|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוב החיים שלי עבדתי עם Abcd לדעתי מבחינת נוחות אין עליה...
התוכנית די טובה לדעתי הידיים יגדלו היטב אם תעשה להם כמו שעשית אימון בנפרד , אל תפחד להפציץ סטים גם לשרירים קטנים |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() אבל מה זאת התכנית הזאת אתה עובד על שריר פעם בשבוע...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
גם אני לא אבל שמגיבים בזלזול כמו בולט לדוגמא כן. צריך לקרוע את השריר!!! תקרע לו את הצורה!!! מה זה 5-7 ימים? אם תעשה ככה שיהיה לך DOMS חודש אתה בכלל תגדל הרבה!! אני לא רואה סיבה להגיב בבגרות לכאלה הערות צריך לדעתי להתנסות ולראות תוצאות בשביל לדעת מה טוב בשבילך: בדיוק זה מה שאני מנסה להגיד מההתחלה פה שאין שיטה יותר ופחות טובה זה עניין אינדבדואלי פשוט כמה אנשים פה החליטו שFBW זאת ה"תוכנית המושלמת" ובאתי לחלוק על זה אני ואתה נמצאים בשני צדדים של המתרס מבחינת העדפה לתוכנית ואני מכבד את זה: כנ"ל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() Fbw היא לא התוכנית האידיאלית בכלל. Ab טובה לא פחות.
אני חושב שהמחקרים והמדע צריכים להחליט מה אידיאלי ומה לא, ולא המתאמן עצמו
![]() |
#66 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
הרבה פעמים קורה שיש דברים שעובדים על הנייר ולא עובדים במציאות עם אותו תפריט תוכניות בתדירות נמוכה גרמו לי לעלות יותר בהיקפים ובמשקל (אני יודע שזה תלוי בהרבה מאוד גורמים.. רמות טסט באותה תקופה תזונה שינה וותק אימונים שהשתנה) אבל עדיין השתדלתי לשמוא עליהם כמה שיותר בכל אופן העלייה היותר דרמטית הייתה בתדירות נמוכהברור שזה לא אומר שזה נכון לכולם ותדירות נמוכה היא השיטה הכי טובה זה פשוט אומר שלי עדיף להתאמן ככה יכולים להביא לי לפה עוד 100 מחקרים וזה עדיין לא ישנה את העובדה שאני מגיב לזה פחות טוב אגב לדעתי לא נכון לקבוע עליונות של שיטה מהסיבה הפשוטה שזה אינדבדואלי ותלוי בהרבה גורמים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() כל עוד הבן אדם מתקדם עם משקלי העבודה ועולה במאסת השריר עם התכנית שלו שיהיה לו בכייף כל אחד ואיך שהתכנית משפיע עליו יש כאלו שיגדלו וכאלו שלא ולכן צריך לנסות כמה סוגים עד שתמצא את התכנית שעובדת עליך הכי טוב , זאת לפחות דעתי. ופסיכופט אם התכנית עובדת עליך טוב אז תמשיך איתה ובהצלחה
![]() ואתה מוכן בבקשה להסביר לי מה זה דרופ סטים ? להגיע בכל חזרה לכשל ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |