|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() הומי, יכול להיות שאתה בכוונה להסתלבט ..?
No troll , אני אשמח לתשובה יותר מפורטת אם פגעתי בכבודך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() לא יכול להיות, הסתלבטתי.
לא פגעת בכבודו, אתה מדבר שטויות. לא כזה מסובך להבין את זה, אתה אמריקאי ומושפע מאמריקאים, ואתה אומר "לא משנה כמה חזק כמה אתה מרים" , למי זה לא משנה? למי?! לך?! או לי? או לו?! להם?! למי זה לא משנה? אתה תקבע לי מה משנה לי ומה לא משנה לי? הבן אדם היחידי שמושפע אם כבר, זה בן אדם שהדבר היחידי שחשוב לו בעולם זה המראה החיצוני ואיך אנשים שופטים אותו. כי אפילו הבילדרים האהובים עליכם, עושים תקופות מאסה מלוכלכות, ועולים במשקל, ומרימים כבד, ובוא נודה בעובדות, אף אחד ממכם פה, לא באמת גדול, ו99% ממכם פה, אף אחד לא שם לב בכלל שהם מתאמנים עם הם מעלים איזה 2-3 אחוזי שומן / שמים t-shirt, וכנראה גם בלי חולצה / גופייה אז מה אתה מזיינים ת'מוח, אתה שמן אתה ליפטר, כרס, בלה בלה, אתם נראים כמו זין, אפילו, אני, בתור ליפטר / קורספיטר, יותר מוצלח ממכם בסטנדרטים שלכם! בתור בילדר, חד משמעית, אני לא יפתח פה וויכוח, זה שחור על גבי לבן, ולא רק אני, כנ"ל עוד חברה פה ש"מוגדרים" כליפטרים. וגם רשמת אחד אחרי השני "משנה איך אתה מרגיש עם עצמך ואיך אתה נראה", אז או שאתה לא יודע עברית, או שאתה טיפש. בקיצור אני הפסקתי להגיב בנושא, זה מדהים לאיזה רמות טימטום אנשים מגיעים, בהצלחה בלהישאר הבן אדם הרגיל הממוצע והשחיף שחי בסרט שבנות מסתכלות עליו כי יש לו קוביות / בייספס.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני בעצמי אם היו מבקשים ממני להגדיר הייתי אומר שאני "בילדר" כביכול, לעומת זאת אני במאסה כבר מעל חצי שנה ואוכל כמה שצריך לאכול, ללא הסתכלות על המראה החיצוני שלי כרגע. למרות זאת אני לא חושב שעברתי איזה גבול מסויים מבחינתי (מבחינת אחוזי שומן). אני מצטט אותך מהסיבה הפשוטה שנכון שגם היו כמה בילדרים שאמרו שטויות בדיון ההוא אבל גם אתה פולט לא קצת שטויות והכללות.. לפי דעתי, פוואר ליפטינג ובאדיבילדינג דברים שונים לגמרי ואין פה מקום בכלל להשוואה.. הכל עניין של רצון.. אם בן אדם רוצה להיות פוואר ליפטר אז זה מה שהוא יהיה וההפך.. שמן, חטוב, גדול, מכוער כל זה לא משנה בכלל.. ובכל זאת אני חושב (בגלל זה אמרתי שאני יושב באמצע) שלהיות שמן (ושאני אומר שמן זה שמן ! אדם ללא זכר כמעט לשריר מכיוון שכמות השומן גדולה יותר ובהרבה) ולהרים משקלים גבוהים זה חסר טעם ואני לא אפרט למה כי כל אחד יכול לסתור אותי מכיוון שזה פשוט דעה של הפרט ואין פה איזה עובדה בלתי מעורערת שאני (או מישהו אחר) יכול להתבסס עלייה כשאני אומר זאת. לעומת זאת, אני באיזשהו מקום מסכים איתך שגם להיות "בילדר" ולשים חולצה עליך ולהראות כמו ילדה זה גם לא פסגת השמיים.. בכל מקרה, תאכלס אני די קיבלתי עצבים מהאמירה שלך בפוסט ההוא שאמרת ואני אצטט במה שאני זוכר "מזה חיטוב ? אם אני עושה חיטוב תוך חודש וחצי אני נראה יותר טוב מכולכם." אני כאן לא מעט זמן ואני יכול להגיד שאתה לא בחור טיפש אז באמת שהאמירה הטיפשית הזאת לא מתאימה לך. מניסיון של הרבה חיטובים (ודיאטה של 33 קילו) אני יכול להבטיח לך שלעלות במשקל זה הרבה אבל הרבה יותר קשה מלרדת במשקל ולהשאר עם מקסימום שריר עלייך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#67 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() אחים שלי עזבו הכל בואו נרים לחיים קולה זירו ונמדוד היקפים
![]() |
#68 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() דנוס אחי, אני מאמין שרשמתי 3 חודשים, אם לא, אז אתה צודק, באמת יצאתי טיפש, הכוונה הייתה 3 חודשים +/-
וכמובן (אני שוכח שאני מניח שכולם חושבים בהגיון) שהכוונה למאסה זה לא להיות שמן בטטה, זה נניח להיות באיזור ה20% פלוס מינוס, שדרך אגב מבחינת רוב האנשים פה זה שמן ברמה היסטרית. טייני, הכי חשוב זה ההיקף, ואם כבר אז נרים בירה, אנחנו במאסה ואנחנו שמנים לא?
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() בירה זה אלף קלוריות השתגעת תגיד לי?
![]()
![]() |
#71 |
נפיחון
|
![]() תנו דגש !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() מי שמזלזל בשמנים - שיראה סרטון highlight של מארק האנט...
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אבל אחי אין לו קוביות אז בשביל מה הוא מתאמן ?
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא מדבר על פווארליפטרים ברמה עולמית אלא על אלו שחיים בסרט שהם פווארליפטרים (וזה לאו דווקא מכוון לאנשים שהגיבו בפוסט...) אותם אנשים שמוצאים נחמה כלשהי בלוותר על על הרצון שלהם לצבור שריר ולאחר מכן ולעשות חיטוב ופשוט עושים מאסה תמידית בתירוץ של "לעשות חיטוב זה לכוסיות.. להרים משקל כבד זה גברים!" (שוב באמת שאני לא מכוון למישהו ספציפי אלא להרבה אנשים שיצא לי לראות בזמן שאני מתאמן) כמובן שאני לא מכלילי ויש אנשים שבאמת בחרו בדרך של הפווארליפטינג והם עושים את זה יפה מאוד ולא עברו את גבול הטעם הטוב מבחינת אחוזי שומן... ד"א גם אני יכול להביא לך סרטונים של בודיבילדרים שלא ייביישו את המגזר במשקל שהם מרימים.. שוב, אל תשווה את שני הדברים, אלו דברים שונים לגמרי לדעתי ואין גם צורך להשוות בינהם.. כל אחד ומה שטוב לו אחרי הכל. נערך לאחרונה על ידי denous, 29-03-12 בשעה 01:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה משנה כמה אחוז שומן הם אם המטרה שלהם להרים כבד? אני אסביר לך את הבעיה דנוס הבעיה זה שלבילדרים קשה לקבל את העובדה שיש אנשים שמתאמנים במכון בלי המטרה הזאת של "מסת שריר לעומת אחוז שומן נמוך" ואז אוטומטית "מזלזלים" באנשים האלו. אבל האמת היא שברוב המקרים בילדר הוא סתם פרארי שנוסעת 60 קמ"ש וליפטר בדר"כ הוא טנק שגם חזק כמו טנק. אבל כל מה שכתבתי זאת מחשבה ילדותית ואם תלכו פעם לגו אקטיב וויצמן תראו שהבילדרים שם לוקחים עצות מהליפטרים לגבי אימונים והליפטרים מהבילדרים לגביי תזונה ויש שם כבוד בניהם. קיצר תפסיקו לזיין ת'שכל ושכל אחד יעשה מה שטוב לו במכון. חוצמזה שיש לי רק טיפ אחד לתת לכם, תבחרו אם אתם רוצים להיות בילדרים או ליפטרים כי אם לא אתה תתקעו ותראו כמו יאיר ואז אתם באמת בבעיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה היחידה באמת פה זה שהליפטרים מחפשים להעלות את האגו שלהם על חשבון הבאדיבילדרים , ולא להפך, כשבכללי אין בכלל על מה להתווכח או להשוות , בילדר זה בילדר ליפטר זה ליפטר וזהו , אבל יש אנשים(לרוב ליפטרים) שקצת משעמם להם אז הם מחפשים להתחיל וויכוחים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
|
![]() ציטוט:
אני חושב שבן אדם שפשוט רוצה להרים כבד ולא שם לב לצורה שלו לא מציב לעצמו אתגר כלשהו.. פשוט לאכול 6000 קלוריות כל יום ולהוסיף משקל על המוט לפי תוכנית אימון מסויימת.. אין ספק שהוא יגיע למשקלים עצומים אבל פשוט לא יאתגר את עצמו בסופו של דבר ויותר מזה רק יפגע בעצמו... כמובן שאם זה הרצון שלו אז שיהיה לו רק בהצלחה.. כל אחד ומה שהוא מחפש.. אבל לדעתי אם הוא ישלב את שני הדברים נכון הוא עדיין יוכל להיות ליפטר בדיוק כמו הבחור בתמונה כמה תגובות לפניי שעולה בכמה רמות על הרבה בילדרים... בכל מקרה אחי יש לי הרבה כבוד לליפטרים ואני לא מזלזל באף אחד או במטרה שלו.. אני פשוט נותן את דעתי על הסיר לחץ בפורום לגבי שמן\לא שמן\בילדר\ליפטר.. ד"א חח באמת שיכולת לחשוב על דימוי טוב יותר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם משחקים אותה, הרוב פה לא בילדרים, לא ליפטרים אלא סתם חברה' שהולכים לחדר כושר ולא יודעים מה הם רוצים מעצמם ומאחרים...
![]() |
#80 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() u got that right : )
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סתם תמונה אחרי הרבה זמן שלא שמתי | Biceps mAn | גלריות הגולשים | 12 | 03-01-11 04:33 |
תמונה לעדכון אחרי הרבה זמן שלא עדכנתי | Eliran_M | גלריות הגולשים | 55 | 23-08-09 13:31 |
הצטלמתי בעירום למגזין הזמן הורוד | Dino Psaras | פיתוח גוף-כללי | 24 | 21-04-08 13:17 |
אחרי הרבה זמן, תמונה גב. | MaorLv5 | גלריות הגולשים | 9 | 07-02-08 15:04 |
אוקיי הנה תמונה שלא אומרת הרבה...חח | TitoPro | פיתוח גוף-כללי | 16 | 09-05-07 18:14 |