|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כמו שהולי אמר מי שיש לו אופי חזק מפסיק לעשן ,אבא שלי היה מעשן כבד ועישן פייפ והפסיק כי לו אופי ברזל.
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() מי שחושב שנרגילה פחות מזיקה מסיגריה שימשיך לחלום..
כל מה שעובר סינון דרך מים מזיק הרבה יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
|
![]() ציטוט:
עזבו אתכם נרגילה סיגריות..תעשו סמים שאלו את את טמפלר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: fitness
|
![]() ציטוט:
אתה מדבר כל כך הרבה שטויות בלי ידע !!! עוד מעט אני יביא לך אתר שיודע מה הוא מדבר ממחקרים ששולל את כל מה שאמרת מבחינת כמות הניקוטין בראש וכמות הניקוטין בסיגריה שהוא הרבה יותר ... מבחינת כמות הרעלים שיש בראש לכמות הרעלים שיש בסיגריה שיש הרבה יותר , מבחינת העשן המזיק לריאות החריף והקיצוני של הסיגריה לעומת העשן בנרגילה שמקבל לחות קל ופחות מזיק ... עוד מעט פשוט עכשיו אין לי זמן ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]() אני לא מבין את השיקול של "בנרגילה יש פחות ניקוטין\פחות מזיק"
לא משנה עכשיו אם זה נכון או לא, זה מזיק. מה זה משנה פחות או יותר מסיגריה?
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() ההבדל היחיד הוא שנרגילה לא ממכרת.
זה הכל. הכל אותו חרא,פשוט חרא אחד בטעם זפת והשני בטעם מלון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() כמה אתם חופרים על עניין העישון... מי שרוצה שיעשן לא מבין מה זה כ"כ צריך לעניין אותכם זה בריאות שלו והוא מודע לסיכונים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל דבר בחיים מזיק,לחיות זה מזיק. אז לפחות אפשר להנות קצת פעם ב.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() כל פעם ששואלים אותי אם אני מעשן אני עונה ככה :
"אני לא מוצא שום הנאה בעישון,אז אני לא מעשן" וזהו נגמר הסיפור,זה לא תורם לי כלום לחיים,זה רק מזיק אז למה לי לעשות את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() מי שאמר שהריאות חוזרות לעצמן תוך 6+- שנים פשוט, אחי אתה טועה מאיפה הבאת את זה? הריאות אף פעם לא יחזרו לעצמם . אם הייתם רואים את זה במויזאון הגופות הייתם מבינים כמה שזה נורא כל החרא הזה, אנשים שם היו בהלם!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() יש הרבה הנאה בעישון סיגריה, ויש בזה הרבה מעלות טובות לנפש.
אבל לגוף, פיזית, זה גרוע. לאחרים זה מסריח, וזה ממכר אחרי הכל... הפסקתי לעשן לפני 3 חודשים (לא נגעתי בסיגריה מאז) אחרי 3 שנים של עישון.
![]() |
#75 |
Banned
|
![]() וואי כמה שאני מעשן אבל בעזרת השם אני מפסיק שבוע הבא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
|
![]() למה לחכות לשבוע הבא?
ציטוט:
אני פשוט לא מוצא דבר חיובי בזה. זה לא שאני מחזיק את עצמי שלא לעשן, אני פשוט לא רוצה.
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() במסגרת הלימודים ברפואה למדתי לא מעט על אישון.
שתדעו לכם שהדבר הראשון שגורם לסרטן(בערך 50% מכלל החולים בסרטן זה כתוצאה מזה), זה עישון, לא משנה מה, סיגריות, נרגילות, אסור אסור אסור לקחת לריאות, מקום שני זה אוכל(השמנה, תזונה לא נכונה), אחר כך אלכוהול ורק אחר כך וירוסים/חידקים וכו. הסיכויי לקבל סרטן בגיל 60 כתוצאה מעישון הוא ממממממש ממש גבוה, ממליץ לכל מי שמעשן פשוט להפסיק, הרבה חושבים שזה לא נורא, אבל זה כן... |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתם דוגמא אחרת לא עלייך,בנאדם נהנה מאוכל אבל הוא עשה דיאטה וזהו מפחד להשמין. עכשיו הוא לא יאכל יותר דברים טעימים בחיים שלו כי זה מזיק והוא מפחד להשמין? לא אותו דבר כמו סיגריות,ארוחת צ'יט פעם בשבוע או מדי פעם לאכול איזה משהו מתוק להנות קצת.. אז אותו דבר מבחינת עישון ככה אני רואה את זה לפחות(ואני הייתי בשתי המצבים שהזכרתי) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אתה לא באמת חושב שמיליארדים של אנשים בכל העולם מעשנים בשביל הפוזה נכון? חחח
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|