|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() מאוד מאסיבי ידיים טובות אהבתי את החזה תמשיך כך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני שם כסף שטל_0 עושה 120 לשישיה, ושוב, אתה לא לוקח בחשבון שאלה משקלי בילדר, כלומר כל צ'יט הגיוני וכל קיצור טווח תנועה אפשרי יכול להיות שם. גם רן יכול לעשות 180 ל8. טל עושה יותר מ180 ל5 חמישיות, איש הלילה וע1נש עושים, ושוב, אני רוצה לראות 180 ל8 שוברים מקביל, מה שאני די בטוח לא יקרה כי הם לא מלאים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() לא צילמתי סרטון של הסקוואט באוף סיזן, ועכשיו על 180 לשמינייה אני רק יכול לחלום.
אוף סיזן הבא תקבלו סרטון. דרך אגב מי שביקש הנה תמונה של הרגליים: http://www.siz.co.il/my/wdedmo0bommu.jpg (חייב להוריד שערות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי אתה ענק/תותח/מרשים....כל הכבוד אחי...מוריד ת'כובע.. !!!
![]() |
#65 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() וואוו גבר שיחקת אותה ב 3 שנים האלה גנטיקה מעולה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() כשאני אומר למתחרים מקומיים שהם מאכזבים אותי זה כמעט אך ורק בגלל שיש בחורים כמוך שלא מתחרים שגורמים ללסת שלי אישית ליפול כל פעם שהם מעלים תמונות. חד וחלק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה על העידוד.
אני אתחרה, זה שאלה של מתי, לא של אם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() כמה סטים אתה עושה לכל שריר?
אתה ממש תותח |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() תודה
משתנה.. סביבות 15 סטים לגדול אבל מוסיף סופר סטים דרופ סטים וכו קטן סביבות 9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() פיי מטורף אחי.. נראה לי ראיתי אותך בפלורנטין מזמןןן יש מצב ?
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי שם ביום העצמאות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() So much hateee
תמיר אתה טנק, תמשיך ככה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
ואתה לא הבנת את הקטע, יש כאן המון מתאמני כוח עם משקלים בהחלט יפים, אבל רק מעטים קרובים למשקלים שהוא הצהיר, ועדיין עיגור יוצא עליו. זה דבילי. הוא לא מתאמן כוח, זה לא משנה כמה הוא מרים. במקום לזלזל בבחור, תכבד את העובדה שהוא גם עובד כבד, בחור צעיר שבמקום להתעסק באנגרי בירדס ולזרוק שקיות מים בבי"ס, הולך וקורע את עצמו במכון ועל הדרך בלי להתכוון נותן גם לכמה מתאמני כוח בראש. בגיל מאוד צעיר. לגבי צ'יטים וטווח תנועה דיברתי בהנחה שהוא עובד מלא. אני גם יוצא מנק' הנחה שהחזרות חלקיות כי גם אני הייתי בטוח שאני שובר / מגיע למקביל ורק שצילמתי גיליתי שלא.
![]() |
![]() |
#76 | |
אזהרה אחרונה בהחלט-תרגיע ת'פה שלך
|
![]() ציטוט:
ועוד משהו לגביי תגובה אחרת שלך - מה שמסתתר מאחורי כל השומן של POWERLIFTER זה כמעט כלום, כשמישהו על % שומן גבוה הוא לא יעלה הרבה שריר, וגם רק 10% מהם יגיעו לחיטוב מוצלח. PL זה פשוט.. אין בזה היגיון נערך לאחרונה על ידי yaNirz, 26-07-11 בשעה 13:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
נערך לאחרונה על ידי IGOR, 26-07-11 בשעה 14:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
נפיחון
|
![]() Utקי מה קרה לך? בן אדם שעושה 200 קילו סקוואט אין לו כלום! הוא מרים הכל בעזרת השומן תקרא מאמרים אחי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עובדה שרוב הפאורליפטרים אחרי חיטוב נראים הרבה יותר טוב וגם יותר גדולים ממתחרים שעובדים על גוף שלהם שנים ואני לא מדבר על הגדלים של גי קטלר קאי גרין וכולה ענקים זה לא חוכמה כי גם 1000000000 בילדרים שמנסים להגיע לרמה הזאת לא מצליחים http://www.youtube.com/watch?v=DhwsC...el_video_title הוא מרים את כולה משקל הזה עםהשומן נכון אין לא שריר בכלל ? ומאיפה השווה הזאת 10 אחוז יגיעו מהם לחיטוב מוצלח ? מי אמר ? למה כמה קשה להגיע ל6-8 אחוז שומן ברמות האלה עם כולה חומרים ?זה לא קשה כל העניין של ידע וכוח רצון תראה את לוליק התחטב לאזה 8 אחוז שומן ויש לו מאסה יותר מכל מתחרה בישראל כמעט עם כולה גובה שלו ועם הוא היה נמוך יותר הוא היה ברמה מאוד גבוה ..(נראאה הוא מתכוןן להתחרות ) ובקשר לתמיר כבר אמרתי לו הוא נראה טוב וגם חזק פשוט חייה
![]() נערך לאחרונה על ידי harder, 26-07-11 בשעה 14:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים באשך ימין | טלסביון | פציעות ספורט | 8 | 02-01-11 19:10 |
תגידו בבתי כלא בארץ יש חדרי כושר ? | SuzukiR | פיתוח גוף-כללי | 41 | 01-12-07 02:14 |
בבקשה תגובות על התוכנית ! באתי אם שאלות מסויימות ! | Nick | אימונים | 5 | 26-11-07 15:00 |
מחר שביתה במחוז חיפה בבתי ספר על יסודיים | VoRteX | פיתוח גוף-כללי | 14 | 07-03-07 17:34 |
מחר שביתה בבתי הספר!! מתחילים ב10:00! | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 19 | 05-01-07 00:08 |