ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-05-07, 22:44   #81
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ג'ונס
לעזאזל מאיפה הבאת שהוא היה פוליגמי,הרי הביגמיה לא הייתה אסורה על פי החוק בזמן ההוא,יתר על כן שמעתי שהוא היה מתחתן עם הרבה נשים כדי לשמור עליהם,לא שהם היו לפילגש..ואתה צודק שאיך שהם מפרשים אותו זה קצת מוזר...אבל ת'אמת זה מעניין.
אתה צדוק שאלה היו מנהגי הזמן ההוא , אבל הוא לא בידיוק התנגד להם והוא אמור להיות נביא לכאורה. והמוסלמים מתארים אותו כ"קרוב ביותר לשלמות" מכל אדם...

אבל אני לא מבין , יש מנהג באיסלאם שקרה אלפי פעמים בל ההיסטורייה וחוזק על עצמו הוא כתוב בקוראן ( לדוגמה טאקייה , מצוות לפגיעה בלא מוסלמים ) ואנשים עדיין ממשיכים לחשוב שבגלל שכמה מוסלמים ( והם הרי יודעים הכי טוב את הקוראן , אפילו שהם יכולים לקיים את אחת המצוות שלו בכשהם מסבירים לכם את זה על מנת "לשפר" את מצב המוסלמים , מי שמבין יבין)
אמרו לכם שזה ככה , מה שכתוב בקוראן , והפירוש המקובל של זה , והעובדה שזה קרה וקורה ולא קשור בדרך כלל לשום דבר אחר או דוגמה אחרת , אז זה לא נכון.

האיסלאם לא בידיוק דת רצחנית , אבל המטרה שלה זה להפיץ את עצמה בכל העולם בשיטה יעילה שלא בוחלת באמצעים כמו וירוס תולעת במחשב, + כמה חוקי מוסר מוזרים שחלקם נלקחו מהיהדות וסולפו ומנטרות שונות , אה וגם יש סיפורי תנך מסולפים וסיפורי ברית חדשה שנכתבו עם טעויות היסטוריות.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-05-07, 22:48   #82
Jones
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלJones

עוסק ב:: ברמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
אתה צדוק שאלה היו מנהגי הזמן ההוא , אבל הוא לא בידיוק התנגד להם והוא אמור להיות נביא לכאורה. והמוסלמים מתארים אותו כ"קרוב ביותר לשלמות" מכל אדם...

אבל אני לא מבין , יש מנהג באיסלאם שקרה אלפי פעמים בל ההיסטורייה וחוזק על עצמו הוא כתוב בקוראן ( לדוגמה טאקייה , מצוות לפגיעה בלא מוסלמים ) ואנשים עדיין ממשיכים לחשוב שבגלל שכמה מוסלמים ( והם הרי יודעים הכי טוב את הקוראן , אפילו שהם יכולים לקיים את אחת המצוות שלו בכשהם מסבירים לכם את זה על מנת "לשפר" את מצב המוסלמים , מי שמבין יבין)
אמרו לכם שזה ככה , מה שכתוב בקוראן , והפירוש המקובל של זה , והעובדה שזה קרה וקורה ולא קשור בדרך כלל לשום דבר אחר או דוגמה אחרת , אז זה לא נכון.

האיסלאם לא בידיוק דת רצחנית , אבל המטרה שלה זה להפיץ את עצמה בכל העולם בשיטה יעילה שלא בוחלת באמצעים כמו וירוס תולעת במחשב, + כמה חוקי מוסר מוזרים שחלקם נלקחו מהיהדות וסולפו ומנטרות שונות , אה וגם יש סיפורי תנך מסולפים וסיפורי ברית חדשה שנכתבו עם טעויות היסטוריות.
אחי אתה אתה יודע לפעמים אני נכנס לדילמה היסטרית,האיסלאם ממזמן כמעט כבשו את העולם,ובדיוק אמרו שהעם"הטורקי"שהיו לכובשים הלכו לפי הדת והמסורת המוסלמית צעד צעד,אז זה קצת מוזר,ואני חושב שכל שלושת הדתות האלו הם בעלי אותו תוכן,אבל הם בטח תוקנו ושוכתבו,לפי נוחות האדם.
ואני לא יודע אם אתה יודעים,אבל ישנם כמה ממצאים שמעידים על כך שנפילת מגדלי התאומים הייתה כתובה בקוראן בעקיפין.
Jones מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-05-07, 23:04   #83
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

אתה יודע מה הבעייה בגישה הזאת?

שהיהודים אף פעם לא ניסו לקבל אליהם מאמינים חדשים , ואף פעם לא גדלו כדת בצורה משמעותית.
ומכל אלה היהדות בינתיים נשארת החזקה ביותר מבחינת אמינות וכו'

לעומת הנצרות שהיה פלג יהדות שסחף גויים להתגייר ואחרי זה להתנצר ופעל בכלל מחוץ לארץ אחרי זמן מה

והאיסלאם שסך הכל נוצר ככלי לאיחוד שבטי ערב.

בקשר לנפילת מגדלי התאומים וכו'
הקוראן כתוב בתיאורים ולא בשמות (זה למה לדוגמה היה להם כ"כ קל ל"מצוא" את ירושליים כעיר אחד שמתאימה לאיזה תיאור אפילו שרגלו של מוחמד לא דרכה שמה)
אה ובקשר למגדלי התאומים כבר מצאו בכל שטר שיש נבואות על מגדלי התאומים.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-05-07, 23:07   #84
Jones

הסמל האישי שלJones

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
אתה יודע מה הבעייה בגישה הזאת?

שהיהודים אף פעם לא ניסו לקבל אליהם מאמינים חדשים , ואף פעם לא גדלו כדת בצורה משמעותית.
ומכל אלה היהדות בינתיים נשארת החזקה ביותר מבחינת אמינות וכו'

לעומת הנצרות שהיה פלג יהדות שסחף גויים להתגייר ואחרי זה להתנצר ופעל בכלל מחוץ לארץ אחרי זמן מה

והאיסלאם שסך הכל נוצר ככלי לאיחוד שבטי ערב.
כן אבל תראה,עצם העובדה שהרבה אנשים מאמינים בדת הזאת,זה כבר די מוזר,אבל לא נראה לי שהאיסלאם נוצר כדי לאחד את שבטי ערב,כי אם זה היה לכך ,לא היה איסלאם,כי כל שבטי ערב עכשיו הם לא מאוחדים לגמרי.
ישן 26-05-07, 23:11   #85
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ג'ונס
כן אבל תראה,עצם העובדה שהרבה אנשים מאמינים בדת הזאת,זה כבר די מוזר,אבל לא נראה לי שהאיסלאם נוצר כדי לאחד את שבטי ערב,כי אם זה היה לכך ,לא היה איסלאם,כי כל שבטי ערב עכשיו הם לא מאוחדים לגמרי.
יכול להיות ,
מחד גיסא הדת הזאת מפיצה את עצמה ביעילות עם מנגנוני הגנה רבים
ומאידך יכול להיות שפשוט הדת הזאת קיימת *בשביל* לשמש משהו נגדי לנצרות והיהדות.

נגיד והיה תכנון מלמעלה כשיצרו את האיסלאם

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-05-07, 23:16   #86
Jones

הסמל האישי שלJones

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
יכול להיות ,
מחד גיסא הדת הזאת מפיצה את עצמה ביעילות עם מנגנוני הגנה רבים
ומאידך יכול להיות שפשוט הדת הזאת קיימת *בשביל* לשמש משהו נגדי לנצרות והיהדות.

נגיד והיה תכנון מלמעלה כשיצרו את האיסלאם
אוקיי, יכול להיות שהדת איסלאם משמשת כאבן נגף ליהדות והנצרות,אבל אני חושב שהיא לא מפיצה את עצמה ביעילות,הם פשוט בטוחים בדת שלהם ומאפשרים לאנשים להתאסלם כאוות רצונם,אבל אם תחקור את שלושת הדתות לעומק,זה יהיה מעניין.
ישן 27-05-07, 00:22   #87
sixpounder
חבר פעיל

הסמל האישי שלsixpounder

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ג'ונס
אוקיי, יכול להיות שהדת איסלאם משמשת כאבן נגף ליהדות והנצרות,אבל אני חושב שהיא לא מפיצה את עצמה ביעילות,הם פשוט בטוחים בדת שלהם ומאפשרים לאנשים להתאסלם כאוות רצונם,אבל אם תחקור את שלושת הדתות לעומק,זה יהיה מעניין.
מצחיק מה שאתה אומר...זה לא הקטע שהם מאפשרים הם מנסים לכפות על כל העולם להיות מוסלמים!
תחשוב רגע אם הם יגיעו למצב הזה וינצחו וכל העולם יהיה מוסלמי יש לך מושג מה הולך להיות?
מה מוסלמים המציאו?
אם העולם היה מוסלמי לא היית יודע לצחצח שינים אפילו, שלא לדבר על כל סוגי הבידור שקיימים תחשוב סרטים שגדלת עליהם לא היו קיימים, מוזיקה שאתה שומע לא הייתה קיימת עזוב לא יהיה לך איך לשמוע אותה העולם יהיה אחר לגמרי, אולי תיארתי את זה קצת דפוק אבל אני עייף והייתי חייב להגיב תנסה להבין למה שאני מתכוון.
sixpounder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-05-07, 00:23   #88
Jones

הסמל האישי שלJones

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sixpounder
מצחיק מה שאתה אומר...זה לא הקטע שהם מאפשרים הם מנסים לכפות על כל העולם להיות מוסלמים!
תחשוב רגע אם הם יגיעו למצב הזה וינצחו וכל העולם יהיה מוסלמי יש לך מושג מה הולך להיות?
מה מוסלמים המציאו?
אם העולם היה מוסלמי לא היית יודע לצחצח שינים אפילו, שלא לדבר על כל סוגי הבידור שקיימים תחשוב סרטים שגדלת עליהם לא היו קיימים, מוזיקה שאתה שומע לא הייתה קיימת עזוב לא יהיה לך איך לשמוע אותה העולם יהיה אחר לגמרי, אולי תיארתי את זה קצת דפוק אבל אני עייף והייתי חייב להגיב תנסה להבין למה שאני מתכוון.
מבין מבין אחי,אתה צודק.
טוב זזתי אני עייף,נראה ת'תגובות מחר.
ישן 27-05-07, 00:25   #89
IRON-MASS
חבר פעיל

הסמל האישי שלIRON-MASS

חלאת אדם, יש להענישו בחומרה המירבית.
IRON-MASS מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-05-07, 00:26   #90
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ראיתי בחדשות בערוץ רוסי כתבה על איך שרוסיות ברוסיה מתאסלמות מרצונן החופשי!!! זה כל כך הגעיל אותי... מה לכל הרוחות גורם לבן אדם חופשי ואתאיסט להחליט יום אחד ללבוש רעלה, להפסיק לאכול חזיר (עוד ברוסיה!!!) ולסבול שלגבר יש כמה נשים??
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-05-07, 00:56   #91
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
ראיתי בחדשות בערוץ רוסי כתבה על איך שרוסיות ברוסיה מתאסלמות מרצונן החופשי!!! זה כל כך הגעיל אותי... מה לכל הרוחות גורם לבן אדם חופשי ואתאיסט להחליט יום אחד ללבוש רעלה, להפסיק לאכול חזיר (עוד ברוסיה!!!) ולסבול שלגבר יש כמה נשים??
לפעמים אנשים מחפשים משמעות לחיים שלהם דווקא במקומות של אטאיסטים שרמוטות חיי לילה סמים וכל זה. זה מה שגורם לאנשים לחפש את "הטוהר" ולשנות סגנון חיים, זה מאפשר להם להעביר דף ולסגור פרק חשוך בחיים שלהם. אני אישית לא דתי, אבל אני גם לא אטיאסט אני חושב שמסורת זה דבר חיובי ששומר על ייחודיות מסויימת של כל עם כנגד הגלובליזציה המכוערת שמטשטשת היסטוריה מסורת והבדלים בין עמים תרבויות ומדינות. זאת אחת הסיבות שבחיים לא הייתי מתחתן עם גויה, כי אני רוצה לגדל את הילדים שלי בחינוך לאומני בידיעה של ההיסטוריה שלהם והתרבות ובשמירה על חגים(לא בצורה דתית אלא מסורתית/חילונית). זה בניגוד לאטיאיזם שמתנגד לכל מסורת.
ישן 27-05-07, 01:13   #92
Kachok

הסמל האישי שלKachok

כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
שלח הודעה דרך MSN אל Kachok

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet

ראיתי היום גם והייתי בהלם

עד מתי ספטמבר 07?:cry_1:

Kachok מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-05-07, 01:15   #93
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

למה ההלם? מלא אנשים חוזרים בתשובה בין עם זה נצרות איסלם יהדות בודהיזם וכו'...
ישן 27-05-07, 09:38   #94
Jones

הסמל האישי שלJones

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
לפעמים אנשים מחפשים משמעות לחיים שלהם דווקא במקומות של אטאיסטים שרמוטות חיי לילה סמים וכל זה. זה מה שגורם לאנשים לחפש את "הטוהר" ולשנות סגנון חיים, זה מאפשר להם להעביר דף ולסגור פרק חשוך בחיים שלהם. אני אישית לא דתי, אבל אני גם לא אטיאסט אני חושב שמסורת זה דבר חיובי ששומר על ייחודיות מסויימת של כל עם כנגד הגלובליזציה המכוערת שמטשטשת היסטוריה מסורת והבדלים בין עמים תרבויות ומדינות. זאת אחת הסיבות שבחיים לא הייתי מתחתן עם גויה, כי אני רוצה לגדל את הילדים שלי בחינוך לאומני בידיעה של ההיסטוריה שלהם והתרבות ובשמירה על חגים(לא בצורה דתית אלא מסורתית/חילונית). זה בניגוד לאטיאיזם שמתנגד לכל מסורת.

מחזק!!!!!!
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא