|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() וואוו
אני חייב להגיד שאני ממש מקנא בכם שאתה כאלה חכמים ואני לא כל הכבוד לכם באמת אני מקנא אבל בנוסף מאכל לכולכם הצלחה כי אתם רואים לה ממש כל הכבוד לכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הכי מצחיק שהייתי עד כתה י בכיתת מצטיינים
והייתי 5 יחדות מטמתיקה יא רבק איך שרפתי לעצמי שנתיים מהחיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יאלה מחר מסיימים מתמטיקה נשאר רק פיזיקה וסיימתי בצפר
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אכן נקודה כואבת
אני בי'א המצב שלי לא טוב כרגע מחר יש לי את שאלון 003 ודווקא בשאלון האחרון אני נדפקתי , אני פשוט שונא תחומר וחוץ מזה שרוצים להעביר אותי בצפר וכל יום הקצינת ביקור סדיר מז**נת לי תשכל וצורחת עליי ... לא להאמין ! בגלל שאני גר בקריות ו"לומד" בחיפה אז הם עושים לי צרות עזבו המצב לא משהו
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה זמן לא הלכת לבי"ס?
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
הקטע שאני גר בקרית אתא ולומד בחיפה ועבדתי עליהם כל השנים האלו משרד החינוך חטף עליי כריז , ומאז היא משגעת אותי כל יום היום היא אמרה לי שיש לי הזדמנות אחרונה מחר לבוא ולדבר איתה כי הם רוצים להעיף אותי מהבצפר ..... ויש לי מחר תבגרות ואין מצב ! היא צועקת עליי כאילו אני רוצח סידרתי אמרתי לה שאני משתין עליה ושהיא יכולה לצעוק עד מחר ואני לא מבין למה זה מועיל שהיא צועק ולאיזה מטרה זה ..... וגם אמא שלי הצטרפה כי גם עליה היא צעקה בקיצור על תתעסקו עם קצינות ביקור סדיר
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אח שלי אומרים תפדאל יסטלן :):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מי שחושב שישלים אקסטרני,בתקופה שלאחרי צבא יהיו לכם יותר מדי דברים על הראש שכרגע אתם לא מתארים לעצמכם,אז למה לא לעשות עכשיו ולהשקיע כשיש לכם הזמן הפנוי ביותר,קחו את עצמכם בידיים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני סביר..
מתמטיקה 5 יחידות האצה(מסיים בי"א - השנה..) מחשבים חמש יחידות כלכלה חמש יחידות ואנגלית ארבע יחידות.. אנגלית הייתי בחמש בתחילת שנה, ונכשלתי בכוונה במבחן, כי לא סבלתי את המורה ורציתי לרדת לארבע יחידות.. עשיתי טעות האמת, אבל חפיף.. רציתי לדעת כמה עולה לגשת לבגרות אקסטרני בזמן/אחרי הצבא באנגלית השלמה לחמש(בהנחה שאני לא עושה שום קורס הכנה) למישהו יש תשובה בשבילי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() כל השכבה שלנו הלכה לגיאוגרפיה...לא קיבלו כמעט אף אחד למחשבים כי הרוב שהלכו למחשבים הם לא בעיוני מוגבר!
אני כנראה עושה 4 יח' אנגלית ו-3 יח' מתמטיקה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() Elevation, אתה רוצה להגיד לי שאתה יצאת לטייל בכל פרק בפסיכו'? אין מצב שבחיים.
כמה קבלת אגב?
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
תראה, לכולם יש תירוצים. כשניגשתי על יבש בקורס (לא למדתי בו יותר מדי, ויום לפני הפסיכו' הייתי רק עם החברה עד הערב, יצאתי לשתות עם חברים אחרי זה ובאתי עם האנג אובר לבחינה, אבל מזה עוזר לכם לדעת כשהציון נשאר מה שהוא?) הוצאתי 776. התקשרו אליי מלחמן הארצי על חשד להעתקה. בבחינה אחרי זה היה לי 782 (אני חושב), שוב, בחינה פיקטיבית. בבחינה עצמה, היה לי סימון אחורה של שבע שאלות בכמותי, (הגשתי, ואז אני שם לב שסימנתי עד עשרים ושבע בכמותי, ויש עשרים ושמונה. פתאום אני קולט שהשארתי לי את 21 לסוף. אתה לא מבין איזה עצבים חטפתי על עצמי) ויצא לי 747. לא כ"כ מעניין אותי, האמת, ת'כלס אני מתקבל למה שאני רוצה, ככה שזה לא קריטי. אבל בכל זאת, הייתי מתוסכל כמה ימים אחרי זה.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
עדיין לא מצליח לקלוט את זה,איך לא למדת הרבה והצלחת,נכון שמתמטיקה לו קשה ,אבל לעזאזל מה עם הפטלים הלוגיקה?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בואנה elevation תפסתי ממך גבר עכשיו כבר לא.
חרטות כאלה זה לא להאמין.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
אחי, אם אני אמצא את הספח הזה של הפסיכו', אני אעלה העתק שלו, למרות שאני בספק שאני אמצא. את הטופס קבלה שלי לעברית, יש לי על השולחן פה, אם תרצה, אני אסרוק. את התוצאות של מנס"ה על מנת משכל, אני גם אצטרך לחפש. אתה יכול לשאול את ארבל, שמכיר אותי, מה הוא חושב עליי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא לא חרטטן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
0 יחידות פיזיקה 0 יחידות תנ"ך 0 יחידות ערבית 0 יחידות מחשבים 0 יחידות אנגלית 0 יחידות ספרות 0 יחידות ביולוגיה 0 יחידות היסטוריה ו- 1יחידות בלשון!!!!!!!!!!!! בציון סופי של 90!!!! אמא כל כך גאה בי!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|