|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קל מאוד לאבד את עצמך משיעמום ומחוסר התקדמות בכל מיני תרגילים מוזרים שאי אפשר להתקדם בהם בקביעות ולא מניבים אותן תוצאות כמו אלו. ככה גם כל מי שאימנתי, שרובם היו אנשים שלא ידעו איך נראה מוט לפני וללא שום שאיפות בחדר כושר או באימונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() כי לצערי הרב 90% מהאוכלוסייה לא תקשיב לך אם אתה לא כזה ואו אם אין לך ריבועים.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה אחוז שומן אני? (בהערכה כמובן) | B.BUILDER | גלריות הגולשים | 20 | 19-03-10 20:40 |
זקוק לחוות דעת התפריט היומי שלי, מסה כמובן... | RoyGush | תזונה ותוספים | 15 | 06-10-09 18:33 |
שחר(מהאח הגדול כמובן),מסודר המנייאק | talll | פיתוח גוף-כללי | 33 | 26-12-08 10:43 |
יש ביקוש לבגרות מלאה בצה"ל? ביחידות קרביות כמובן? | פינגווין | פיתוח גוף-כללי | 23 | 10-03-08 22:42 |
יום רביעי הקרוב צו ראשון! שלי כמובן X_x | Exhibit | פיתוח גוף-כללי | 16 | 02-07-07 23:11 |