|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() יש אנשים שלא מעניין אותם להיות חזקים, מהירים, אתלטיים... והם באמת רק רוצים לפתח את הגוף שלהם מבחינת אסתטיקה לא מבין מה הבעיה עם זה. איתי כל החיים עבדו על ניתור, יש לי ניתור ברמה די גבוה (178 מטביע) היום קצת פחות אבל עדיין , כששיחקתי כדורסל זה עזר לי היום אין לי שום שימוש בזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
והמטרה שלי זה לא להיתחזק בכוח אלה לשמור על גוף הסתטי ובריא וגדול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() אחד הדיונים היותר מעניינים וטובים שהיו פה לאחרונה.
נ.ב בתור מי שעומד לסיים ss אפשר לקבל איזה הצעה לתוכנית מומלצות למסה מקסימילים.?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() היה דיון בפורום אימוני כוח לגבי בדיוק מה שביקשת.
![]() |
#65 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פעם בתחרויות בילדינג הם גם היו נשפטים במקצים של ענפי כוח, כדי שזה באמת יהיה "חבילה שלמה". אבל ככל שעולם הסטרואידים התפתח הם עברו לישון במכון על המכונות כל פעם בתנוחה אחרת. אתם מוזמנים להסתכל על אד קוהן כשהיה בקטגוריות של 90-100 או קירק גם בבקטגוריית 125 קג ולראות איזה סוסים וגם חטובים הם. ולסכם את הדיון שהיה לי עם יאיר, למה מתכניות כוח גודלים יותר - בן אדם שמסקבט 200 קג יהיה עם רגליים גדולות יותר מאחד שלא מסקטב 100 ועושה פי 3 יותר נפח ממנו בתרגילים כמו פשיטה כפיפה ומציצה. כנ"ל לשאר התרגילים. זה מתקשר לדיון שלנו על הלחיצות של בילדרים בזה שבסופו של דבר גם הבילדרים לוחצים הרבה ובמשקלים גבוהים יחסית, זה לא שהם עובדים עם 60 קילו ל19 אלף חזרות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
|
![]() איפה קראת את זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Banned
|
![]() ואיך זה מתקשר למה שאתה כתבת בהודעה לפני יא ליצן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
100 קילו זה גדול אחי...על אחוז שומן סביר זה גדול אני מספיק כנה בישביל לומר את זה היום על עצמי-ומשום מה היכולות האתלטיות שלי גבוהות יחסית [יחסית!!] אני לא אומר שהיפרטרופיה שמשיגים ככה עדיפה לספורטאים תפסיק לעשות סלט!! אני כן אומר שככה תגדל יותר ואם מטרתך היא בודיבילדינג אז עדיף לך להשיג ככה את המאסה שלך אני לא אומר שצריך להזניח את אספקט הכוח אזל אני כן אומר שצריך לשים אותו בעדיפות משנית אם מטרתך היא פיתוח גוף! אם מטרתך היא כוח אז אתה צריך לשים בצד את אספקט המאסה תפסיק להתווכח אתה אומר מה שאני אומר בדיוק רק שאתה לועג לזה!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() אני בעד שכל מתאמן יתחיל עם ss ובאמת יעשה אותה כמו שצריך, ילדים בטקסס מגיעים בתוך חודשיים ל-3 פלטות בסקוואט, כי הטכניקה שלהם טובה והם עושים את התוכנית אשכרה כמו שצריך.
אחר כך בהתאם למטרה, גם דייב טייט בעצמו אמר שאימונים לחזרות גבוהות תורמות הרבה יותר להיפרטרופיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]() אני אישית לא חושב שss תתאים למתחיל שמחפש פיתוח גוף...למה? כי הדגש שם הוא גדול יותר לרגליים
fbw כלשהי מאוזנת תתאים יותר חוץ מזה.....המעבר לab אמור להיות מהיר יותר....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() זה בגלל שאין תחליף לסקוואט,
סקוואט+לחיצה+משיכה, הכל מאוזן בשביל מתחיל, זה כמו להגיד שהדגש גדול ליד אחורית בגלל שכל אימון יש לחיצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() למי שמחפש גוף לים ss לגמרי לא מתאימה
אתה תקבל תחת גדול ורגליים גדולות ופלג גוף עליון מצחיק בעיני האוכלוסיה הרגילה |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]() ויבוא לציון גואל!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() "גוף לים" יכול להסתכם רק בגנטיקה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Banned
|
![]() בילדר says:
תגיד ליאיר שהבנץ' פרס שלי מזמן עבר את שלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ועכשיו ברצינות לא כולם מתחילים להתאמן כשהם במשקל נורמלי, ויש מלא מלא אנשים כאלה. בן אדם ששוקל 50-60 קילו צריך להרביץ ss לכמה שצריך כדי להגיע למשקל תקין ולרמת כוח סבירה ומשם איכשהו אפשר לדבר. נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 28-02-11 בשעה 23:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]() לאו דווקא
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים שלי למסה | shlomi1994 | אימונים | 1 | 03-03-11 22:54 |
בניית תוכנית אימונים למסה | MassDv | אימונים | 20 | 18-11-10 15:45 |