|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() Dude are you telling me that you are a Bodybuilder?
The Kicker on our team weights 165-170 and looks bigger than you are, seriously wow. I'm shocked. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחחחחח אני מת על בחורות שמשתיקות גבר ומכפכפות מילולית....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אנטון-תתאבד כבר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אין אתם אדירים,
קרמבו שחושב שהוא שווה משו, אלי c ילד בן 12 שכולה לא אכל חודש חושב הוא סוס, אנטון שאף אחד לא מצליח להבין אותו אבל תורה לאוווירה, ומשום מקום מגיע מישי רזה שנמצאת בלרדת בגדול (wtf) מה נסגר איתכםםםםםם לכו תשתו קצת בירה תעשו קצת דד ליפט יסדר לכם את הקופסה .
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
משתמש פעיל
כללי:: דני קגנוביץ'
עוסק ב:: מתחרה בפיתוח גוף איגוד NAC
חדר כושר: קאנטרי קלאב באר שבע
|
![]() חחחחחחחחחחחחח איזה אפס
איך אנשים כמוך בכלל יכולים לפתוח תפה ולתוווכח בכול מה שנוגע לאימונים תזונה?! מסת שריר ברגל שמאל שלי כמו כול הגוף שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
נפיחון
|
![]() ארז סתם דאלביוב. לובש כובע בבית סוקה.. ועכשיו רציני,דני אל תשווה את עצמך פה לאחרים "מסת שריר ברגל שמאל שלי כמו כל הגוף שלך" מעניין למה. אתה יורד פה על אנשים כמה הם אפסים ופחות מסתכל על עצמך.. להזכיר לך שרצתה עירום כמו טמבל בגלל שלא רציתה להתגייס?! ושלא נדבר על הסירטונים המפגרים האלה.. אנחנו אפסים ומפגרים ועלובים ,ברור מה שתגיד.
נערך לאחרונה על ידי IGOR, 12-09-12 בשעה 12:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח אני אחרי 2 ליטר קולה 17 קרואסונים והקפתי את כדור הארץ פעמיים בריצת בוקר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אה את חברה של חדש, יש מצב תעברי בת"א באמצע הריצה ותקפיצי לו ארוחה שאני מכין לו לארה"ב?
אם את חברה שלו את בטח רצה מפה ישירות לארה"ב דרך הים אפילו באיזה שעתיים לא?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() שעתיים? הגזמת! רק 43 דקות ו 12 שניות
כמו עם החלון הזדמניות ודרך הים לא רצים דרך הים עפים כי הריצה על המים מפרקת שריר נערך לאחרונה על ידי nesiha, 12-09-12 בשעה 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() שכחתי באמת את הקטע עם הפירוק שריר.. צודקת.. טוב אני מכין לו המבורגר, שהלחם זה פיצה
ובפנים יש פאי תפוחים מבושל בתוך הבשר וכל זה בתוך קוראסון ענק שהוא מטוגן בשמן עמוק עם ציפוי טמפורה ועליו יש פילה סלמון שלם.
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() קרמבו, אמרת הכל במשפט האחרון, שאיפות נמוכות תוצאות נמוכות.
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() לפחות יש לי שאיפות בחיים, חוץ מלאכול ולהוציא תתסכול שלי על אחרים....
![]() |
#75 |
השמן מהקרוספיט
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
to me it looks like you guys in Israel dont know shit training OR nutrition. believe me, our Kicker doesnt look and obviously doesnt take any steroids, you dont need steroids to kick a fucking football. you do need to train your ass off and this is what you dont do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
משתמש פעיל
כללי:: דני קגנוביץ'
עוסק ב:: מתחרה בפיתוח גוף איגוד NAC
חדר כושר: קאנטרי קלאב באר שבע
|
![]() ציטוט:
אני לא התחלתי לדבר מלוכלך ולערב דברים אישיים בוויכוח וכמובן לא אשתוק למה לי לא להשוות תן לי כמה סיבות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר מתחיל
עוסק ב:: מאמן כושר ומכין את עצמי לתחרות!
חדר כושר: תמיד משתנה
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח מה אתה ביכלל מקשיב ל50 קילו הזה יש פה אנשים לא שווים אפילו יריקה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
הרס רש"י שליטא
|
![]() ציטוט:
![]() אתם ענקיים, ס1סים, נראים אעש, רק חבל שזה בא לחפות על ביטחון עצמי ברצפה שצועק מכל תגובה שלכם ![]()
We've come to squat so run and hide ![]() You bicep freaks must step aside נערך לאחרונה על ידי טייני, 12-09-12 בשעה 16:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות של איתי בושרי שבועיים למר ישראל + יוסי מזרחי | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 03-09-09 20:51 |
הידיטאדא יאמאגיתשי שבועיים לפני ny pro | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 24 | 08-05-09 18:39 |
גיא סיסטרנינו שבועיים לפני תחרות | arbel2 | פיתוח גוף תחרותי | 4 | 16-11-08 02:40 |
david henry שבועיים לפני ניו יורק פרו | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 20 | 06-05-08 12:45 |