|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
Banned
|
![]() אני רציני מה חח? אני שואל בשיא הרצינות.
וזה גם לא רק זה ראיתי גם תוכנית כלשהי לפני כמה שנים טובות שמישהי אמרה שהיא אוכלת דל פחמימה יומיים לפני צילומים. |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואין לי שום דבר נגד באדיבלדינג, להפך אני מתכוון אולי להתחרות בעתיד |
|
![]() |
![]() |
#63 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() גם פאוור ליפטר אוכל לפי תפריט ומתאמן, גם הוא מלכת יופי?
|
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי
|
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() וטל אני אשמח אם תסביר לי איך יצאתי טמבל בדיוק.
|
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%...95%D7%A8%D7%98
הויכוח הזה לא ייגמר כנראה.. טל אני אשמח אם תגיד לי למה אני טמבל |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() בטיעון שלך למה באדיבילדינג זה ספורט
|
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() הינה,הם אפילו אומרים ששחמט הוא ספורט.
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() טוב שלא, גם אני יכול להיכנס לויקפדיה ולערוך בערך כל מה שבא לי...
|
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() הינה מה שכתוב על ספורט בקצרה מהאנצקלופדיה של ידיעות אחרונות:
"הספורט הוא מכלול מגון של פעילויות הדורשות התרכזות,כשר גופני ואימונים כדי לשפר את יכולתו הטבעית של הספורטאי."
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() טל מה בטיעון שלי הוציא אותי טמבל תהיה ספציפי אל תגיד סתם שטויות.
|
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() דגש על המילה "הטבעית"
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי שכותבים דברים מפגרים אני מגיב בצורה מפגרת. יחס גורר יחס. ואם אתה רוצה שאני אתייחס ברצינות להשוואה של מלכת יופי לבילדר אז הנה לך: בתחרות מלכת היופי הזוכות לא אמורות להגיע לדרגה הכי גבוהה של כלום. לעומת בילדר שאמור להגיע לרמה גבוה של שריר לעומת אחוז שומן כלומר להגיע לקיצוניות מסויימת. הן נמדוד ע"פ גנטיקה נטו ותווי פנים. הגוף שלהן צריך להיות יפה אבל זה לא אומר שהן צריכות להגיע לרמה של פעילות קיצונית כדי לזכות בתחרות יש גם כאלו שלא עשו כלום ולא התאמנו ולא אכלו נכון וזכו (כי הן פשוט נולדו ככה) עוד השוואה קטנה- אתה יכול לראות מישהי מאד מאד יפה ברחוב ולהגיד וואו היא יכולה להיות מלכת היופי . מצד שני אתה לא יכול לראות מישהו ברחוב ולהגיד וואו הוא יכול להיות מפתח גוף מקצועי אלא אם כן הוא באמת כזה כי הוא עבד על הגוף שלו להיות כזה כלומר עוסק בספורט כדי להגיע לרמה הזאת. כמו שלא כל בחור שעובר ברחוב יכול להיות אלוף העולם ב100 מטר כך גם לא כל בחור שעובר ברחוב יכול להיות מר אולמפיה. ולגביי בחורה שיכולה להיות מלכת היופי, יש בארץ הרבה כאלו. אני באמת מרגיש שפל שאני יורד לרמה של להסביר לך את ההבדל אבל שיהיה...מקווה שהבנת את ההבדל. |
|
![]() |
![]() |
#76 |
הושעה
|
![]() הבעיה היא שיש לא מעט מתחרים בארץ שאתה לא תגיד עליהם ביום יום "זה מתחרה מקצועי"...
#77 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() נו ו? יש גם מתחרים בעולם שנראים חרא, לא כולם מועמדים לארנולד או לאולימפיה, וגם בארץ יש מתחרים מדהימים ויש מתחרים פחות טובים, כמו בכל מקום.
מספיק כבר עם הגישה הגלותית הזאת. אגב מי שטרח ובא לתחרויות שהתקיימו השנה ראה בחלק מהמקרים רמה אירופאית לכל דבר, ואני חותם על זה בידיים וברגליים, לא רמה של אולימפיה ולא רמה של ארנולד קלאסיק אבל בהחלט רמה אירופאית סבירה פלוס. אלא שמי שיושב בבית אוכל את הלב מקנאה ומקשקש בשכל, לא יכול לדעת את זה כמובן.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
#78 |
הושעה
|
![]() יש בארץ מתחרים כמו מאור זרדז, אלון צוקרמן, סטס סטרוסברג ועוד 2-3 גג, והשאר מזדחלים הרחק מאחור. מה יש לי לקנא, אני לא בודיבילדר בכלל, מי שבאמת ברמה של מתחרה אמיתי - אני מפגרן בכיף ומודה שהוא ברמה של מתחרה אמיתי.
לא אוהבים בפורום ישראלבודי אנשים לא חטובים למרות שתהליך חיטוב הוא חיוני לפיתוח גוף | בריאות חדר כושר תל אביב | חדר כושר חיפה | מועדון כושר | חדר כושר חדר כושר רמת גן נערך לאחרונה על ידי Antonator1, 22-12-10 בשעה 22:38. |
![]() |
![]() |
#79 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() תשמע אתה קשקשן פאתטי שלמרות האינטילגנציה הגבוהה שלו, לא מצליח להסתיר את הקנאה האוכלת בו כל חלקה טובה.
במה אתה מקנא? תשמע אימא שלי ד"ר לפסיכולוגיה, אולי היא תוכל לעזור. לי יש מושג כללי אבל אין לי תעודות אז לך תדע. סתם ניחוש: אמרת שבעבר היו לך שאיפות בספורט הזה אבל כשראית שאין לך יכולת או אופי או גנטיקה להגשימן עזבת את זה. יתכן שכאן מקור הקנאה באנשים שכן הצליחו לעשות עם עצמם משהו? מלבד השמות שהזכרת, שהם באמת שלושה ספורטאים מדהימים שאני מעריך אותם גם כבני אדם, יש עוד הרבה מאוד מתחרים נפלאים. אם מישהו "מזדחל" זה אתה וחבריך הכלומניקים שלא הגיעו לשום הישג בשום ענף ספורט. אם אתה "לא באדיבילדר" אז מה אתה כן דרך אגב? האם התחרית והצלחת והשגת באיזשהו תחום שאתה בכלל מעז להטיף למישהו על הישגיות? ועוד דבר: אף אחד לא מחפש ש"תפרגן" לו כי אתה פשוט כלום, אתה אוויר, ואוויר לא יכול לפרגן.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
#80 |
הושעה
|
![]() שאיפות בתחום הספציפי הזה מעולם לא היו לי, תמיד הייתי חובבן...
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיהעם ההורים בקשר למכון כושר אממ כנסו תגידו עם לכם הייתה בעיה כזאת.. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 42 | 31-07-08 23:34 |
מישהו יכול להגיד פחות או יותר כמה עולה התענוג של ישראל בודי? | oz64 | תזונה ותוספים | 20 | 21-04-08 13:11 |
חבורת מתחרי גוף עליזים ביותר! | Spit-Fire | פיתוח גוף תחרותי | 33 | 14-02-08 13:38 |
מתחרי/ דוגמני- פיטנס לא מאמנים ידיים? | ice13 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 07-02-08 19:21 |