|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים איתכם שמאוד משעממם לי כרגע.
תמשיך לחיות באשליות שלך ושיהיה לכם סרט של חיים 3>
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() התמונות ערוכות 100%, ואם תמשיך לשקר הפוסטים שלך בזירת הגולשים ימחקו מיידית ולא תינתן לך יותר אפשרות להעלות תמונות.
טוב שצילמת סרטון, זה נותן אינדיקציה ישירה על הפיזיקה שלך, בתמונות אתה נראה יותר גדול. בכל אופן חבל שלא עשית את זה מההתחלה. בהצלחה בהמשך.
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() שמע אלה מומחי פוטושופ לא היתי מתווכח איתם ,אני לא ממש רואה משהו מיוחד אבל הם מבינים בזה יודעים לזהות וואלה, אולי...
חוץ מזה אתה משקר רק לעצמך אם אתה מזייף,לא שאני אומר שאתה מזייף כי אני לא רואה משהו מיוחד האמת :/ ובטרייפס אני לא רואה קיעור,אם תשים לה המשקוף של הדלת מכסה את התמונה זה נראה ככה.. ווואלה אין לי מושג
![]() |
#65 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() אהבתי ת'טרפזים אחי
נראה בן ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() ווואו עכשיו ראיתי את שאר התמונותתתתתתתתתתת,בן
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
גם בסרטון שעשית דאבל בייספס ראיתי את הגודל של הבייספס ונורא הגיוני שהוא יראה כככה גם בתמונה הראשונה..מה גם שהתמונה הראשונה פחות איכותית מהשניה..צל פחות מראה חיטוב ואילו התמנוה השניה הצטלמה מתחת לאור או עם פלאש..אז היה נראה שאתה קצת פחות..אבל לפי הסרטון רואים שהידיים שלך לא ערוכות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() לצערי אני נאלץ להסכים עם מוטנט... לפחות בתמונה הראשונה .
אם אתה מסתיר לחלוטין את יד ימין ומסתכל על התמונה שליד הטרייספס ... הקו שלה לא ישר... מעיד על דיסטורשן בקווים . כלומר התמונה נערכה. לפחות ככה זה נראה . הקו של התמונה לא ישר, חשבתי שזה סתם אשליה אופטית .. שהמוח עושה לי בגלל היד אבל כאשר אתה מסתיר אותה .. אתה רואה לפתע שהתמונה קעורה .. שמע , התמונה הראשונה ערוכה וזה בדוק 100% . בתמונות האחרות אתה רואה שהידיים קטנות יותר וגם בוידאו .
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 17-03-09 בשעה 09:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |