד זה ההפך מלשרוד. נקודה.
![]() |
#17 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#18 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עומרי, מה שאמרו כאן על ההודעות של באדיבילדר נכון בהחלט.
הוא קורא להרוג הומואים, קורא למלחמה, וזה הסטה במלוא מובן המילה. ויכוחים אינטליגנטיים אני ואתה ועוד כמה חבר'ה כאן יכולים לקיים, אחרים שמתעקשים על קיצוניות מסוכנות יכולים לחכות בחוץ עד שהגדולים יסיימו להתווכח. מתן ופסיכ, אף אחד לא כופה עליך להיות הומו. ואם אתה אומר שזה גורם לך לחשוב על תורת הגזע, מה לגבי אדם שנולד בלי שק זרע? הוא גם לא יכול לקיים את המשך השושלת, גם אותו אולי נזרוק למים? מה לגבי נכים באופן כללי? ילד שנולד משותק? הוא פוגע בעץ הגנטי הארי והחזק שלנו. הם לא יכולים "לתרום" כמו ההומואים. זו סטיה כמו כל סטיה. גם לי יש את הסטיות שלי זה בטוח, וגם לעומרי, וגם לכל אחד. אחד אוהב שמנות, אחד שעירות, אחד אוהב רק כוס מגולח ואחד אוהב בחורות עם זין. ביג פאקינג דיל.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#20 | |
הושעה