|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
|
![]() צה"ל צבא חזק מאוד..... אני מבקש לא לזלזל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא לא ילך אבל הוא ינזק קשה אירגונים כמו חיזבללאה חמאס שחיים על פי הקיצבאות של אירן יתפלגו לכמה פלגים ויריבו בינהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() מה צריך בכל ערבים בעולם ? בלעדיהם הטרור יורד ב 90%.
ל-ה-ש-מ-י-ד !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם הייתה לך איזושהי הבנה בצה"ל היית יודע שהם עוברים מסלול מטורף של 20 חודשים שכולל בתוכו את שלב המכין שתאמין לי אם היית יודע מה הוא כולל היית מנשק את הרגליים של כל לוחם שייטת שהיית רואה. ועוד משהו, אתה לא אמור לנצח מלחמות עם יחידות קומנדו קטנות, התפקיד שלהן זה פעולות כירורגיות בעומק האויב, מלחמות מנצחים עם כוחות חי"ר, שיריון, תותחנים וחיל אוויר, לא יחידות עילית. אני בעזרת ה' ב-6.8 מתחיל מסלול שייטת בבא"ח נח"ל טירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה בשבילך שהעיניים שלך יפקחו וכל החרא שהאכילו אותך על מדינת ישראל יצא ממך איכשהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
הושעה
|
![]() צה"ל זה צבא חזק שכרגע מנוהל ע"י אנשים חסרי כמה דברים חיוניים.
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() "נבעיר את המזרח התיכון"
עם מה בדיוק ? איזה כלי יש להם לאיים בכלל ? זה לא שהם ארה"ב, אין להם שום יכולת לתקוף לטווח הארוך, החיל אוויר שלהם בתחת, וכל מה שהם השקיעו בו הן סוללות נ"מ.כרגע אין להם שום דרך לאיים.
![]() |
#89 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
1-ישראל המדינה היחידה שטייסי חיל האוויר שלה הפציצו כור גרעיני במרחק של כל כך הרבה ק"מ מהמדינה.(הפצצת הכור הגרעיני בעיראק) 2-טייסי המדינה מובילים בקרבות אוויר יותר מכל טייסים אחרים בהיסטוריה(יחס הפלות לנפילות) ונחש מה הם הפילו? מיגים ומטוסים רוסיים. בואו נעמוד על היחס בין נפילות להפלות של טייסי חיל האוויר: "687 מטוסי אויב הופלו בקרבות אוויר מאז קום המדינה. רק 23 מטוסי ישראליים הופלו מאז 1948 על-ידי מטוסי אויב," |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואלה... יחס מטורף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() ...
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על כל פנים ארה"ב מיד תצטרף לחגיגה, ובוא נגיד שהיא לא טומנת ידה בצלחת. שלא לדבר על זה שנושאת מטוסים אחת של ארה"ב יכולה להכיל את כל חיל הים הישראלי ![]() אבל במידה וכן יהיו קרבות ימיים, אני מאוד מקווה שאני אהיה עד אז כבר לוחם ביחידה ובע"ה אולי אני עוד יועיל במשהו חיל הים-גל אחד לפני כולם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר פעיל
|
![]() אהה, יכול להיות, לא שמתי לב שהוא כתב קרבות אוויר. טעות שלי עומרי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
חבר פעיל
|
![]() ואם כבר מלחמות,לא התעדכנתי בזמן האחרון,על מה בדיוק הקרב בין החמאס לפאתח?
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
חבר פעיל
|
![]() ברגע שאנחנו נתקוף אותם - הוא ישמיד אותנו.
ברגע שהוא יתקיף אותנו - הוא יושמד. מה שלא יקרה בסוף שתי המדינות האלה ילכו קיבינימאט
![]() |
#100 |
חבר פעיל
|
![]() נערך...
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|