|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך ליראות עולם ואללה יופי תהנה אבל למה להתחיל קשר רציני כשאתה רוצה ליראות עולם
זה נישמע לך הגיוני?:s?... ואם אתה בא בקטע ששהייתי שיכור, רבנו וכאלה תירוצים אז אפשר ליהתסכל על זה מיצד סחלני וגם אפשר מיצד תוקפני לכל דבר יש שחור וללבן ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן כן, אין מה לעשות בנים שונים מבנות. זה הטבע. אין אשמים וד"א לא נראה לי שיש מישהו שאוהב ששוברים לו את הלב.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
יופי זה תמיד הדבר הראעשוני ששני המינים מביטים בו. אז וואלה.. בחור ראה בחורה רז גבוהה עם חזה ענק ועומד, אז הוא נכנס איתה לקשר... היה איתה במיטה פעם אחת, שיחק לה עם החזה היפה, פעם שניה.. בפעם השלישית הוא כבר ירצה לדבר איתה על משהו.. לנהל שיחה. ואם היא טיפשה כמו בול עץ מה שווה כל היופי שלה? באישה צריך להיות הכל, גם אינלגגציה שיהיה מעניין לנהל איתה שיחה , גם מראה מושך ומטופח. כנ"ל לגבי הגברים. אני לא רואה שום בהדל. אני יכולה להמשיך לחפרו בנושא אבל לא כדאי
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך לעשות הרבה פשרות. אין מה לדבר על בגידות בכלל. בעלים רוצחים את הנשים שלהם רק על חשדות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
הוא יותר רגיש ממני=\ לפעמים אין לי זין לדבר איתו והוא נעלב עלי כמו ילד קטן... לפעמים הוא מספר לי על ספר מעניין שמרגש שקרה שהוא מתחבר אליו, על שירים שגורמים לו לצמרמורת, הוא ממש רגיש ופגיעה..כן אני רואה את זה. אבל מצד שני זו תכונה די מיוחדת שדווקא אהבתי, בניגוד לשאר הבנים ה"מאצ'ואים" שיצאתי איתם בעבר. חוץ מזה הוא קורא המון, מכיר המון סרטים סיפורים אגדות היסטוריה בדיחות והומור מסוגים שונים, השיחה איתו פשוט מלאה בידע והתרחשויות, זה משהו שבאמת משך בו- אינטלגנציה, מממששששששש לא המראה
![]() |
![]() |
#87 |
חבר פעיל
|
![]() חח אולי חשבתם שיש את שני הסוגים בשני המינים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שבזמננו שנת 07 אין כלכך הבדל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עשיתי אבובים ובננות באילת ושתיתי חצי ים סוף כי הנהג של הסירה כושיליאמא שלו דפק פנייה שמאלה. נפל לי הבגד ים, התפלחתי לג'אקוזי של הקלאב הוטל וישנתי בחדר עם 7 בנות..
ד"א יש פה מישהו שעשה אבובים באילת? פאק ראיתם את החנזיר הזה שמסיע את הסירה?? בן זונה אייזה מאסה יש עליו... חחחחחחחחחחחחחח כל הבנות פה שמשחקות אותה מחפשות אופי וכאלה... אל תבלבלו לי את מה שאין לי אה? בייננו את מחפשות מישהו עם מספיק ביטחון עצמי בשביל לנסות לעשות את זה איתכן בפעם הראשונה... טוב נו... אולי בערך אבל זה מה שאתם מחפשות ואל תתכחשו לאמת !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() דרך אגב סתכל במוניטין שלך ישך איסיקיו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() לדעתי הדבר שהתחלתה קצת לקראת סיומו ![]() היום אתה בא כן? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איסקיו שלי זה 172123066
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי!!!+1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תספר להם למה רקדתי,רקדתי כי צחקתי עליך מסיבה מסוימת ![]() ותספר להם למה אתה עמדתה להיתעלף.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |