|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחם אחם איפה הייתי...מועדונשיק קטנטן בתלאביבושקלה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אני נסעתי עם עוד חבר לעיר הסתובבנו קצת, קנינו קצת שתייה...משם ירדנו לגם סאקר (2 דקירות היו שם), הכרנו 2 בנות היינו איתם איזה שעה ואז הם אמרו שהם הולכים לפגוש את ידידים שלהם ועוד 10 דק' הם יחזרו......לא חזרו ולא בטיח, חיפשנו אותם אח"כ איזה שעה לא מצאנו אותם....אח"כ הלכנו לאיזה קבוצה של ילדים שאנחנו מכירים, ישבנו איתם על נרגילה והם הביאו וודקה כזאת מגעילה קקלוביץ' משהו כזה, מגעיל בטירוף....איזה אחד השתכר שם אז חיכינו איתו עד 6 בבוקר, הגעתי לבית רק ב-6 וחצי בבוקר! (היה גם איזה קטע שהשכונה שלנו הלכה לריב עם שכונה אחרת, אני וחבר שלי היינו מאחור לא התערבנו, ההם התקשרו למשטרה תוך 2 דק' אנחנו רואים 6 ניידות טסים למקום ואומרים "אף אחד לא לזוז", מזל שאני וחבר שלי היינו רחוק משם)
קמתי ב-10 הלכנו כל המשפחה לבני דודים, עשינו על האש וזהו! בסה"כ היה אחלה..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתם צוחק אחי חח.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) חזרתי היום ב8 וחצי.. הלכתי לישון עד לא יודע מתי נראלי 11 וחצי אבל לא בטוח יש מצב לפני..
ואז הלכנו לעל האש(אצל דודים בקיבוץ בניצני עוז) אחרי זה חזרנו ב4 - 4 וחצי ככה הלכתי לישון הייתי בטוח שאני יקום לשיר שלנו(8 ו20) או לפחות לפרק החוזר של השיר שלנו(23:10) בסוף קמתי ב12 וחצי.. באסה=\. אה אורי, ראיתי אותך היום בקיבוץ.. היית עם גופיה לבנה אם אני לא טועה, זה היית אתה בוודאות אבל התפדחתי לבוא להגיד שלום ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|