|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() שגיא מספיק עם החומרים!כל משפט שני שלך מתחיל/מסתיים ב"חומרים"..תן לאנשים שמוכנים לסכן את חייהם בשביל תהילה/השגת הגוף המושלם את הכבוד הראוי ..די!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותגיד, מה הבעיה שלך עם סטרואידים וטסט' ? החומרים הם חלק בלתי נפרד מהספורט הזה, וכדי להגיע לרמה גבוהה חובה להשתמש בהם. זה לא שיש ברירה. ותעשה טובה בחייאת, רציניים לא עולים מעל 13 אחוז ? תראה את לי פריסט, שלא עולה ל13 אחוז ואפילו מתקרב ל30 אחוז במאסות שלו!! תראה את גוסטאבו באדל, את מרטינז וכל שאר החברים שלהם. כל באדיבילדר רציני עולה לאחוז שומן מכובד ביותר, אין אף אחד שנשאר על 10 אחוז שומן כל השנה!! זה לא פאקינג WWE!
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:):):):) אתה רוצה להגיד לי שאתה אוכל 2400 קלוריות ביום? אתה יודע שזה בערך הארוחת בוקר של מאור\רוז'ה\חוסאם וכל החבר'ה הגדולים?
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
מושעה
|
![]() גלידה רגילה זה ערך גליקמי גבוה ועם הרבה שומן רווי בכלל לא בריא ולא מומלץ
כל הגנאק סתם מעלים בשומן ולא בריאים אני אוכל 6-7 ארוחות בערך של 400-500 קלוריות. מה איכפת לי מה אנשים על חומרים אוכלים אני בלי חומרים אז זה שונה. אני אוכל 140 גרם חלבון אם חומרים אפשר לאכול גם פי 3-4 ממשקל מסת השריר כלומר 210-280 ואם אוכלים עוד חלבון אז צריך עוד פחמימות שיתנו לחלבון להגיע לשריר וכו. ואל תשווה גנטיקה שלי ושל מאור יש אנשים גדולים טבעית או יותר גבוהים ממני בגובה. אני 174 מטר ויש מפתחי גוף שהם מעוד גבוהים כמו אלעד שלק בכבדים. ולכל אחד יש חילוף חומרים בסיסי לאחד הוא מאוד גבוה ולשני גם מ2000 קלוריות הואט משמין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() sagi28,
אם אתה לא מסוגל לראות על עצמך מעט שומן אז אין לך מה לחפש בענף הזה, נקודה. אני לא מכיר אותך, אבל לפי מה שאנשים פה אומרים אתה נראה בערך אותו דבר כבר כמה שנים. אני, למשל, לא הייתי מסוגל לשמור על אורך חיים של באדיבילדר בידיעה שאני לא אתקדם, אדרוך במקום ואשאר אותו דבר מספר שנים. אתה לא מוכן להתשמש בחומרים? סבבה, לגיטימי, זה זכותך. אבל לפחות תתחיל לאכול כמו באדיבילדר. אני מכיר אנשים שלא משתמשים בחומרים, אבל נראים הרבה הרבה יותר גדולים ממך מהסיבה הפשוטה שהם לא מפחדים לעלות קצת במשקל. תאמין לי שאף אחד לא אוהב להראות מלא, הפנים משמינות, פתאום מתחילים לצוץ שומנים בבטן, מאבדים את הקוביות.. אבל אין ברירה, בשביל לגדול ולהתקדם חייבים לאכול, והרבה. צריך תמיד לזכור שזה בסך הכל זמני, אחרי שתעשה אוף סיזן רציני ולאחר מכן חיטוב, תאמין לי שלא תצטער. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
מושעה
|
![]() לפי מחקרים: אפשר לעלות 4-5 ק"ג שריר נקי בשנה
אם אוכלים בריא ונכון כל שעות שעות ארוחה, מספיק חלבון פחמימות, לוקחים תוספי מזון מתאימים, מתאמנים חזקים , ישנים 8-9 שעות ביום. אם שבלי חומרים מעלה 10 ק"ג בשנה אז 4-5 ק"ג זה שרירי והשאר שומן. הייתי בתחרות 67 ק"ג עד 4 וחצי אחוזי שומן ובחורף הייתי 77-78 על 11 אחוז שומן כלומר העלתי גם שריר וגם שומן אם הייתי ממשיך לעלות אז הייתי מעלה כבר רק שומן ונוזלים.בלי סטוראידים כן נשארים במקום מקסימום משתפרים ב30-40 אחוז מלפניי 5 שנים שהתחלתי. וכל השמות האלה שצויינו פה מאור רוגה חוסאם וכו הם אנשחם גדולים גנטית ואנשים על הרהה חומרים מידע בדוק אז אין פה מקום להשוואות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() לעלות מ11 אחוז רק בנוזלים ושומן ? כנראה שאתה לא אוכל כל כך "בריא" כמו שאתה אומר.
![]() |
#89 |
מושעה
|
![]() הייתי במר ישראל 67 וחצי ק"ג על 4 וחצי אחוז שומן
ובחורף האחרון הייתי 77-78 ק"ג על 11 אחוז זה כל מה שאמרתי, אני כן אוכל נכון ובריא לא יודע מזה עוגה שוורצה פיצה וכל גאנק אחר רק פחמימות מורכבות שומן בריא וחלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה ? כנראה שזה לא מספיק
![]()
![]() |
#91 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואלה? אז לפי החישובים שלי אני אשקול 110 קילו על 1.72 באחוז שומן נמוך עוד 5 שנים, אם אני אשמור על הכללים לפני המחקר הזה. כמובן שכול זה טבעי. ![]() חביבי, צא מהסרט הזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() בקיצור שגיא, אתה ספתה בישלה דייסה.
אתה מוזמן למרק סוסטנון ביום חורף חם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Banned
|
![]() טוב שמע אני רואה את התגובות שלך ואת הידע שלך בתזונה ואני אומר "לא פלא שיורדים עליך כל כך חזק פה"
תאמת אפילו לא ידעתי מי אתה עד שהתחילו לרדת עליך פה ולא הבנתי גם למה הם יורדים אבל לאט לאט אני מבין ולא אני לא בא גם לרדת עליך אבל אתה פשוט לא מבין דברים בסיסים ביותר ואתה עוד במיתוסים האלה שלך , אינדקס גליקמי , או 6-7 ארוחות או כל דבר אחר שיוצא מפיך... אתה אוכל 2400 קלוריות ביום? בן אדם זה התחזוקה שלך אתה צריך הרבה יותר. אתה לא רוצה סטרואידים? אף אחד לא מכריח אותך , אתה אוהב לקבל מקום 7-8 מתוך 10 בכל תחרות? תהנה.. אפילו את הייבוש זה לא שווה לבוא לתחרות בשביל מקום כזה לא מכובד.. ואתה לא מתקדם משם כבר כמה שנים.. אולי בקטגוריות נחותות יש לך סיכוי ... ד"א רוב הסטרואידים שמופקים היום בשוק קיימים בגוף שלך רק שאתה מקבל ממקור חיצוני את אותם ההורמונים שקיימים בגוף שלך בכמויות מסחריות ביחס לגוף לכן יש התפתחות גדולה יותר של הגוף במהירות שלא נראתה על פניה על מתאמן טבעי. אני מאמין שגם אם תקח סטרואידים לא תתקדם לשום מקום כי הידע שלך בתזונה לקוי מאוד , אתה חי בעבר ואני מציע שתתרענן קצת . אתה גם מפחד יותר מדי משומן , מתחרה שכבר כמה שנים בתחום חייב לעבור את מחסום ה"אני מפחד לעלות בשומן" , כי רואים שהוא עדיין לא רציני... שיהיה לך רק בהצלחה , יום טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
מושעה
|
![]() אתה ראית אותי באוף סיזן שאתה מדבר???
ראית אותי בתחרות??? אני אוכל 6-7 ארוחות של 500 קלוריות ביום אז תעשה לבד את החישוב 140 גרם חלבון פחימות מורכבות ושומן אני מקבל מטחינה אגוזי מלך אבוקדו שמן זית תביאי לי מחק אחד שגדלים בשריר משוואמה , פיצות, ציפס, וכל גאנק אחר???? אל תדבר על דברים שלא ראית על סמך תמונות באינטרנט וקטגורייה נחותה, בוא תתחרה עד 70 ק"ג וניראה אם תביא מקום 2 ו4 כמוני!!!!!!!!!! ועומר לנדאו אל תזלזל כי בלי החומרים שחחפת השנה הייתה מגיע למקום אחרון כמו שנהנ שעברה, אני נותן לך כבוד אבל תירגע ומהר. כי בלי חומר ראינו מה אתה שווה!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אז אני אומר לך, אחי אם אתה רוצה להיות כמו הגדולים אתה צריך גם לאכול כמו הגדולים-חלבון רזה כמו חזה עוף, קוטג', טונה במים (לא בשמן, כי זה מאוד משמין), פחממות מורכבות ולא פשוטות כמו שיבולת שועל, פריכיות אורז, תפו"א וכו'. יותר חשוב מהקלוריות אחי, זה האינדקס הגליקמי של הפחממות! אם יש לך אינדקס גליקמי גבוה הסוכר מגיע לדם מהר וזה מעלה מאוד מהר את האינסולין ואז החלבונים והפחממות הופכות לשומן אחשלי! ככה אי אפשר לבנות שריר ואתה רק תשמין מזה. כמובן אל תשכח שצריך לאכול נקי ולאכול כל 3 שעות ארוחות קטנות כדי להמנע מפירוק שריר וכדי להגביר את החילוף חומרים , ולהקפיד לא לעבור את ה32 גרם חלבון בארוחה, כי יותר מזה זה כבר עומס על הכליות והחלבון שנשאר הופך ישר לשומן. לפני השינה עדיף לאכול ארוחה עם חלבון איטי ושומן שיאיט את הספיגה של החלבון וככה אתה תמנע מפירוק שריר בצום של הלילה. גם עדיף להמנע מפחממות לפני השינה, כי זה ישר ילך לשומן. מה אני אגיד לך אחי, תעשה כמו שאני כתבתי פה ואתה תעלה מקסימום שריר, מינימום שומן! bro4life!
![]() |
![]() |
#98 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ודרך אגב זה לא חוכמה להאשים את החומרים זה חלק בלתי נפרד מהספורט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |