|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח אף אחד לא קרא אוסטר, אנטון.
![]() אוי-יוי-יוי, איך הפכתם את טופיק הספרים לדיון של רוסים... אבל כדי לא לאכזב, אני אגיד כמה מילים לדוברי העברית בינינו על הסרטים הסובייטיים: בסרטים הסובייטיים הישנים של שנות ה60-70-80 הייה מאפיין אחד בולט ועיקרי- מחסור חמור בשחקנים. ולכן יצא ככה שיש איזושהי קבוצה של כ-20 שחקנים שאפשר לראות אותם בכל סרט רוסי שיצא בתקופה הזו, במיוחד השלישייה ויצין, ניקולין, ומרגונוב, שהיו שחקנים גאונים, אבל (ואולי לכן?) הכניסו לפחות אחד מהם לכל סרט סובייטי שיצא בתקופה הזאת אפילו כשלא בתפקיד ראשי, תמיד הצליחו לדחוס אותם לתפקיד שולי איזשהו . בסרטים הרוסיים הישנים מהתקופה הזאת, במיוחד בקומדיות, יש משהו מיוחד. הם מצליחים להכניס כל מאפיין של החיים לסרטים, אבל בלי גסויות כלשהן, אכזריות, או פוליטיקה מסוג כלשהו. זה יוצר מין תמימות כזאת בסרטים האלה, שאפילו הרעים הם לא כל כך רעים, אלא רק בגדר "אויבים של הטובים/החברה", וזאת אחת הסיבות שרוסים כ"כ אוהבים את הקלאסיקות האלו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() בעברית אתם רוצים?
אם אתם טסים\נוסעים מהר על אופניים במסדרון וממולכם אבא יצא מחדר האמבטיה לטייל אל תפנו למטבח, במטבח יש מקרר קשה תבלמו ישר לתוך אבא, אבא רך והוא יסלח.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יונה ונער/מאיר שליו
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בתור תולעת ספרים לא קטנה, אני מרגיש מחויב להגיב בשרשור הזה...
מאד התרשמתי מהטעם של החבר'ה כאן בפורום, במיוחד את ההמלצות על אורסון סקוט קארד, דן בראון ויאן מרטל. אני אישית מתייחס לכתיבה בקנה מידה של סופרים, אם אני מתחבר למישהו אני לרוב רץ על רוב פרי עטו. ממליץ בחום על אתגר קרת, עוזי וייל, גבריאל גארסיה מארקז, ארי דה-לוקה וריימונד קארבר. אגב, כרגע אני קורא את טריינספוטינג ומאד נהנה, ספר קליל ביותר וקריא להפליא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה בעיקר בשביל נייטוולף. אני קורא עכשיו את the well of eternity. זה ספר בעולם של ווארקראפט, ובאופן מפתיע הוא ממש טוב. לא ציפיתי לכזאת איכות מ"ספר לוואי" כזה, אבל כנראה שכל דבר שבליזארד קשורה בו יוצא מעולה. קיצר תנסה להשיג את זה אחי אם אתה קורא ספרים באנגלית. אתה תאהב את זה.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() צמרמורת...
האמת היא שאני אוהב לקרוא, פשוט אין לי זמן.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני זוכר שפעם אחת בשבוע הספר הלכתי וקניתי שבעה ספרים כדי לסתום חורים, אפילו שזה היה ספרים שכבר קראתי מהספריה או מחברים. נגיד היה חסר לי את ספר מספר חמש אז קניתי אותו למרות שקראתי אותו פחחחח איזה בזיון. תכלס הספרים הראשונים היו ממש טובים דם מפלצות והזאב מהביצות ומה שהיה שם עד העשירי ככה בערך ומאחרי זה הרמה התחילה לרדת.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני מרגיש בן אדם אדיוט קראתי פחות ספרים מכולכם פה נראלי =\
עכשיו אני קורא את התפסן בשדה השיפון
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
סיפורו המוזר של כלב בשעת לילה ספר שבקלות יכול לדפוק לך את המוח אבל דווקא מענייין.. רומח הדרקון (למי שאוהבי את זה) כל ה-10 ספרים הראשונים מעולים... אמממ אם אני יזכר בעוד אני יכתוב... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|