ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 15-07-07, 07:53   #81
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Kachok
בסה"כ BB הוא תחום שמבוסס על חומרים.תשאלו כל שופט בינ"ל,מתחרה בינ"ל או כל אחד שנמצא מספיק זמן בתחום כדי להבין משהו מהחיים שלו. ההדגשה של נקודת הטבעיות הוא אכן לא משהו להתלהב בו,כמובן מגיע ריספקט על הישגים בזכות המטען הגנטי שזכית בו מהוריך או מה' עבור המאמינים פה,אבך ככה מגיעים רק לנק' מסויימת וחבל שהרבה מתחרים,צופים וסתם חובבנים לא הבינו זאת, וזה תקף גם לגבי האדמור והניגרי שאין ראיון אחד איתם או פוסט אחד שנפתח בהקשר להם בלי שיבוא משהו כמו "אבל אתם לא מבינים! אנחנו הרי טבעיים! כל הכבוד לנו" whoopidy-fuckin-doo ,(שיפור קטן לעומת משפטך ארבל),על ידי צעקה של עובדות אלה הם לא מציגים שומדבר פרט לבורות.

בכל מקרה כמו שאמרתי אני לא בא ללכלך פה על אף אחד ואני מאחל בהצלחה לכל המתחרים פה בפורום,לילה טוב ושלום על ישראל.

אם תמצא פוסט, סלאש הודעה סלאש דיון שאני גיניתי או אמרתי משהו לגבי כן או לא סטרואידים - תקבל ממני מה שאתה רוצה.
לא דיברתי על זה לחיוב אוט לשלילה וגם לא אמרתי אם אני בפנים או בחוץ - זה לא עניין של אף אחד: רק שלי.
יש כאן אנשים שעושים אאוטינג לגבי שימוש בסטרואידים וזה בסדר ויש כאן אנשים שמכריזים שהם לא משתמשים וגם זה בסדר.
אני בחרתי לא לדבר על זה בכלל, אז עשה לי טובה ואל תקבע שהתפארתי בכן או לא.
אופיר לא מכין תירוצים, למה שהוא יכין תירוצים?
אני מדגיש שהעניין של 3 רמות מעל כל הקטגוריה זו הדיעה שלי, אין לו שום קשר למשפט הזה.
הרווחתי ביושר את הזכות להביע דעה בקול רם, אחרי חמש תחרויות וזכיה באליפות וסגנות - זו דעתי נכון לעכשיו.
בשורה התחתונה אם עשינו קצת "טראש טוק" זה רק יוסיף עניין - וזה טוב.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-07-07, 07:53   #82
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Kachok
בסה"כ BB הוא תחום שמבוסס על חומרים.תשאלו כל שופט בינ"ל,מתחרה בינ"ל או כל אחד שנמצא מספיק זמן בתחום כדי להבין משהו מהחיים שלו. ההדגשה של נקודת הטבעיות הוא אכן לא משהו להתלהב בו,כמובן מגיע ריספקט על הישגים בזכות המטען הגנטי שזכית בו מהוריך או מה' עבור המאמינים פה,אבך ככה מגיעים רק לנק' מסויימת וחבל שהרבה מתחרים,צופים וסתם חובבנים לא הבינו זאת, וזה תקף גם לגבי האדמור והניגרי שאין ראיון אחד איתם או פוסט אחד שנפתח בהקשר להם בלי שיבוא משהו כמו "אבל אתם לא מבינים! אנחנו הרי טבעיים! כל הכבוד לנו" whoopidy-fuckin-doo ,(שיפור קטן לעומת משפטך ארבל),על ידי צעקה של עובדות אלה הם לא מציגים שומדבר פרט לבורות.

בכל מקרה כמו שאמרתי אני לא בא ללכלך פה על אף אחד ואני מאחל בהצלחה לכל המתחרים פה בפורום,לילה טוב ושלום על ישראל.

הודעה כפולה: נערך.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-07-07, 09:40   #83
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
גם לצ'כים מגיע כבוד בנושא הזה
לנו יש רגליים לא רעות בכלל

*שיעול*היקף74*שיעול* הממ סליחה ,מה ? נתקע לי משהו בגרון רגע

אמרתי לך כבר שלושים פעם שאתה צריך לירוק ולא לבלוע.

Aou! Aou! Aou! Spartan#1!
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-07-07, 09:42   #84
Elevation

אוסיף ואומר שמה שמשמח אתכם, מתסכל אותי. אני לא יכול לעבוד רגליים כמו בנאדם. הרגליים הן החלק הכי חזק אצלי ושמתפתח הכי הרבה. אנ'לא יכול לעבוד סקוואטים לכשל או אפילו פאקינג לג פרס, כי הן מאבדות פרופורציה משאר הגוף. אחרי חודש סה"כ של אימוני רגליים, כשבאתי לגיל, הוא אמר לי לרדת לאימון לשבוע מרוב שהן צמחו פרא. אני מנסה לספק להן סביבה קטבולית למהדרין.

Aou! Aou! Aou! Spartan#1!
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-07-07, 10:10   #85
SuzukiR
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
אני אחרי פציעונת קטנה בכתף שקצת עצרה לי את התנופה, תוך כמה שבועות אעלה כאן תמונות מאימון.
בעיקרון עשיתי חיטוב לסביבות ה 10 אחוז, בשבועיים האחרונים לא ממש התאמנתי ולא אכלתי סדיר, עליתי טיפונת באחוזי שומן.
כאמור תנו לי קצת זמן לפאמפ ואז תראו.
אופיר הוא שלוש רמות לפחות מעל כל מתחרה אחר בקטגוריית ה 70, ואם הוא יפסיד את התואר - לדעתי זאת תהייה הפתעת השנה.
אני מוכן לשים עליו כסף (ברצינות).
לגבי עצמי: בספטמבר אפציץ שוב מאסה לאזור ה 96 עד 100 ושנה הבאה אני 80 יבש על הבמה.
ליואב יש מאסה מצויינת - אבל הוא חייב להתחיל לקחת את עצמו בידיים מבחינת החיטוב וגם לתת דגש לרגליים.
אם הוא יעשה את זה - יש על מה לדבר.

אני שם כסף על עומר

ציפתי באמת ליותר

למרות שיש לו עדיין גוף מדהים
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-07-07, 10:13   #86
Daniel-Barak

הסמל האישי שלDaniel-Barak

באמת התמונות לא עושות טוב לאדמו"ר, אבל אלו רק תמונות
יואב נראה מאסיבי, ואני תמיד אחכה לזמן שהוא יסיים חיטוב ויהיה על אחוז שומן חד ספרתי. אני מקווה שתקח את עצמך בידיים ותעשה את זה... אתה תראה מיליון דולר
ישן 15-07-07, 10:18   #87
הזברה

סתם, מה מעניין בקטגוריה של ה70?

בתיכון על איזה 78 קילו ובלי חומרים, נראתי יותר טוב , אולי קצת פחות ברגליים, אבל בוודאי שלא בהרבה.

לדעתי, הקטגוריה הזאת לא מעניינת ,אין בה באמת מישהו שאתה יכול להסתכל עליו ולהגיד" "WOW, הלוואי שלי היה כזה" ומה הטעם בbodybuilder שקטן או בערך בגודל של המתאמן הממוצע?
הזברה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-07-07, 10:35   #88
damn
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הזברה

בתיכון על איזה 78 קילו ובלי חומרים, נראתי יותר טוב , אולי קצת פחות ברגליים, אבל בוודאי שלא בהרבה.

לדעתי, הקטגוריה הזאת לא מעניינת ,אין בה באמת מישהו שאתה יכול להסתכל עליו ולהגיד" "WOW, הלוואי שלי היה כזה" ומה הטעם בbodybuilder שקטן או בערך בגודל של המתאמן הממוצע?
תביא תמונה שלך על 5-6 אחוזי שומן, יבש, 70 קילו. וכמובן.. שאתה לא עובר את המטר 75.

בא לי לאכול אסטרואידים!
damn מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-07-07, 11:47   #89
Di-Bol
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג

עוסק ב:: סטודנט

לגבי אופיר הוא בהחלט מתחרה חזק ובל נשכח שהוא מחזיק בתואר וגבר על אביב שנה שעברה שאביב נראה מצוין. בניגוד לאביב לא אצא בהצהרות, אלא רק אגיד כי להגיד שאופיר ב 3 רמות מעל המתחרים בקטגוריה זה דבר הזוי לחלוטין ומנותק מהמציאות. אני בהחלט אסיים בשלישיה הראשונה ובנוגע למקום הראשון יהיה פה קרב קשה והכל תלוי לרמת החיטוב שאני אגיע כי מבחינת מסה אני עולה בהרבה על אופיר.
ובנוגע לזה שלא מתרשם ממפתחי גוף בקטגוריה הזו אז שתהיה 1.65 70 קילו יבש תדבר, לידיעתך במסה הגעתי ל 87 קילו.
Di-Bol מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-07-07, 11:57   #90
Homie
השמן מהקרוספיט

כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
שלח הודעה דרך ICQ אל Homie שלח הודעה דרך MSN אל Homie

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Di-Bol
לגבי אופיר הוא בהחלט מתחרה חזק ובל נשכח שהוא מחזיק בתואר וגבר על אביב שנה שעברה שאביב נראה מצוין. בניגוד לאביב לא אצא בהצהרות, אלא רק אגיד כי להגיד שאופיר ב 3 רמות מעל המתחרים בקטגוריה זה דבר הזוי לחלוטין ומנותק מהמציאות. אני בהחלט אסיים בשלישיה הראשונה ובנוגע למקום הראשון יהיה פה קרב קשה והכל תלוי לרמת החיטוב שאני אגיע כי מבחינת מסה אני עולה בהרבה על אופיר.
ובנוגע לזה שלא מתרשם ממפתחי גוף בקטגוריה הזו אז שתהיה 1.65 70 קילו יבש תדבר, לידיעתך במסה הגעתי ל 87 קילו.
עומר אין לך מה להגיב לזברה הזה, הוא כל כך סוס שהוא לא יכול לעלות אפילו
תמונות כי הן לא נכנסות במסך של המחשב.
eat eat eat train eat eat eat sleep repeat

מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט

הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל :

http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243

Homie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-07-07, 12:15   #91
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

אוףףףףףףףףףףף דייי כבר!
איזה חפירה חחחחחחח "טבעי לחלוטין גנטיקת על" חחחחח
מה שלא תגידו בספורט הזה השורה התחתונה שלהגיע רחוק טבעי אי אפשר!:closedeyes:
אופיר ניראה סך הכל מצוין באמת שכן,אבל צפיתי להרבה יותר מעבר לתמונות האלו.
בכל מקרה מספיק אם החפירות על טבעיות למה זה בולשיט! ובן אדם שמתלהב בעובדה שהוא "טבעי ויש לו גנטיקה של הרקולס או של ג'נגיס חאן" פשוט מראה שהוא סתם חובבן שעושה הרבה רעש.

בכל מקרה אני לא רוצה לדבר הרבה אני רק יודע שעומר זה אח שלי ואני כל יום איתו אני יודע מה הוא השקיע בישביל התחום הזה ואני בטוח שאם אני יעלה תמונות שלו לכאן הרבה אנשים יתחילו לשתוק או שיגידו "חומרים זה חומרים אסורים"

אנחנו נחייה וניראה בהצלחה לכולם בתחרות ובבקשה לא לבלבל תביצים יותר אם הטבעיות הזאת למה זה גורם לי לתקוע נודים אם ריח של חזה עוף מקולקל:closedeyes:
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-07-07, 12:17   #92
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הזברה

זאת קטגוריה מכובדת מאוד בידיוק כמו הקטגוריה של המשקל הכבד,אם יש לך אחי הערכה מספיק גדולה לתחום אתה תלמד לאהוב גם אותה ולא להיות מסופק רק מהמשקל הכבד
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-07-07, 12:37   #93
הזברה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Homie
עומר אין לך מה להגיב לזברה הזה, הוא כל כך סוס שהוא לא יכול לעלות אפילו
תמונות כי הן לא נכנסות במסך של המחשב.
אולי התנסחתי קצת בצורה שחצנית, אבל אני לא איזו תופעה יוצאת דופן (למרות שכן אני גדול וגם אז הייתי די גדול) וזאת לא היתה הכוונה. פשוט ,לדעתי אין מקום לקטגוריית המשקל הזאת בענף הזה, על אחת כמה וכמה פה בארץ, כשבגלל המספר המועט של המתחרים, אתה בדרך כלל לא רואה הרבה מתחרים עם גנטיקה יוצא דופן.

חוץ מכמה חובבים רציניים של התחום, מי מתעניין בקטגוריה הכי נמוכה? למה שאנשים ימשכו ל"ספורט" הזה?
ישן 15-07-07, 12:47   #94
DropDead
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הזברה
אולי התנסחתי קצת בצורה שחצנית, אבל אני לא איזו תופעה יוצאת דופן (למרות שכן אני גדול וגם אז הייתי די גדול) וזאת לא היתה הכוונה. פשוט ,לדעתי אין מקום לקטגוריית המשקל הזאת בענף הזה, על אחת כמה וכמה פה בארץ, כשבגלל המספר המועט של המתחרים, אתה בדרך כלל לא רואה הרבה מתחרים עם גנטיקה יוצא דופן.

חוץ מכמה חובבים רציניים של התחום, מי מתעניין בקטגוריה הכי נמוכה? למה שאנשים ימשכו ל"ספורט" הזה?
מה אם אנשים יחסית נמוכים ?
DropDead מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-07-07, 12:49   #95
Homie
השמן מהקרוספיט

בדיוק מה שבאתי להגיד,
אז מה לאנשים מתחת ל180 אין מקום להתחרות?
אפשר לנצח גנטיקה, ולגדול לרוחב, לעומק קצת, אבל לגובה אי אפשר,
מה נעשה אז?

ישן 15-07-07, 12:56   #96
הזברה

לפי ההיגיון שלכם צריך לפתוח ליגות כדורסל במיוחד לנמוכים ולשמנים לא אתלטים. העניין בענף ספורטיבי או בענף תחרותי ,אסתטי, הוא לא להיות שוויוני ,אלה לשווק ,למכור ולעניין, לא כל אחד יכול להיות רוני קולמן ולא משנה כמה סייקלים הוא יעבור, זה חלק מהעניין בספורט יש כאלה שנולדו לא מתאימים.
ישן 15-07-07, 13:02   #97
Homie
השמן מהקרוספיט

מה אתה קשור?

מה אתה משווה בכלל?

בכדורסל, אנשים מתחרים אחד נגד השני, מי יותר טוב מהשני ומי מנצח את השני,
מי מתזמן יותר טוב, מי קלע יותר טוב, זה באופן תכלס אחד נגד השני,

בפיתוח גוף, זה מי השופטים אהבו יותר, ל"שחקן" אין שום אפשרות ישירה (חוץ משוחד נניח)
של לגרום לשופטים לאהוב אותו יותר.

הענף הוא לא ענף ספורטיבי! זה תצוגה נטו! הוא גם לא תחרותי ממש! אנשים לא באמת
מתחרים אחד בשני!

מה נולדות לא מתאימים אחותך לא מתאימה לי בכלל , מה אתה קשור.

אגב, אם אתה כל כך שוס וסוס, בוא תתחרה מול האדמור / מול עומר,
אני רוצה לראות את מי השופטים יאהבו יותר, או לחילופין מול לי פריסט
(ועכשיו בטח תתבכיין, לא אבל לי פריסט זה וזה, כן אבל הוא נמוך!
בולבולון!!!)

ישן 15-07-07, 13:10   #98
bigbit
מפתח גוף מתחרה

כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
שלח הודעה דרך ICQ אל bigbit
ברירת מחדל ..

למה אין בשום פוסט תמונה נורמלית של עומר?..יש רק תמונות שלו לפני מלא זמן ולא משהו עדכני..
אז איך אתם יכולים להשוות..
כמו שזה נראה אי אפשר לדעת מה יהיה..
ועוד דבר..אני מצדיע לניגרי על זה שהוא מתחרה שנים בלי להתפתות לקחת חומרים..הוא עשה דרך ארוכה להשיג את מה שהשיג במקום לבחור בדרך קצרה בה הוא היה לוקח וזוכה יותר מהר..במקום לחכות מה שנים לתואר שלו..
עם זאת זה יותר מלגיטמי לקחת חומרים..כי הספורט הספציפי הזה מחייב..אי אפשר להגיע לרמות גבוהות בלי זה..
bigbit מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-07-07, 13:14   #99
Homie
השמן מהקרוספיט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bigbit
למה אין בשום פוסט תמונה נורמלית של עומר?..יש רק תמונות שלו לפני מלא זמן ולא משהו עדכני..
אז איך אתם יכולים להשוות..
כמו שזה נראה אי אפשר לדעת מה יהיה..
ועוד דבר..אני מצדיע לניגרי על זה שהוא מתחרה שנים בלי להתפתות לקחת חומרים..הוא עשה דרך ארוכה להשיג את מה שהשיג במקום לבחור בדרך קצרה בה הוא היה לוקח וזוכה יותר מהר..במקום לחכות מה שנים לתואר שלו..
עם זאת זה יותר מלגיטמי לקחת חומרים..כי הספורט הספציפי הזה מחייב..אי אפשר להגיע לרמות גבוהות בלי זה..
כי מכירים את עומר ?

ישן 15-07-07, 13:30   #100
הזברה

הומי, זאת תחרות כמו כל התחרויות ,אולי אין חוקים ברורים לגמרי ואולי אנחנו רואים בעיקר את התוצאות ולא את מהלך התחרות (שנעשית באופסיזן בעיקר), אבל גם כאן זה ענף כלכלי שדומה לענפים אחרים . ל"שחקן" כאן יש יכולת להשפיע על התוצאות של התחרות בהרבה דרכים, חיטוב מוצלח יותר ,התאמה יותר טובה של האימון בחדר הכושר ,תזונה ,חומרים ,פוזינג מוצלח יותר וגנטיקה טובה יותר, כמו בספורט תחרותי או תחרות יופי, לא שיש כזה הבדל.

הטענה שלך בכלליות מאוד חלשה לדעתי, לא נראה לי שיש איזו סיבה שאדם ממוצע ירצה ללכת להסתכל על תחרות או תצוגה שכזאת שכזאת בארץ ואין לחלק הזה בענף יותר מידי מעריצים או משהו שמסוגל למשוך כאלה ,כידוע לי. מעצם כך לא נראה לי שהקטגוריה הזאת בענף הזה צריכה בכלל להתקיים.
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא