|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחי בוא נגיד ככה אפחד לא היה מתנגד לגוף כמו שלו (לפחות לא אני)
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם במייקל לואיס עסקינן !!
אז לפני כמה דקות מישהו בא אליי עם תמונה של מייקל ממגזין של פוקס , ואמר לי תראה איזה קוביות יש לו והסתכל עליי בתקווה שאני היה כמוהו ... תנחשו מי זה היה ? אמא שלי בשר מבשרי לקחתי ממנה את המגזין וזרקתי אותו מהחלון ... אתם לא יודעים איך התעצבנתי עלייה ...... אבל עזבו עוד דיון על מייקל , ואין לי שום דבר נגדו רק כל הרעש מסביבו כאילו הוא מר אולמפיה והוא משת''פ
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() למה אתה מדבר אלי בלשון נקבה?
בכל מקרה, לגבי מה שאמרת שהוא אמר שהוא לא התגייס בגלל בעיות בלב, שמע הבחור בן 19, מוקף ביחצ"נים שאומרים לו מה להגיד בראיונות, לא הייתי מאשים אותו בזיון שכל ההוא כי בטח שטפו לו את המוח "עכשיו עם כל ההשתמטות - תיזהר להגיד שזה תוקע לך את הקריירה!" אם מישהו זוכר היה במוסף 7 ימים, שהוא על השער (מוסף כרומו) עם תלבושת של לוחם רומאי כזה... אם מישהו ימצא, בכתבה הענקית שם שעשו עליו הוא אמר שהוא לא התגייס בגלל הקריירה - אני זוכר די בוודאות, או שהוא אמר שעשו לו קצת בעיות בצבא (בגלל הלב) והוא פשוט לא התעקש להתגייס בגלל הקריירה. לגבי הקטע של להתגייס, תקן אותי אם אתה טועה, אבל עדיין לא התגייסת. לפני הגיוס דיברתי בדיוק כמוך, עכשיו אני בדעות קיצוניות והשתניתי ב180 מעלות. יכול להיות שתתגייס, תשרת, הכל יהיה טוב ויפה. ויכול להיות שתגלה שזה ממש לא כמו מה שחשבת. בכל אופן אין מה לעשות, כל אחד וההשקפות שלו, לא כל אחד חייב להיות ציוני ופטריוט. העיקר לא להיות צבוע. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש פה הרבה חבר'ה שחושבים שהצבא הוא ככה וככה ולא יודעים באמת מה מחכה להם שם אני יודע שאני יראה פה הרבה פרצופים משתנים ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שואף לכמה שיותר גבוה אבל אם המזל הנאכס שלי אני לא יתקבל לכלום (אני רגיל לזה ) אז לא נורא אני ילך לגולני מקסימום לגדודים יתן שרות טוב וזהו לגבי מורעלות ? אני לא מורעל ביכלל אנימ אוכזב מאוד מהצבא בגלל כמה דברים שקרו לי איתו אבל יש לי עקרונות ואני נאמן לעקרונות שלי אתם לא מכירים אותי אז אתם לא יודעים כמה אני נאמן לעקרונות שלי וכסף לא עושה לי את זה ואף פעם לא עשה כסף זה אמצעי סך הכל ואני לא דואג יום אחד יהיה לי גם יותר מי 100 מיליון שקל אז אני לא ימכור את העקרונות בשביל 50 מיליון שקל |
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אל תתייחסו ל SuzukiR הוא חרטטן
|
![]() |
![]() |
#8 |
הושעה
|
![]() בעיות בלב? שיבוא אלינו למדרשה הצבאית בהר גילה!
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|