|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() ציטוט:
סתם דניאל אוהב אותך.
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
|
![]() Rain של קליפורניה סאנשיין זה (לפי דעתי) הטראק הכי טוב שלהם.
ולמה הלכת דווקא עליהם? יש עוד פול אומנים איכותיים שהם לא ממוסחרים, בעיקר בגואה. ואם כבר ז'אנרים אז דארק זה המקביל של מטאל (שוב לפי דעתי) מהבחינה של טירוף חושים ותהליך ההתפחלצות שעוברים, כאילו לפי איך שאנשים מתארים איך הם מבינים את המטאל כי אני לא מקשיב למטאל. ומה שאמרו על זה שזה לא כלים אמיתיים וכל זה, לכו לישון על האף! אמביינט וצ'ילאאוט זה הכי כלים מוסיקליים שיש. זה מוסיקה אתנית כזאת שפעם אחת אתה שומע חמת חלילים ופעם שניה תוף מעור תנין ממדגסקר. שלא לדבר על זה שיש לא מעט טראקים, בכל הז'אנרים, שיש שם ועוד איך גיטרות. לא אכפת לי אם זה גיטרה אמיתית או צליל ממוחשב שזהה לצליל גיטרה. על דבר אחד אין ויכוח, בכל סוג של מוזיקה יש הממוסחרים ויש את "המחתרתיים", ומין הסתם האדם שלא מכיר את הסוג של המוזיקה מכיר רק את הממוסחרים! אז למשל לי אין שום זכות להעביר ביקורת על מוזיקה שחורה ומטאל. ואלה שהם לא חובבי פסיי, כנ"ל, פשוט מדברים שטויות בגלל חוסר ידע. צריך רק לפתוח את הראש, להרחיב אופקים ולהתרחק מהמיינסטרים!
![]() |
#83 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
זאת בדיוק הבעיה בגישה שלכם ובדיוק בגלל זה אתם לא מבינים על מה שונאי המוזיקה האלקטרונית מדברים. בשבילכם צליל שמקורו בכלי נגינה אמיתי, מעץ, ממתכת, וואט-אבר, הוא אותו צליל שמקורו במחשב. מה לא ברור בכלים אמיתיים? כלים א-מ-י-ת-י-י-ם. כלים שדורשים אצבעות לנגן עליהם, ללמוד, להזיז אצבעות, לפתח קואדינציה, משהו שדורש כשרון, לימוד והשקעה. זה כל העניין פה. קומפוזיה על כלי נגינה היא בלתי אפשרית ברוב המקרים לרוב אמני המוזיקה האלקטרונית, בזמן שקומפוזיה של מוזיקה אלקטרונית על מחשב, היא אפשרית תמיד לכל מוזיקאי באשר הוא, ואפילו לאנשים שהם לא מוזיקאים. אמנם סביר להניח שהתוצאה המוגמרת לא תהיה ברמה של די.ג'יים, אבל עם ניסוי וטעיה בתוכנת המוזיקה אפשר תמיד להגיע לאיזשהוא תוצר סופי. על כלי נגינה אתה לא יכול לעשות ניסוי וטעיה. בתוכנת מוזיקה אתה יכול למלא תבנית של תופים באופן הכי אקראי בעיניים עצומות מבלי להבין מה שאתה עושה, ובסוף יצא לך מקצב קבוע. לא משנה מה - המקצב יהיה קבוע בלי זיופים. בתופים אמיתיים אתה יכול לחלום על זה. ואני אומר את זה מניסיון אישי, כי יש לי תוכנה כזאת עם מכונת תופים ומלא אפקטים. רק צריך להבין מה כל פונקציה עושה כדי לדעת איזה אפקט לשלב ואיך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() לא יכול לסבול ראפ
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בן חשבתי שאתה מת.. כבר יותר מחודש לא ראיתי אותך ואנחנו גרים 400 מטר אחד מהשני
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#91 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא סובל מזרחית
נ.ב. ran_z (אתה מעמוד 7) איך קוראים לאיש שנמצא בחתימה שלך?
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מת על מזרחית (למרות שלעיתים רחוקות יש דברים לא רעים),
חוץ מזה אני ממש פתוח להכל, אבל זה ממש לא שכל מטאל שישמיעו לי אני ממש יאהב. בכל ז'אנר יש דברים ממש גרועים ודברים טובים.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() השם שלו זה לי פריסט
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]() אוהב: גנגסטה ראפ, היפ הופ מסיבות, רגטון (ראפ בספרדית עם קצב מצויין), ראפ- רוק, וקצת רוק רגיל!
שונא: את רוב סוגי הרוק, טרנסים, אלקטרונית, פופ...... |
![]() |
![]() |
#95 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() יכול לשמוע הכל מדכאון ועד טראקים פסיכודליים שקורעים תאמא של האוזן
אבל רוק? להה ניסיתי לא הולך לי ... במשחקים לפעמים שמים רוק אני משתגע
![]() |
#96 |
חבר פעיל
|
![]() רוק כבד/מטאל
רוק קל אפשר לסבול לפעמים דיכאון מוזיקה בערבית/מרוקאית מוזיקה צרפתית |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר פעיל
|
![]() מטאל רוק וכל החרא הזה שלובשים שחור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
חבר פעיל
|
![]() אין סוג מסוים שאני שונא, אבל יש סוגים שאני יכול לשמוע רק את הדברים היותר איכותיים בהם, ולא סתם דברים ממוצעים...
שזה במזרחית וטראנסים...
![]() |
#99 |
חבר פעיל
|
![]() מזרחית ואת הזמר מיקה זה עם הקול הצווחני נשבע שאין לבנאדם ביצים
![]() |
#100 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |